Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

bai hoi
Контакти:

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Мнениеот bai hoi » 22 авг 2013 16:29

daniel875 написа:

Нещо против мнението ми ли имаш, "левскарю"? Ето заради такива "левскари" като Стоянов и теб, а има и други, на мачове не ходя отдавна.
Хайде кажи нещо за "Фиорентина" и Лука Тони! Шампион беше "Ювентус", втори - "Милан", трети - "Интер"(повтарям ТРЕТИ, а не първи), четвърти "Фиорентина".
И какво щяхме да правим във Флоренция?

Първо Фиорентина щяха да са поставени,както и Левски,така че нямаше как да играем с тях,
това имам против мнението ,другите простотии нямам нерви да ги коментирам.
Второ извинявай не знаех че си от хората които си търсят хиляди причини да не дойдат на стадиона
за да подкрепят любимият си отбор, и аз не харесвам някои фенове,както и не одобрявам някои ходове на ръководството,
но това не ми пречи всеки път когато имам
възможност да съм заедно с отбора било в София,било в провинцията.

haha

Мнениеот haha » 22 авг 2013 16:36

W84me написа:Едно е да пишеш декларации срещу ГАЗПРОМ, съвсем друго е да играеш футбол срещу класни съперници. За 10ти път казвам, че Лудогорец тази година срещнаха два класни отбора, като и двата пъти загубиха! Единия път извадиха късмет, че Ангелов отбеляза чак в 90 минута, но снощи им лъснаха четирибуквията!

Подуяне ли е класен отбор бе, ти си за лудницата.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 22 авг 2013 16:38

Сами сте си виновни, защото поведохте и хоп с отбраняването!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 22 авг 2013 17:18

Както си и знаех . След победа за Базел , въпреки добрата игра която Лудогорец показа наизкочиха някви коплексирани мишоци . Какво въобще си мерите ? Да , Левски най-вероятно ще си остане единствения отбор влизал в групите на ШЛ . Да Левски или ЦСКА щяха да съберат повече публика ( въпреки че съм доста доволен от бройката и обстановката като цяло ) . Да Левски и ЦСКА най-вероятно ще си останат най-успешните бг отбори . Тук въпросът ми е : Е И ?!?!?! . Кой въобще е тръгнал да се мери с Левски или ЦСКА ? Лудогорец си е Лудогорец и за нас като град , като общество всеки подобен успех е невероятна емоция и повод за гордост ! Като започнем от влизането в Б група , после за влизането в А , после за първия мач в А , за първата победа в А , за първия трофей в А , за първата титла в А , за първия евромач , за втората титла , за първата европобеда , за първия мач под знака на ШЛ ( плейоф) , сега предстои първо участие в груповата фаза ! Така се гради история според мен , с разликата че при нас стана малко по бързо . Разберете хора , никой трезвомислещ фен (на Лудогорец ) не му пука за Левски или ЦСКА , а се радваме на наще си успехи и моменти . Никой не си го мери ....

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 22 авг 2013 17:52

Ивайло Лудогорец написа:Както си и знаех . След победа за Базел , въпреки добрата игра която Лудогорец показа наизкочиха някви коплексирани мишоци . Какво въобще си мерите ? Да , Левски най-вероятно ще си остане единствения отбор влизал в групите на ШЛ . Да Левски или ЦСКА щяха да съберат повече публика ( въпреки че съм доста доволен от бройката и обстановката като цяло ) . Да Левски и ЦСКА най-вероятно ще си останат най-успешните бг отбори . Тук въпросът ми е : Е И ?!?!?! . Кой въобще е тръгнал да се мери с Левски или ЦСКА ? Лудогорец си е Лудогорец и за нас като град , като общество всеки подобен успех е невероятна емоция и повод за гордост ! Като започнем от влизането в Б група , после за влизането в А , после за първия мач в А , за първата победа в А , за първия трофей в А , за първата титла в А , за първия евромач , за втората титла , за първата европобеда , за първия мач под знака на ШЛ ( плейоф) , сега предстои първо участие в груповата фаза ! Така се гради история според мен , с разликата че при нас стана малко по бързо . Разберете хора , никой трезвомислещ фен (на Лудогорец ) не му пука за Левски или ЦСКА , а се радваме на наще си успехи и моменти . Никой не си го мери ....

