OOP написа:tsonpen написа:OOP написа:Това е обида за всички истински фенове на Лудогорец, колкото и малко да са те. Защото подкрепят отбора си постоянно, ще пътуват и до София, ще си платят билетчето........а някой дето дори и не разбира от футбол ще бъде на стадиона безплатно за да има 'калабалък" както се казва на делиормански. Така че уважаеми Лудогорци замислете се и стига сте се правили на ощипани защото така вас ви Е..т. Успех !
Нека решим ние кое е обида. За мен обида са "българите" като теб, които в такъв ден си отварят устата само за нещо в смисъла, който си написал. Дано довечера България и стадионът да ликуват, а ти и себеподобните да се потапяте.
На всеки мач има хора с пропуски или безплатни билети. Има служебни лица, промоции и т.н. Досега никой не извади факт за митовете, които се тиражират в тази тема. Инициативата да се заемат някои от празните седалки е похвална. Мен и без пари да ме пуснат, съм готов да дам 10 лева за клуба. Безплатни билети в София не съм намерил. Дори днес бях на посещение в някои фирми. Един приятел от една фирма ми каза, че и там се организират. Пита от къде да си КУПЯТ билети. Само един бил от Разград в групата.
Ти най-много плюеше феновете на ЦСКА и обясняваше, че клетката в Разград е заради тях.......а снощи имаше доста армейци да напълнят седалките по така прехвалената от тебе инициатива.....айде прегръщайте се и повече не ми се прави на много принципен.........драги ми смехурко
Ето те и ти изпълзя.
Няма да отхвърля или обидя някого, защото е фен на който и да е отбор. Чест прави на всички, които ни подкрепиха. Никога нечии симпатии или страст не са ме карали да съм преднамерен към някой.
Предназначението на клетката е да е преграда срещу определени хулигански прояви, които бяха извършени от фенове на ЦСКА. Ако вчера някой беше хвърлял бомбички по деца, уверявам те, че щях да бъда толкова възмутен, колкото и преди, без значение в чия публика са децата и в коя хулиганите.
Опитваш се пак да завържеш някакъв спор, но няма логика в това, което си написал. Нямам нищо против феновете на който и да е отбор. Факт е, че червените са правили най-много поразии в Разград, но това не може да е определящо за всеки човек, който симпатизира на ЦСКА.
Вчера настроението беше добро и не е имало негативи в публиката, не виждам никаква връзка. Не бих стиснал ръката на онези, които хвърляха бомбичките, в това нищо не се е променило. Сигурен съм, че вчера ги е нямало сред нас. Те имат други трепети.