Dani написа:На 8, но гледах мача. И със сигурност съм имал по-добри познания за футбола от теб, когато си бил на 8 ;)
Това па как го установи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dani написа:На 8, но гледах мача. И със сигурност съм имал по-добри познания за футбола от теб, когато си бил на 8 ;)
turbogena написа:Има ли лудогорцьеееее?![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:Dani написа:На 8, но гледах мача. И със сигурност съм имал по-добри познания за футбола от теб, когато си бил на 8
Колко горещи шоколада удари тази сутрин, я си признай.
THE G.A.M.E написа:fr3ak_boy написа:Киево Верона: Сичиняно, Мантовани, Семиоли, Джунти, Дзанкета, Амаури, Лана, Скурто, Моро, Бриги, Тирибоки
С този състав са играли в София. Аз нищо особено не виждам. Амаури беше по едно време навлязъл във форма, ама чак пък да е бил класен играч... Типичен средняшки отбор от Италия.
Подчертаните от мен тогава бяха Национали на Италия и Бразилия.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
THE G.A.M.E написа:Dani написа:На 8, но гледах мача. И със сигурност съм имал по-добри познания за футбола от теб, когато си бил на 8
Колко горещи шоколада удари тази сутрин, я си признай.
MuFc1878 написа:Добри познания по футбол на 8 годиниДнешната младеж се учи от бая рано, браво!
berbatov написа:Еии и жената се сабуди и аз както си приказвах с една приятелка по скаипа и сега се правя 4е спамя
Аи покриите ме тя не знае български
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 4 госта