П.С : Тоя от твоя пост що ще го съдят за изнасилване ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:@daduradam, то нищо смешно или комично няма в горната картинка - дори напротив...
И аз се чудя. В крайна сметка, тя сама се е съгласила знахарят да ѝ прогони демоните от вагината по този начин.daduradam написа:Тръгвам да ти отговарям и "Eror: Service Unavailable", а иначе не знаех къде другаде да я сложа![]()
П.С : Тоя от твоя пост що ще го съдят за изнасилване ?
На мен черният хумор ми е любим, ама специално онази картинка повече те кара да се замислиш, отколкото да се смееш.Robbery написа: Черен хумор!
Laetitia написа:И аз се чудя. В крайна сметка, тя сама се е съгласила знахарят да ѝ прогони демоните от вагината по този начин.daduradam написа:Тръгвам да ти отговарям и "Eror: Service Unavailable", а иначе не знаех къде другаде да я сложа![]()
П.С : Тоя от твоя пост що ще го съдят за изнасилване ?![]()
Robbery написа: Черен хумор!На мен черният хумор ми е любим, ама специално онази картинка повече те кара да се замислиш, отколкото да се смееш.
Нещо любимо:
Dani написа:Един ловец хванал заек и го носи на жената да го сготви.
- Ето ти заек, направи го на котлона.
- А бе ти знаеш ли колко поскъпна тока?
- Добре, направи го на газовия.
- А бе ти знаеш ли колко поскъпна газта?
- Направи го тогава на жар.
- Дървата и въглищата са страшно скъпи в последно време.
- Добре, тогава на пара.
- И водата е много скъпа.
Ловецът се ядосал и хвърлил заека през прозореца. Той паднал в храстите и като се свестил, започнал да скандира:
- Бойко Борисов, Бойко Борисов!
megan fox написа:Ся ше ви разбия с един виц, дето никога не сте го чували:
Мъж в аптеката. Аптекарят го пита:
- Как е, помогна ли лечебната кал на жена ви?
- Само временно - първите два-три дена изглеждаше по-добре, ама после калта падна...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 21 госта