MuFc1878 написа:Red_Girl написа:Гледам и не вярвам на очите си! Ше ми сравнявате Базел с Левски преди 2 години? Тва е скандално! Че срешу кой толкова играха Левски? Да влязоха, поздравления, ама няма място за сравнение..Някои много са си повервали.
Пийнете една студена вода..
![]()
![]()
![]()
Левски от 2006, пак не си в час....
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
daduradam написа:fr3ak_boy написа:Ако ще се фукаме, първият ми футболен спомен е Нюкасъл 1999.
Моят е когато Пул спечелиха Уефа
Нещо сте чели ми се струва
Само Левски!
Dani написа:На 8, но гледах мача. И със сигурност съм имал по-добри познания за футбола от теб, когато си бил на 8
Това е най-голямата лъжа! За да си от ЦСКА, определено имаш по-малки познания за футбола от всеки един фен по света.
[center]1914[/center]
turbogena написа:siniq_fen написа:Dani написа:На 8, но гледах мача. И със сигурност съм имал по-добри познания за футбола от теб, когато си бил на 8 ;)
Това па как го установи![]()
Никак. Просто говори колкото да не заспи.На 8 години само е зяпал мачовете на Левски по телевизията и е псувал защо там не са розовите.
Сякаш сега вие не го правите
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Без име написа:Dani написа:На 8, но гледах мача. И със сигурност съм имал по-добри познания за футбола от теб, когато си бил на 8
Това е най-голямата лъжа! За да си от ЦСКА, определено имаш по-малки познания за футбола от всеки един фен по света.
Кой знае.. може да имаш страхотни познания и ... да си фен на отбора, който показва най-отвратителен футбол, да си като истински рицар
Само Левски!
vasilnv написа:turbogena написа:siniq_fen написа:Dani написа:На 8, но гледах мача. И със сигурност съм имал по-добри познания за футбола от теб, когато си бил на 8 ;)
Това па как го установи![]()
Никак. Просто говори колкото да не заспи.На 8 години само е зяпал мачовете на Левски по телевизията и е псувал защо там не са розовите.
Сякаш сега вие не го правите
Ние с розовите не се сравняваме, щото те до Европа не го докарват
Само Левски!
- Red_Girl
- Контакти:
Без име написа:Dani написа:На 8, но гледах мача. И със сигурност съм имал по-добри познания за футбола от теб, когато си бил на 8
Е поне благодарение на вас получихме обогатени познания по география..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

siniq_fen написа:Бе вие може да имате познания, може да сте ходили на мачове от едногодишни, може да сте чорбари и антилевскари, обаче аз да питам нещо ...
КОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР, ИГРАЛ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГАОфтопик:
Е, игахте, ама за какво? Да напълните джоба на Мустака с 8 млн. евро? Даже може да се каже, че след като играхте, тръгнахте надолу.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Red_Girl написа:
И гледам нешо пак за посещения на мачове говорите..![]()
Я да си признаят бързо тея дето много говорят от колко време почнаха да ходят редовно по мачове?
![]()
А колко хора ходят редовно на мачове (от тези ,които пишат тук в момента)? Аз виждам само двама.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
siniq_fen написа:daduradam написа:fr3ak_boy написа:Ако ще се фукаме, първият ми футболен спомен е Нюкасъл 1999.
Моят е когато Пул спечелиха Уефа
Нещо сте чели ми се струва
Какво съм чел?
Баща ми е болен чорбар и ме караше като малък нон стоп да зяпам розовите. Да не говорим, че според думите на майка ми, щом съм се научил да ходя, ми е купил топка, за да я ритам, за да стана футболист и един ден да играя в ЦСКА.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.