Аз съм наясно каква емоция носят подобни неща за един малък град. Но когато противника ти вкара 4 гола играта ти е всичко друго, но не и добра. По - трагична защита не съм и виждал. Това египтянче ако играе и в реванша жална ви майка тогава, защото защита не се гради за два мача. Ще мине време докато вашата зашита влезе в синхрон, а през това време може да се загубят ценни точки в първенството и в ЛЕ. Но защитрата ви е половината проблем. Другия Ви проблем е вратаря Стоянов. Това момче имам чувството, че игра далеч по - добре в Шериф. След като дойде в Лудогорец имам чувството, че всяко центриране е гол в неговата врата. Или излиза неразчетено или въобще не излиза и по тоя начин противниковите футболисти имат отлични шансове за гол. И вчера двата гола дойдоха пак от това. Всеки друг вратар, когато види, че противников играч излиза сам срещу него и защитника е много назад излиза и чисти топката, а вашия седи и дреме под вратата.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 22 авг 2013 18:07

Ивайло Лудогорец написа:Както си и знаех . След победа за Базел , въпреки добрата игра която Лудогорец показа наизкочиха някви коплексирани мишоци . Какво въобще си мерите ? Да , Левски най-вероятно ще си остане единствения отбор влизал в групите на ШЛ . Да Левски или ЦСКА щяха да съберат повече публика ( въпреки че съм доста доволен от бройката и обстановката като цяло ) . Да Левски и ЦСКА най-вероятно ще си останат най-успешните бг отбори . Тук въпросът ми е : Е И ?!?!?! . Кой въобще е тръгнал да се мери с Левски или ЦСКА ? Лудогорец си е Лудогорец и за нас като град , като общество всеки подобен успех е невероятна емоция и повод за гордост ! Като започнем от влизането в Б група , после за влизането в А , после за първия мач в А , за първата победа в А , за първия трофей в А , за първата титла в А , за първия евромач , за втората титла , за първата европобеда , за първия мач под знака на ШЛ ( плейоф) , сега предстои първо участие в груповата фаза ! Така се гради история според мен , с разликата че при нас стана малко по бързо . Разберете хора , никой трезвомислещ фен (на Лудогорец ) не му пука за Левски или ЦСКА , а се радваме на наще си успехи и моменти . Никой не си го мери ....

Напълно съгласен. Дори мислех да го пиша, ала ме изпревари ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 авг 2013 18:33

1Neutralen написа:
Балкански Орел написа:
1Neutralen написа:
Балкански Орел написа:
subzero написа:Браво на Базел,разкриха Домусчиевата карикатура и то само с 40 минути игра.
А по-смешна публика от лудогорската няма. 14000 ,а на стадиона......тишина. Гарантирам,че дори ние които сме 20 ,щяхме да сме по-шумни.
Ся ше са срамим още по Европата.:-\

Абе точно вие ли почнахте да говорите за смешни публики бе мале, майко мила, в какво време живеем :oops:

Мани го тоя. Замръзнал му е мозъка горкия. :mrgreen:

Иначе браво на Лудогорец за старанието. Наистина по добре ще да си играем в групите на ЛЕ. Там поне ще вземем повече точки, макар и с по малък паричен бонус.

Как да го оставя бе братле, клоуните на Бургас, най фалшивия отбор в България, Нафтата ги правят за смях, откраднат стадион от книжни плъхове ! Поздрави от Добруджа.

Мерси! От този индивид лъха някаква много силна злоба, незнайно защо. Това съм го разбрал от доста време.

