Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nev3rm1nd
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот nev3rm1nd » 23 авг 2013 14:08

KingKenny написа:Да, разбира се, че е сериозно. Вие идиоти ли сте ? Същите тука го псувахте сега го искате. Точно същия, който казваше, че клуба не стои зад него, че не му помага, че всичко около него не е така както трябва. Същия този, който има поредно наказание и ако се случи чудо ще играе 32 мача от сезон с 38 мача. Някой може ли да ми каже как така най-добрия ни нападател никой не го иска за повече от 40 млн. ? Нима Торес не вкарваше редовно и не беше в Топ 3 на нападателите в света. Нима сега има поне един клуб, който би си позволил да вземе това ла*но за повече от 40 млн. Спомнете си през от 2011 до сега колко радости ни е донесъл Суарез. Сега си спомнете първото интервю на Суарез с отбора на Уругвай за Купата на Конфедерациите. Този Суарез ли искате ? Този, който видя, че не сме такива будали и не го пуснахме за жълти стотинки, сега е радостен, ден след като беше най-тъжния на света в отбора - отбора на Ливърпул. Отбор, който вие уж подкрепяте. Ако наистина е така помислете малко наистина за Ливърпул, а не за една личност.

Айде стига си говорил глупости! Разбира се че Ливърпул е по-голям от всеки играч, но не можем просто ей така да пуснем всеки, когато му щукне нещо. Суарез има договор с нас и трябва да изпълнява този договор. Има много причини поради, които няма оферта от над 40М, една от който е че той е важен за нас и ние не искаме да го продаваме. Както стана ясно от трансферната ни политика, ако офертата за даден играч се разминава от оценката за него е трудно да се прави бизнес с нас

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 авг 2013 14:13

nev3rm1nd написа:
KingKenny написа:Да, разбира се, че е сериозно. Вие идиоти ли сте ? Същите тука го псувахте сега го искате. Точно същия, който казваше, че клуба не стои зад него, че не му помага, че всичко около него не е така както трябва. Същия този, който има поредно наказание и ако се случи чудо ще играе 32 мача от сезон с 38 мача. Някой може ли да ми каже как така най-добрия ни нападател никой не го иска за повече от 40 млн. ? Нима Торес не вкарваше редовно и не беше в Топ 3 на нападателите в света. Нима сега има поне един клуб, който би си позволил да вземе това ла*но за повече от 40 млн. Спомнете си през от 2011 до сега колко радости ни е донесъл Суарез. Сега си спомнете първото интервю на Суарез с отбора на Уругвай за Купата на Конфедерациите. Този Суарез ли искате ? Този, който видя, че не сме такива будали и не го пуснахме за жълти стотинки, сега е радостен, ден след като беше най-тъжния на света в отбора - отбора на Ливърпул. Отбор, който вие уж подкрепяте. Ако наистина е така помислете малко наистина за Ливърпул, а не за една личност.

Айде стига си говорил глупости! Разбира се че Ливърпул е по-голям от всеки играч, но не можем просто ей така да пуснем всеки, когато му щукне нещо. Суарез има договор с нас и трябва да изпълнява този договор. Има много причини поради, които няма оферта от над 40М, една от който е че той е важен за нас и ние не искаме да го продаваме. Както стана ясно от трансферната ни политика, ако офертата за даден играч се разминава от оценката за него е трудно да се прави бизнес с нас

Сега се сетихте, а като дадохте Алонсо и Масчерано - къде ви беше акъла. Още не може да се стабилизирате от тогава и има сериозна опасност да се превърнете в средняк. За Суарез едва ли ще има грандиозни оферти просто, защото е много хазартен играч и не можеш да разчиташ, че няма да захапе някой на важен мач и да прецака нещата.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 23 авг 2013 14:22

Хаха ! Нима Бейл не е изключително важен играч за Тотнъм ? Нима Роналдо не беше за Юнайтед ? Просто приемете факта, че Суарез е страхотен футболист, но дотам. Заради всичките изцепки, които направи и продължава да прави това лято той не струва и стотинка повече от 40 млн. ! Да ок може и да вкара 20 гола, но ще пропусне още толкова минимум. Ако някой случайно е пуснал да гледа мача със Стоук вместо да си чеше пръстите на клавиатурата ще е видял, че не ни трябва още един играч, който пропуска положения три пъти повече от колкото вкарва.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 23 авг 2013 14:50

