Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Laetitia » 22 авг 2013 13:21

boabbb написа:К'во ще им плачеш? Аз на нашите съм им е*ал мамата. Гледам ги - ако бият - добре, ако паднат - сменям канала и си гледам друго, к'во ще им се нервирам, те по 10 бона заплата взимат. Имам си достатъчно проблеми, за да се нервирам, че банда прости момчета с големи заплати са загубили мач за титла, която всяка година има по-малко значение ... Предлагам да правите същото - слагайте си ги на ... :mrgreen:
Не знам, твърде голяма любов ми е Левски, че да си го слагам на... Иначе принципно си прав.

Мюлдер задължително трябва да остане.
И вместо да се плащат лудите неустойки за играчи, по-добре ги запази, дръж ги резерви и ги чакай да им писне и да си ходят сами. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 авг 2013 13:22

Аз също съм озадачен.. - вместо да вземат пари за Мюлдер, те искат да му късат договора и да му дават пари :shock: :shock: :shock:
Само Левски!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 авг 2013 13:24

siniq_fen написа:Аз също съм озадачен.. - вместо да вземат пари за Мюлдер, те искат да му късат договора и да му дават пари :shock: :shock: :shock:

Това е Левски София в момента. Всичко се решава без грам мисъл, без грам желание да се припечели нещо.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 авг 2013 13:25

Laetitia написа:
boabbb написа:К'во ще им плачеш? Аз на нашите съм им е*ал мамата. Гледам ги - ако бият - добре, ако паднат - сменям канала и си гледам друго, к'во ще им се нервирам, те по 10 бона заплата взимат. Имам си достатъчно проблеми, за да се нервирам, че банда прости момчета с големи заплати са загубили мач за титла, която всяка година има по-малко значение ... Предлагам да правите същото - слагайте си ги на ... :mrgreen:
Не знам, твърде голяма любов ми е Левски, че да си го слагам на... Иначе принципно си прав.

Мюлдер задължително трябва да остане.
И вместо да се плащат лудите неустойки за играчи, по-добре ги запази, дръж ги резерви и ги чакай да им писне и да си ходят сами. :lol:

Има логика, ама заплатите са проблема, а не самите играчи. Сега гледах мозамбикчанина :mrgreen: - тоя е навлязъл рязко в 30-те ( 84-ти, а не 85-ти набор ), но пък иначе го дават скъп - 900 бона ( евра ). Заплатата обаче ще му е поне 10 бона ( пак евра ).
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 авг 2013 13:50

THE G.A.M.E написа:Мюлдер задължително да го връщат !

Да му кажат, че през зимният транс. прозорец ще го сложат в трансферната листа ... И отборът, както и самият играч, ще имат полза от това.
Мюлдер ще се наложи да играе като звяр, за да може да си намери свестен отбор, а какво по-хубаво за Левски !? :roll:

Това е играч, за който спокойно могат да се вземат 300-350 хиляди евро.
А сега какво ... Ще му платят неустойка - и вътре с кинти. :|

според мен,има нещо друго при Мулдер,някои медии писаха че бил тартора на чужденците и ги настройвал срещу Българите.
За това според мен е цялата дандания,иначе Мулдер може да помогне на Левски.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 авг 2013 14:41

neverbackdown написа:няма да подкрепям някакъв циганин от мозамбик , това не е Левски , а някаква сбирщина от футболисти където никой не ги иска
Наско да ти имам и селекцията

Добре напиши една група от 25 играча които, и други ги искат, те също искат да са в Левски. Отделно се събразявай и с бюдежта на клуба т.е. свободни агенти с не много високи заплати. Да видим колко желаещи ще намериш

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 авг 2013 14:44

THE G.A.M.E написа:Мюлдер задължително да го връщат !

Да му кажат, че през зимният транс. прозорец ще го сложат в трансферната листа ... И отборът, както и самият играч, ще имат полза от това.
Мюлдер ще се наложи да играе като звяр, за да може да си намери свестен отбор, а какво по-хубаво за Левски !? :roll:

Това е играч, за който спокойно могат да се вземат 300-350 хиляди евро.
А сега какво ... Ще му платят неустойка - и вътре с кинти. :|

Така се почва, и следващите изхърлени ще почнат да се правят на интересни, и няма да искат да си тръгнат. Никакви компромиси, Левски не пансион

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 авг 2013 14:49

milen.hristov написа:
neverbackdown написа:няма да подкрепям някакъв циганин от мозамбик , това не е Левски , а някаква сбирщина от футболисти където никой не ги иска

Добре напиши една група от 25 играча които, и други ги искат, те също искат да са в Левски. Отделно се събразявай и с бюдежта на клуба т.е. свободни агенти с не много високи заплати. Да видим колко желаещи ще намериш

Истината е, че твоят човек Насо можеше да докара шуменския Деко, Кавдански и още 2-3-ма свободни агенти с по-малки заплати ( Генчев, тоя-оня ) и ако се прее*ат нещата до зимата можеше да каже - "Да, ама залагам на българи, а не на скъпи чужди ментета". А сега ако се прецакат нещата ( което е доста вероятно, предвид класата на отбора и попълненията ) - какво ще каже като има мозамбикчанин, египтянин и какъв ли не в отбора, та дори и Данчо Очите :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 авг 2013 14:56

boabbb написа:
milen.hristov написа:

Истината е, че твоят човек Насо можеше да докара шуменския Деко, Кавдански и още 2-3-ма свободни агенти с по-малки заплати ( Генчев, тоя-оня ) и ако се прее*ат нещата до зимата можеше да каже - "Да, ама залагам на българи, а не на скъпи чужди ментета". А сега ако се прецакат нещата ( което е доста вероятно, предвид класата на отбора и попълненията ) - какво ще каже като има мозамбикчанин, египтянин и какъв ли не в отбора, та дори и Данчо Очите :mrgreen:

А сигурен ли си,че посочените искат в Левски

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 22 авг 2013 15:02

milen.hristov написа:
boabbb написа:
milen.hristov написа:

А сигурен ли си,че посочените искат в Левски

Сигурен съм на 100 % , че ако от Левски си бяха поискали по-настоятелно Домо например сега да играе при нас,сигурен съм , че Вутов например ако играе по-често и го тренират както трябва след 2 години ще струва милиони.Милене 5ТИ КРЪГ Е РАЗБИРАШ ЛИ ?Преди няколко дни гледах Борислав Цонев по Евроспорт когато играха с Япония и искам да ти кажа , че момчето играе доста добре.Тук е мястото да кажа , че с тоя формат на първенството няма къде да пускат млади футболисти

Върни се в “Архив”