Siegfried написа::? [offtopic]![]()
[/offtopic]
[offtopic]Недей че сега ми се реве като го гледам с тия мизерни малки блокчета в сектор А. А на снимката е красота![/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
[/offtopic]
[/offtopic]
ntodorov написа:Siegfried написа::? [offtopic]![]()
[/offtopic]
![]()
Колега Зигфрид. За ерата Нафтекс ли тъжиш или нещо друго искаш да покажеш с тази снимка пльосната в този подфорум, като мокър парцал насред циклен паркет.
Иначе считам този ти поуст, като опит да ни напомниш за съществуването ви. Ако това си целял - успял си...Па макар и за минутката, в която ти отговарям...
Siegfried написа:ntodorov написа:Siegfried написа::? [offtopic]![]()
[/offtopic]
![]()
Колега Зигфрид. За ерата Нафтекс ли тъжиш или нещо друго искаш да покажеш с тази снимка пльосната в този подфорум, като мокър парцал насред циклен паркет.
Иначе считам този ти поуст, като опит да ни напомниш за съществуването ви. Ако това си целял - успял си...Па макар и за минутката, в която ти отговарям...
Ние вече ви напомнихме за съществуването ни. С едно скромно 3-2
[/center]
[/center]Bourgas написа:Нейчо, не го режи момчето, мъчно му е за ерата Нафтекс, единствен от всичките, на които им липсва. Другите им фенове се мъчат да го зачеркнат това нещо, а той го напомняЗначи е бил един от 50-те, които ходеха на мачовете на Нафтекс. Спомням си един антирекорд, преброих точно 27 човека на един мач със Спартак Варна. Аз тогава живеех до стадиона.
[/center]subzero написа:Bourgas написа:Нейчо, не го режи момчето, мъчно му е за ерата Нафтекс, единствен от всичките, на които им липсва. Другите им фенове се мъчат да го зачеркнат това нещо, а той го напомняЗначи е бил един от 50-те, които ходеха на мачовете на Нафтекс. Спомням си един антирекорд, преброих точно 27 човека на един мач със Спартак Варна. Аз тогава живеех до стадиона.
Тая вечер бройката е подобна.
ntodorov написа:subzero написа:Bourgas написа:Нейчо, не го режи момчето, мъчно му е за ерата Нафтекс, единствен от всичките, на които им липсва. Другите им фенове се мъчат да го зачеркнат това нещо, а той го напомняЗначи е бил един от 50-те, които ходеха на мачовете на Нафтекс. Спомням си един антирекорд, преброих точно 27 човека на един мач със Спартак Варна. Аз тогава живеех до стадиона.
Тая вечер бройката е подобна.
Жалки сме. И те и ние.
[/center]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта