JohnnieWalker написа:stoyankd написа:JohnnieWalker написа:stoyankd написа:JohnnieWalker написа:
Залите добри ли са ? Знам, че доста спортове предлагат.
Така е, прав си. Ама да не забравяме, че идеята е да е стадион, а не концертна залаА самото игрище е занемарено лично за мен, без да говорим за трибуните ! Номера е, че се вложиха изключително много пари, вместо да се оправят стадионите в София. И сега имаме един г/д добър стадион /"Васил Левски"/ и 4 кьопави. Само Левски правят ремонт. Ние си седим със железни пейки на по-голямата част от стадиона и един портативен клозет. Гигов не дава за Надежда, а Лупи по-скоро ще открадне желязото от "Армията", отколкото да купи 10 седалки...
Няма как един стадион да се издържа само от футболни мачове. Националният отбор има 7-8мача на година. Преди година бях Браселона. Разходката на Камп Ноу е 30 евро, без консумация(кафе, кола, и т.н.). Беше делничен ден, а намаш си представа колко автобуси с туристи имаше на паркингите. Пълно е с най-различни зали, предлагащи най-различни услуги. Преди всичко е бизнес. А тук как е? Излиза Домусчиев и казва, не ме интересува нищо, ще играем на В.Левски. Услужливата министърка веднага се съгласява. Това нормално ли е? Направи паралел между мача вчера и концерта др. седмица. Как ще е на печалба? Например днес има концерт на Еминем в Париж на Стад дьо Франс, м.г. преместиха финала на Купата на Краля заради концерт на Coldplay в Мадрид и т.н.