Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Обикновен фен на БОТЕВ
Абе за какво говорите бе хора. Вижте ни национала. Предполагам, че гледате европейски футбол кажете ми кой отбор/да речем в първите 4 в класирането/ има играчи само от страната си.Няма такъв филм. Тия негри от Африка затова са създадени да бъдат експлоатирани. А тия Италянци за да хванат последният влак в кариерата си.
- Тракиец 1912
- Контакти:
Светът се глобализира, а Ботев трябва да продължи да съществува. Целта оправдава средствата, а и не мисля, че имаме особен избор.
Не оставяйте някой да ви отнема малкото футболна радост и оптимизъм, преживяни от нас, феновете на Ботев напоследък след 10 години мрак и селско иго! САМО БОТЕВ!!! Това казвам аз, обикновеният фен на Ботев!
ОТ КОЙ ОТБОР СИ?
ОТ КОЙ ОТБОР СИ?
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Някой ще качи ли клипове на агитката в youtube
Някой, който е бил на мача ще качи ли клипове с феновете в youtube
Re: Някой ще качи ли клипове на агитката в youtube
http://www.youtube.com/watch?v=1qEcdrtOo8g - заглавието е оправено
- rump_shaker
- Контакти:
-
- Контакти:
rump_shaker написа:Кво да качваме, бяхме трагични на ТИ
Напълно съм съгласен,незнам кой я ръководи тази трибуна но беше много зле.
-
- Контакти:
За ТИ - не е като да не се пееше, ама едно такова без настроение.
Абе не разбирам защо има толкова сдухан народ? Отишли там, овесили нос и си мрънкат песничките почти на ум.
Агитката на Ботев е бошуване и анархия, а някои хора май не искат да се забавляват. Живота ли ни омачка, кво стана
п.п.
Никога не съм се радвал на такива изпълнения като на Цска - на всеки мач детска градина "Малина" с червено белите листчета и някакъв по-едър комикс.

Абе не разбирам защо има толкова сдухан народ? Отишли там, овесили нос и си мрънкат песничките почти на ум.
Агитката на Ботев е бошуване и анархия, а някои хора май не искат да се забавляват. Живота ли ни омачка, кво стана

п.п.
Никога не съм се радвал на такива изпълнения като на Цска - на всеки мач детска градина "Малина" с червено белите листчета и някакъв по-едър комикс.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.