Жалко че доста кльощавия Неймар успя да изравни и то с гол с глава. Щеше да е добре за самочуствието на отбора
една победа с 1 : 0 над Барса па макар и в безсмислените мачове за суперкупата. Иначе добър гол на Вия.
Атлетико наистина има добър титулярен състав но при контузии по време на сезона не знам. Резервите
нямат класата на играчите които са титуляри, особенно в защита доста малко опции.
Примера дивизион Испания.Liga BBVA.2013/2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Примера дивизион Испания.Liga BBVA.2013/2014
Хубав мач вчера и отново цигании,симулации и съдийска помощ.Вече даже не се и учудвам.
- Middlesbrough
- Контакти:
sl321 написа:Хубав мач вчера и отново цигании,симулации и съдийска помощ.Вече даже не се и учудвам.
Кво му беше хубавото на мача ? пълна трагедия !
ТОва си е чара на Испанските мачове :Д циганиите , симулациите и съдийската помощ ! :Д

Офтопик:
- JackPackage
- Контакти:
Middlesbrough написа:sl321 написа:Хубав мач вчера и отново цигании,симулации и съдийска помощ.Вече даже не се и учудвам.
Кво му беше хубавото на мача ? пълна трагедия !
ТОва си е чара на Испанските мачове :Д циганиите , симулациите и съдийската помощ ! :Д
Не си прав бро.....Коща е провокатор и симулант, признавам го, но вашия отбор е пълен с такива...да не изброявам....Шави, даже вече не го уважавам заради непрестанните ми ръкомахания и искания към съдиите, не му прави чест голям играч е....

За Албите, Гмуркачите, Алексисите и още няколко - просто не ми се говори....толкова е гнусно че чак.....трябва да стегнат съдиите и всички играчи (не само вашите, и Коща и ДиМария и всички други) да ги шарят с картони докато го изкоренят

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

- Middlesbrough
- Контакти:
Пак ти казвам свали хейтърските очила... Вие не ръкомахахте ли по съдията , Чоло и той и то постоянно , или това не го забелязваш ?
Симулацията не се сещам на кой но беше към края на мача , когато Дани Алвеш дори не го докосна вашия играч и онзи се струполи и крещеше от болка :Д , навсякъде ги има тия , просто играчите на Барса се наблюдават постоянно под лупа !
Бускетс направи 2 фала , а вие искате , червен картон ? Ами Коща като направи 5 подобни , незнам дали и жълт получи
Вия е голям
Барса бяха жалки и нелепи в тоя мач : (
Симулацията не се сещам на кой но беше към края на мача , когато Дани Алвеш дори не го докосна вашия играч и онзи се струполи и крещеше от болка :Д , навсякъде ги има тия , просто играчите на Барса се наблюдават постоянно под лупа !
Бускетс направи 2 фала , а вие искате , червен картон ? Ами Коща като направи 5 подобни , незнам дали и жълт получи

Вия е голям

Барса бяха жалки и нелепи в тоя мач : (

Офтопик:
- JackPackage
- Контакти:
Алвеш го гони 60-70м и го застъпи Баптищао ако за тази "симулация" говориш.... 2 фала е направил Бускетс, ама и двата бяха за картони, които спират опасни контри
Отделно Секса влезе с бутоните в глезена на Хуанфран, който добре че си дръпна крака в последния момент - дори жълт не получи
За това че ни нашариха бековете и дефанзивните халфове за леки фалове с картони кво да се коментира.... (много по-леки от "двата" фала на Гмуркача)
Вия е много голям, очаквам поне 25 гола през сезона, жив и здрав да е...

Отделно Секса влезе с бутоните в глезена на Хуанфран, който добре че си дръпна крака в последния момент - дори жълт не получи

За това че ни нашариха бековете и дефанзивните халфове за леки фалове с картони кво да се коментира.... (много по-леки от "двата" фала на Гмуркача)

Вия е много голям, очаквам поне 25 гола през сезона, жив и здрав да е...

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

- Middlesbrough
- Контакти:
Не сваляш цайсите няма смисъл да си хаба пръстите :Д

Офтопик:
- JackPackage
- Контакти:
Middlesbrough написа:Не сваляш цайсите няма смисъл да си хаба пръстите :Д
Ми нидей ва, кой те кара

ПП Циганчето (Неймар) не го пускайте титуляр че с тези 2 жълти картона за 30 минути игра не знам дали ще довърши полувремето дори

ПП 2: Ние не сме Леванте, на реванша ще ви вкараме и ако Бота не се е оправил може и да ви дръннем

- JackPackage
- Контакти:
Pichichi написа:Жалко че доста кльощавия Неймар успя да изравни и то с гол с глава. Щеше да е добре за самочуствието на отбора
една победа с 1 : 0 над Барса па макар и в безсмислените мачове за суперкупата. Иначе добър гол на Вия.
Атлетико наистина има добър титулярен състав но при контузии по време на сезона не знам. Резервите
нямат класата на играчите които са титуляри, особенно в защита доста малко опции.
На скамейката единствено от Адриан искам повече, Леото и той ще го видим дали ще свикне... сега може с Райко да го пуснат титуляр да ги накаже

- Middlesbrough
- Контакти: