MuFc1878 написа:vasilnv написа:Изобщо не ми пука как и с каква игра сме ги взели!
от СТАНКО...
Ама иначе те са вечно прецаканите от съдийските решения...
После да не се цупят като им кажем същото след някоя съдийска тесла срещу тях
Ти как мислиш

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:vasilnv написа:Изобщо не ми пука как и с каква игра сме ги взели!
от СТАНКО...
После да не се цупят като им кажем същото след някоя съдийска тесла срещу тях
MAЙOPA написа:КАСИЯС НА „ОЛД ТРАФОРД“?
22.08.2013
Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс се очертава като трансферна цел на Манчестър Юнайтед, ако настоящият страж на червените дяволи Давид де Хеа напусне.
22-годишният Де Хеа е споменаван като кандидат да замени Виктор Валдес в Барселона.
Юнайтед иска да задържи настоящия си страж, но, според „Ел Мундо Депортиво", вече обмислят варианта Касияс да бъде негов заместник.
32-годишният Касияс иска да напусне след 14 години на „Бернабеу". Той загуби титулярната си роля при Жозе Моуриньо миналия сезон, но остана резерва и в първия мач на новия треньор на Белия балет, Карло Анчелоти.
vasilnv написа:Изобщо не ми пука как и с каква игра сме ги взели!
от СТАНКО...
от JackPackage на 22 Авг 2013 10:21
Притеснява ме че следва мач с Юнайтед и това което съдиите ни "дадоха" вчера може да си го вземат с лихвите в понеделник
MuFc1878 написа:Жако си е отявлен трол, не му се връзвай
MuFc1878 написа:Това е просто форум, трябва да се прояви малко разбиранеБием "сините" и сме шампиони
MuFc1878 написа:Е, ако се впрягаш на всеки, няма смисълХубаво е да има интрига, но не си заслужава да се нервираш!
...работата е там,че аз просто се забавлявамО,да това е основната парадигма във форума,но ти пък намери на кого да го кажеш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта