А група,6 кръг:Ботев-Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Re: А група,6 кръг:Ботев-Славия
Славия си е дразнител, защото имаме да им връщаме за резила, който ни спретнаха миналата година в двата мача за Купата. Мисля, че момчетата ще се хвърлят здраво и ще бием със суха врата. 2:0 е реално, защото показваме доста пропуски пред гола, най-вече в лицето на Ромарио, Анисе, Педро (ако влезе) и Мариян, но се надявам да счупим каръка с невкарването и стадионът да е врящо котле през целия мач

- El Grande Capitan
Ботевъ Пловдивски написа:но се надявам да счупим каръка с невкарването
Тоя карък все някога ще свърши и усещам че съвсем скоро някой ще го отнесе зловещо по примера на Гоце Делчев,защото ако си вкарваме не всички а 75% от положенията, във всеки мач трябва да вкарваме между 4 и 6 гола...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
El Grande Capitan написа:Ботевъ Пловдивски написа:но се надявам да счупим каръка с невкарването
Тоя карък все някога ще свърши и усещам че съвсем скоро някой ще го отнесе зловещо по примера на Гоце Делчев,защото ако си вкарваме не всички а 75% от положенията, във всеки мач трябва да вкарваме между 4 и 6 гола...
Ммммм, май даже 50% ще стигнат.

MCMXIII написа:Trickstyle написа:
П.С: Искам да попитам Славистите,какво им е мнението за това момче Филип Филипов,което беше последно при тях? Дошъл е при нас (на проби?) и е десен защитник доколкото инфо има по сайтовете.
Откровено казано аз не го харесвах. Обаче при друг треньор играчът може да заиграе по- добре.
Ми нашите явно са го харесали. Предложили са му 3 годишен договор.
-
fen na Slavia
- Контакти:
DarkPsy написа:MCMXIII написа:Trickstyle написа:
П.С: Искам да попитам Славистите,какво им е мнението за това момче Филип Филипов,което беше последно при тях? Дошъл е при нас (на проби?) и е десен защитник доколкото инфо има по сайтовете.
Откровено казано аз не го харесвах. Обаче при друг треньор играчът може да заиграе по- добре.
Ми нашите явно са го харесали. Предложили са му 3 годишен договор.
Филипов не лош футболист,а пък и от Славия лошите не ги гонят.
-
Petran2001
- Контакти:
Трудна победа с 4-1
- Неутрален58
- Контакти:
3:0 - Канарите са по-класния тим и ще победят!