0007 написа:Хахахахаха,ако Левски играе мач от такъв ранг в Бургас(примерно),гарантирам ти,че стадионът ще е пълен с привърженици

на отбора.Докато вчера вашите фенове бяха 3 000 макс.

Да не говорим,че в А сектор долните редове не бяха заети,а В беше г/д пълен,но имаше свободни места,като хората се бяха размили.Всички тия,заради които отвориха клетката към Б,можеха да заемат места във В,просто хората бяха седнали така,че имаше свободни места м/у тях.И,друже,да ми сравняваш мач с някакви си Лудогорец в Разград с плейоф за влизане в ШЛ - бухахахаха

ПП Виждам,че и правописът ти е на страшно високо ниво

очевидно си представител на мнозинството в Разград

Ами айде стигни до плейоф и тогава говори каде как и какво. ;д И между другото, по ваше време е нямало плейоф, така че реално Лудогорец е 1-вия Български отбор който играе плейоф. Ще те помоля първи да започнете да се борите за за 1-3 място, не за отцеляване, и след това да ми казваш какво би било и какво не би било.
Влез и прочети моля те по колко са Б и Г защото аз на 3 места намерих различни цифри, и 1-во Б и Г не са еднакви, 2-ро Г пише че е 12-13 000, а относно Б - който е по-малък се спори колко е - межу 9 и 11 хиляди. така че в най добрия случей 2-та сектора сумарно правят 24 000. при капацитет от 43к и като се има в предвид че единия от големите блокове на Г също беше почети пълен, е съвсем нормално това което казах по-горе и излизам прав.
Очаквам извинение, от тея които ме обвиниха..