Ах,душици златни.... :mrgreen:
Омразата си към Лудогорец съм я обосновавал стотици пъти и не мисля да го правя пак.
За останалото-също. Кога колегата от Добруджа стана толкова наясно с футбола в Бургас само не разбрах.
И последно,никога,ама никога не съм казвал,че Черноморец има много публика. Просто твърдя,че дори и ДОСТА по-малко,щяхме да сме по-шумни. И не само ние. И феновете на Шумен,Калиакра,Хасково,Чумерна(Елена),Левски(Кн). Гарантирам !!! ;)
Ай със здраве !!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 авг 2013 18:38

volf написа:Бедните и прашни Българи, които не пожелаха да подкрепят нашият тим, поне мислено, уверявам Ви биха предали и собственото си дете. По един или друг начин те всъщност го правят. Как и защо ще разясня при необходимост?!

Вече съм сигурен,че имаш нужда от помощ. Тичай !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 22 авг 2013 18:42

Да си кажа и аз мнението за мача:

Като цяло съм доволен от това, което показа отборът. Първите 15 мин. излязохме толкова притеснени, все едно играехме в Базел, а не в София. За съжаление гостите се възползваха по най-добрия начин от това и октриха. След като видяхме, че няма накъде повече да чакаме, се разиграха и показаха своята игра до края на полувремето, та и в началото на второто. В тези минути стояхме по-добре от швейцарците и изпуснахме добри положение, докато Базел достига единствено до един далечен удар.

Нещата вървяха така до втория гол за нас, като след него се върнахме назад с надеждата да се възползваме от контра атака - така както правехме последните 7 мача. Този път не се поличи. Ако бяхме устискали още 10-на минути можеше и да споличим, но втория гол на Базел дойде някак неочаквано, след пробиви това подаване го проспахме и това съкруши отбора. Това беше преломният момент в мача. Паднахме духом и веднага получихме още един гол. Към края се опитахме да достигнем поне до равен, но тогава вече Базел ни чакаше за контри и така стигнаха до дузпата.

Изводи:

1. С повече концентрация и късмет можеше да извадим по-добър резултат, но това нямаше да е реално, а просто плод на късмет. 2:4 също не отговаря на показаното от двата отбора, може би истината беше някъде по средата. Истината е, че на този етап не сме готови за групи на ШЛ и ако по някаква случайност бяхме отсранили Базел, то в групите щяхме да ядем много бой.

2. Отборът може да стои много прилично на терена, но все още не е готов да запазва хладнокръвие.

3. Имаме крещяща нужда от сработване на двойка централни защитници. Вчера Барт и Моци изглеждаха така все едно за пръв път се виждат. Направо ни разпиляха с тези пасове зад гърба на отбраната и грешните презенки за изкуствена засада. Трябва много сериозно да се наблегне на този елемент.

4. В средата нещата изгледат много добре - може би това е линията, която може да работи върху детайли, а не върху основни неща.

5. В нападение Платини трябва за дълго да седне на скамейката. Всичко които плюеха по Безяк, би трябвало да замълчат, защото вчерта това беше един от най-добрите ни играчи. Направи няколко отлични спрания, даде асистенция и създаде достра проблеми на защитниците на Базел. Добре че Плани каза нещо на Ешпиньо, че да го видим. Мисля че това ще се окаже скъпа грешка при последните трансфери на Петев.

6. Другата грешка - Абало. В това момче няма много футбол, не знам кои го е гледал, но той се върти около топката и не знае какво да прави. Казах го още след двата му гола за Слован - не ми харесва, не го искам сред титулярите. Може би срещу опашкари.

Като цяло съм доволен, защото предпочитам да загубим по този начин - докато се опитваме да играем, отколкото докато пазим половин гол аванс да ни нашиват ВИНАГИ в продълженията. Вижда се израстване в отбора, оптимист съм и мисля, че тази година може много да се надгради (най-накрая). Накрая не искам да изглеждам като лисицата с гроздето, защото и на мен ми се искаше в отбора да влязат повече пари, но реално с тази игра можем да вземем някакви точки в ЛЕ и да ядем пердах в ШЛ. Не мога да кажа, че е по-добре това което стана, но пък си има своите сериозни предимства.

Дано да напълним стадиона за Берое и да покажем на момчетата, че няма от какво да са разочаровани.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 22 авг 2013 18:47

Искам да благодаря на всички които подкрепиха отбора, независимо дали са били фенове на един или друг отбор.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”