Аз мисля за Ливърпул. Ти мислиш ли? Аз искам Ливърпул в топ 4, в ШЛ, Ливърпул, който да мачка както някога, Ливърпул шампион. Искам и в Ливърпул да има футболисти от световна класа, поне 5, за да стане това. Към момента има двама такива, единият ще се пенсионира след година - две, а другият ти искаш да го продаваш за смешна цена. Точно в тоя момент се убеждавам, че с теб не искаме едно и също. Не ми давай примери с евреи, мангали и т.н. Едните ще вземат 6-7 човека на стойност 100 милиона от водещия си играч и ще се борят едва ли не за титлата, другите я спечелиха 5 пъти откакто продадоха Роналдо. А ние имахме един наистина незаменим футболист - Алонсо и откакто го продадохме сме средняци. Тъй че не ми говори глупости колко струвал и какво лайно бил - ако остане и вкара пак 25 гола и ни класира в топ 4 много бързо ще запееш друга песен. А ако не запееш, значи си глупак.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 авг 2013 14:53

Явно има хора на моето мнение за важността на Алонсо. Аз лично харесвам играта Стъридж и мисля, че тоя сезон ще ви е най-важния играч.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 23 авг 2013 14:55

KingKenny написа:Хаха ! Нима Бейл не е изключително важен играч за Тотнъм ? Нима Роналдо не беше за Юнайтед ? Просто приемете факта, че Суарез е страхотен футболист, но дотам. Заради всичките изцепки, които направи и продължава да прави това лято той не струва и стотинка повече от 40 млн. ! Да ок може и да вкара 20 гола, но ще пропусне още толкова минимум. Ако някой случайно е пуснал да гледа мача със Стоук вместо да си чеше пръстите на клавиатурата ще е видял, че не ни трябва още един играч, който пропуска положения три пъти повече от колкото вкарва.

Какво искаш да ми кажеш? Че Кантона и Кийн са нямали изцепки и че дъртия ги изхвърли за това ли? Не можем да си позволим да си да губим ценните си играчи, Суарез е футбилист, който може да направи магията и да спечели закучен мач. Какво би станало, ако сега решим да продадем Суарез (който по нищо не отстъпва на Бейл, който струва 100М Е) и следващото трансферно лято дойде някой с оферта за Коутиньо или Стъридж, които да предположим че са направили добра минала кампания? Пак ли ще трябва да ги продаваме, пак ли ще трябва да им търсим заместници. Нека не ставаме продаващ клуб, нека не ставаме средняци, а да се върнем там където ни е мястото... НА ВЪРХА!!!

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 авг 2013 14:58

Продадохме Оуен и взехме ШЛ 8-)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 23 авг 2013 15:09

Но не влязохме в топ 4
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 23 авг 2013 15:17

Това не могат да разберат някои хора - че трябва да си изградим репутацията на клуб, който задържа звездите си и прибавя нови към тях, а не на такъв, който "отглежда" играчи за продан. Защото ако покажем, че сме второто, догодина така ще ни вземат и Коутиньо, и Стъридж и всеки друг, който е на път да се превърне в голям футболист.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 авг 2013 15:20

Karsa Orlong написа:Това не могат да разберат някои хора - че трябва да си изградим репутацията на клуб, който задържа звездите си и прибавя нови към тях, а не на такъв, който "отглежда" играчи за продан. Защото ако покажем, че сме второто, догодина така ще ни вземат и Коутиньо, и Стъридж и всеки друг, който е на път да се превърне в голям футболист.

Всичко си е до играча.Колко оферти имаше за Джерард ? Нима Барса не искаха Агер.Към Джонсън също имаше оферти, както и към Лукас.Чаби Алонсо си тръгна заради Бенитес, иначе щеше да си остане при нас.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”