Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот HoUs4oOL » 23 авг 2013 15:47

boabbb написа:Явно има хора на моето мнение за важността на Алонсо. Аз лично харесвам играта Стъридж и мисля, че тоя сезон ще ви е най-важния играч.

На Алонсо до колкото помня Бенитес му беше казал,че отбора няма нужда от него и просто го продаде.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 23 авг 2013 16:17

HoUs4oOL написа:
boabbb написа:Явно има хора на моето мнение за важността на Алонсо. Аз лично харесвам играта Стъридж и мисля, че тоя сезон ще ви е най-важния играч.

На Алонсо до колкото помня Бенитес му беше казал,че отбора няма нужда от него и просто го продаде.

Този трансфер още не мога да му го простя.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 23 авг 2013 17:24

Алонсо си тръгна, защото Бенитес искаше и Гарет Бари. Накрая не успя нито да купи единия, а и продаде Алонсо.
Суарез е тук от две години и всяко трансферно лято мрънка за трансфер. Дани Агер е от 2006 тук и е показал 40 000 пъти, че клуба на сърцето му е Ливърпул ! Джерард е тук от 1998 колко оферти имаше към него от Реал, Челси,Милан ? Къде е сега Джерард ? На Анфийлд. Суарез е добър футболист, но само се попитайте защо Бейл струва 100, а Суарез 40 млн. ? Защо като казвате, че Суарез е дори по-добър същите тези Реал Мадрид оценяват Суарез на 40мил. , а Бейл на 100 ? Не можете да проумете, че този човек няма как да обича клуба. Да ВИЕ говорехте как е плакал в съблекалнята и т.н. НО ЧОВЕК, КОЙТО Е ПЛАКАЛ ЗА ОТБОРА СИ БИ ЛИ СЕ ИЗПЛЮЛ САМО 3-4 МЕСЕЦА ПО-КЪСНО ВЪРХУ СЪЩИЯ ТОЗИ ОТБОР ? Айде помислете си дали ГОЛЕМИЯ СУАРЕЗ е чак толкова голям !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 23 авг 2013 17:39

KingKenny написа:Алонсо си тръгна, защото Бенитес искаше и Гарет Бари. Накрая не успя нито да купи единия, а и продаде Алонсо.
Суарез е тук от две години и всяко трансферно лято мрънка за трансфер. Дани Агер е от 2006 тук и е показал 40 000 пъти, че клуба на сърцето му е Ливърпул ! Джерард е тук от 1998 колко оферти имаше към него от Реал, Челси,Милан ? Къде е сега Джерард ? На Анфийлд. Суарез е добър футболист, но само се попитайте защо Бейл струва 100, а Суарез 40 млн. ? Защо като казвате, че Суарез е дори по-добър същите тези Реал Мадрид оценяват Суарез на 40мил. , а Бейл на 100 ? Не можете да проумете, че този човек няма как да обича клуба. Да ВИЕ говорехте как е плакал в съблекалнята и т.н. НО ЧОВЕК, КОЙТО Е ПЛАКАЛ ЗА ОТБОРА СИ БИ ЛИ СЕ ИЗПЛЮЛ САМО 3-4 МЕСЕЦА ПО-КЪСНО ВЪРХУ СЪЩИЯ ТОЗИ ОТБОР ? Айде помислете си дали ГОЛЕМИЯ СУАРЕЗ е чак толкова голям !

Това че ти го оценяваш на 40М не значи, той наистина струва толкова, добре че никой от ръководството не те слуша... Изглежда не си прочел предишните ми постове, съветвам те да ги прочетеш и да ги осмислиш какво искам да кажа.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 23 авг 2013 18:02

Не го оценявам аз на 40млн., нито аз оценявам Бейл на 100млн. ! Трансферните цени са страшно завишени с поне едно 15-20 милиона.
Нека да ви питам друго - как така стана, че не можем да привлечем някакъв смешен бразилец ? Преди него и онзи арменеца ? Казвате, че се превръщаме в средняк, не господа съдейки по трансферите ние сме средняк. Харчим толкова колкото получим от футболисти. Няма да станем средняк продавайки Суарез, а отказвайки да похарчим малко повечко на пазара. Ако Брендан Роджърс не ни изкара от това положение този сезон ми се струва, че ще има доста големи рокади в клуба, отново. Аз подкрепям Роджърс нека видим какво ще направи и тогава да говорим.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 23 авг 2013 18:04

KingKenny написа:Алонсо си тръгна, защото Бенитес искаше и Гарет Бари. Накрая не успя нито да купи единия, а и продаде Алонсо.

