Бундеслига: 2-и кръг, ФPAHKФУPT - БАЙЕРН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бундеслига: 2-и кръг, ФPAHKФУPT - БАЙЕРН
Много трудно обаче ще уволнят Пеп, дори и след нулев сезон. Надеждата е Замер да вземе нещата в свои ръце.
doktora25 написа:MCMXIII написа:doktora25 написа:Непростимо престъпление срещу човечеството е да унищожиш отбор, граден 4 години, който току що е започнал да постига резултати, за да си начешеш егото да градиш нещо ново, което е малко вероятно да бъде по-успешно от предходното. Първият от въпросните 5-6 важни мача до Нова година, директно носещ трофей бе загубен и то по категоричен начин. За втория такъв към днешна дата също имам сериозни опасения. Гуардьола вън преди да е станало твърде късно!
Или си прав в случая, или не си. По- скоро ми е любопитно, ако имаш властта в БАЙЕРН, кой би назначил за треньор? Имената на Юп, Хитцвелд, М. Замер и Бекенбауерне ги включвай. Любопитно ми е кой е твоят вариант а и на другите също.
П.П. За Илядаидестотен път казвам, че аз съм умерен оптимист и пас до нова година относно новия треньор на БАЙЕРН.
Защо да не ги включвам? Щях да направя всичко възможно Юп да остане още 1 или 2 години. Струва ми се че неговото желание не бе да се пенсионира незабавно и на всяка цена. Той можеше да изстиска още от потенциала на отбора и да вземем поне 2 трофея този сезон (без да броим суперкупите). Ако откажеше това можеше да го свърши Хитцфелд (въпреки че той едва ли би приел преди да мине световното, на което по всичко изглежда че ще класира швейцарците). Но най-важната задача на този, който щеше да остане е да подготви своя заместник евентуално като го назначи за помощник-треньор. Може би някоя легенда на клуба, но при всички положения трябваше да е германец.
Izvinyavay za latinicata

Prav si, che Jupp mozheshe da izkara oshte ot tezi igrachi, no dogovorat mu be 2 godishen. Mezhdu drugoto si mislya, che movzhe bi, Uli shtshe da mahne Jupp oshte sled finala v Muenchen, ako mozheha da nameryat trener. Za nashe shtastie tova ne se sluchi