Хубаво е, че споменаваш защо напусна Алонсо. Това обаче няма никакво значение - самият факт, че си е тръгнал ни коства участие в ШЛ вече 4 години поред. Както и след 5 години няма да има никакво значение защо Суарес си е тръгнал - самото му напускане ще се отрази на отбора в показаното на терена. И стига с това не обичал Ливърпул - кой от играчите на Сити според теб обича Сити? Ами от тези на ПСЖ? Ами от тези на Монако? Футболът се промени много и единици като Джерард, Агер, Карагър вече са 1 на 1000. Ние в момента имаме двама такива, предостатъчно са ни. Колко такива играчи можеш да ми посочиш в Арсенал, Тотнъм или Сити? Николко, обаче са пред нас. Не можеш да проумееш едно нещо - последният футболист от световна класа, който е провлякъл Ливърпул е Луис Суарес - от 2.5 години не сме привличали друг. Всички искат ШЛ, стабилност, много пари. Единственият ни шанс в близко бъдеще да разполагаме с класа е или като си я отгледаме в академията, или чрез случайни попадения като Коутиньо. На мен ми се струва малоумно да искаме доброволно да продадем една от малкото си надежди за топ 4. И нещо друго - хубаво припомняш, че Бенитес не успя да привлече адекватен заместник на Алонсо - според теб кого ще привлече Роджърс вместо Суарес в последния момент? Нещо повече - коя от големите звезди на световния футбол, реално струваща 40 милиона ще иска да дойде в Ливърпул? Както виждаш арменец и циганин с по 1 добър сезон в Украйна ни отрязаха.
Сигурен съм, че главата ти може повече от това да нарежда на пръстите ти да пишат глупости.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 23 авг 2013 18:09

Да но всички тези клубове, които изреди могат да дадат нещо на играчите си, което ние не можем - ПАРИ ! Точно затова те са пред нас(Изкл. прави Арсенал с Венгер). Няма как играч, който не обича отбора да иска да дойде при нас, защото какво ще му предложим ние ? ШЛ ли ? Или шампионска титла ? Нито едно от двете, когато не можем да му предложим и пари това вече ни превръща в средна класа отбор. Отбор, в който играчите искат да играят за клуба, а не заради ШЛ,ВЛ или пари.

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 23 авг 2013 18:14

KingKenny написа:Да но всички тези клубове, които изреди могат да дадат нещо на играчите си, което ние не можем - ПАРИ ! Точно затова те са пред нас(Изкл. прави Арсенал с Венгер). Няма как играч, който не обича отбора да иска да дойде при нас, защото какво ще му предложим ние ? ШЛ ли ? Или шампионска титла ? Нито едно от двете, когато не можем да му предложим и пари това вече ни превръща в средна класа отбор. Отбор, в който играчите искат да играят за клуба, а не заради ШЛ,ВЛ или пари.

И какво да продаваме Суарез, защото сме средяци (къде къде по-добре е да го дадем на Реал(М) и да прави по 30+ гола на сезон за тях) и по-добре да си седим там от колкото да се помъчим да издрапаме нагоре? :shock:

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 23 авг 2013 18:17

KingKenny написа:Да но всички тези клубове, които изреди могат да дадат нещо на играчите си, което ние не можем - ПАРИ ! Точно затова те са пред нас(Изкл. прави Арсенал с Венгер). Няма как играч, който не обича отбора да иска да дойде при нас, защото какво ще му предложим ние ? ШЛ ли ? Или шампионска титла ? Нито едно от двете, когато не можем да му предложим и пари това вече ни превръща в средна класа отбор. Отбор, в който играчите искат да играят за клуба, а не заради ШЛ,ВЛ или пари.

Хубаво, че го осъзнаваш. Осъзнай и нещо друго обаче - само с хора като Суарес можем да стигнем ШЛ, повече пари и повече желаещи да се присъединят към нас. Щото има още нещо, което пропускаш - в момента тези, които идват в Ливърпул го правят не, защото цял живот са мечтали да играят в Ливърпул, а защото Сити, Челси, Реал или Барса не са ги поискали. В съвременния футбол което не става с пари, става с много пари.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 23 авг 2013 18:25

Karsa Orlong написа:

Хубаво, че го осъзнаваш. Осъзнай и нещо друго обаче - само с хора като Суарес можем да стигнем ШЛ, повече пари и повече желаещи да се присъединят към нас. Щото има още нещо, което пропускаш - в момента тези, които идват в Ливърпул го правят не, защото цял живот са мечтали да играят в Ливърпул, а защото Сити, Челси, Реал или Барса не са ги поискали. В съвременния футбол което не става с пари, става с много пари.

И се оказва, че сме някакво кошче за боклук. В цялата организация и стратегия на клуба е сбъркано и пак казвам, че този сезон трябва да направи нещо изключително за да ни дръпне нагоре иначе ис седим се там на 8-мо място, докато не ни вземе някой богаташ, който иска да си даде парите за нас.

Върни се в “Ливърпул”