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Добре де, нещо искам да попитам аз. Защо разни Шавита, Иниестовци имат 3 титли, продължават да ги считат за фаворити, на един куп журналя малко да им се струват тези 3, а за нас с 1 титла да разправят, че сме достигнали максимума, да се прогнозира спад надолу дори и Юп да беше останал и т.н.
Защо??? Щайгер, Лам, Рибери и Робен по-възрастни ли са от Шави и Иниеста? Аз изобщо не виждам с какво им отстъпваме и защо не заслужава този отбор да взима повече титли. И защо аз да не си мисля, че на Гуардьола това неравенство не му харесва, при положение че повече от половината му съзнателен живот е минал там?
Защо??? Щайгер, Лам, Рибери и Робен по-възрастни ли са от Шави и Иниеста? Аз изобщо не виждам с какво им отстъпваме и защо не заслужава този отбор да взима повече титли. И защо аз да не си мисля, че на Гуардьола това неравенство не му харесва, при положение че повече от половината му съзнателен живот е минал там?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Az nikade ne sam prognoziral spad nadolu prez tozi sezon, ako Jupp be ostanal. Vizh sled 2 ili 3 godini mozhe bi shteshe da bade "razkrit".
Prosto mi be lyubopitno, kakav trener bi pasnal na BAYERN spored teb i drugi.
Prosto mi be lyubopitno, kakav trener bi pasnal na BAYERN spored teb i drugi.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Ще видим какво ще направи Гуардиола. Факт е, че очакванията към него бяха доста големи след като се разбра, че ще поеме Байерн и станаха още по-големи след като Хайнкес помете всичко по пътя си като Леопард II.
Факт е обаче, че Гуардиола взе доста странни решения откакто е в отбора, които много озадачават. Вярно е, че важните мачове са чак идната календарна година, но за мен има един важен мач и тази и това е този за суперкупата на Европа. Не знам как другите виждат нещата, но този трофей не е за пренебрегване.
Факт е обаче, че Гуардиола взе доста странни решения откакто е в отбора, които много озадачават. Вярно е, че важните мачове са чак идната календарна година, но за мен има един важен мач и тази и това е този за суперкупата на Европа. Не знам как другите виждат нещата, но този трофей не е за пренебрегване.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
MCMXIII на 18 Авг 2013 12:39
doktora25 написа:Непростимо престъпление срещу човечеството е да унищожиш отбор, граден 4 години, който току що е започнал да постига резултати, за да си начешеш егото да градиш нещо ново, което е малко вероятно да бъде по-успешно от предходното. Първият от въпросните 5-6 важни мача до Нова година, директно носещ трофей бе загубен и то по категоричен начин. За втория такъв към днешна дата също имам сериозни опасения. Гуардьола вън преди да е станало твърде късно!
Или си прав в случая, или не си. По- скоро ми е любопитно, ако имаш властта в БАЙЕРН, кой би назначил за треньор? Имената на Юп, Хитцвелд, М. Замер и Бекенбауер
не ги включвай. Любопитно ми е кой е твоят вариант а и на другите също.
П.П. За Илядаидестотен път казвам, че аз съм умерен оптимист и пас до нова година относно новия треньор на БАЙЕРН.
Бих назначил Томас Тухел !
doktora25 написа:Непростимо престъпление срещу човечеството е да унищожиш отбор, граден 4 години, който току що е започнал да постига резултати, за да си начешеш егото да градиш нещо ново, което е малко вероятно да бъде по-успешно от предходното. Първият от въпросните 5-6 важни мача до Нова година, директно носещ трофей бе загубен и то по категоричен начин. За втория такъв към днешна дата също имам сериозни опасения. Гуардьола вън преди да е станало твърде късно!
Или си прав в случая, или не си. По- скоро ми е любопитно, ако имаш властта в БАЙЕРН, кой би назначил за треньор? Имената на Юп, Хитцвелд, М. Замер и Бекенбауер

Бих назначил Томас Тухел !
-
- Контакти:
MCMXIII написа:doktora25 написа:Непростимо престъпление срещу човечеството е да унищожиш отбор, граден 4 години, който току що е започнал да постига резултати, за да си начешеш егото да градиш нещо ново, което е малко вероятно да бъде по-успешно от предходното. Първият от въпросните 5-6 важни мача до Нова година, директно носещ трофей бе загубен и то по категоричен начин. За втория такъв към днешна дата също имам сериозни опасения. Гуардьола вън преди да е станало твърде късно!
Или си прав в случая, или не си. По- скоро ми е любопитно, ако имаш властта в БАЙЕРН, кой би назначил за треньор? Имената на Юп, Хитцвелд, М. Замер и Бекенбауерне ги включвай. Любопитно ми е кой е твоят вариант а и на другите също.
"Тухел е един много симпатичен колега, който работи добре. Не е лесно да се играе срещу неговия отбор, защото той е много добре структуриран и изповядва много добра тактическа система", каза Юп Хайнкес, цитиран в официалния сайт на баварците.
"Срещу Майнц ние играем трудно в последните години. Въпреки това ние трябва да сме способни да постигаме успехи срещу толкова добре организирани отбори."
"Проучил съм състава на Майнц и съм наясно как играе този отбор, къде точно упражнява преса и какво противодействие можем да окажем. Моят тим знае много добре с какъв съперник си има работа."
"Томас Тухел винаги е готов да те изненада и често сменя системата на игра по време на мача. Той е предопределен да води Байерн Мюнхен един ден. Имам богат опит и мога да разбера дали някой е добър треньор. Тухел е такъв", завърши своя коментар Хайнкес.
"Ценя Тухел не само като треньор, но и като личност. Трудно е да му гледаш картите, той често прави промени в отбора си по време на игра. В Майнц ще ни бъде трудно", изрази и своето мнение лидерът на мюнхенци Бастиан Швайнщайгер.
"Този отбор играе неудобен за противника футбол. И техните зрители често подкрепят отбора си дори когато изостава в резултата."
"Ние трябва да бъдем много концентрирани, да работим добре в защитен план и да се опитаме да изнесем играта си в предни позиции", завърши Швайнщайгер.