LIMASSOL написа:Tottenham in advanced talks to buy the houses blocking LFC's plan to expand Anfield.![]()
![]()
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
suareshampion написа:boabbb написа:Пичове, само да вметна, че за мене Боби Дебелотое фен на Юнайтед, а не на Арсенал. Няма такива мазници фенове на нашия отбор. По отношение на коментара му - аз също мисля така, особено след победата над Фенербахче. И още нещо - никой не каза едно "браво", бе, аз ви поздравявам за мача със Стоук, вие ... баси
. А на we are the champions му казах какво ще стане в Истанбул и няма значение какво мислят Каут, Соу и Мейрелеш
Разбира се ,че дебелия нещастник е фен и на мангалите. Цялата диема са им фенове. Като коментират техен мач ,мед им капе от устата.Дори и да играят слабо мангалите ,те ги превъзнасят до небесата. За тях ,всяка спорна ситуациуя е за мангалите. Като загубят мангалите и им висват носовете . И Арсенал подкрпеят .Мразят Ливърпул, Челси и Ман Сити.Но най много Ливърпул ,по обясними причини . Коментират Ливърпул с ирония.Манипулират обикновения зрител и насаждат мнението си ,че Ливърпул е слаб отбор . Настройват феновете срещу Ливърпул ,Роджърс ,трансферите му и Суарес .И в същото време възхваляваха Далглиш и неговите трансфери. Смях. И всичко това е заради първоначалната им теза за тия два мениджъра ,както и наблюденията им върху масовото мнение най вече по форумите на Ливърпул,както и мението на легендите. .Те се съобразяват и с това .
Но в крайна сметка ,дебелия некадърник стана за смях пред цяла България и покрай него и феновете на Ливърпул. Аз ако съм на неговото местенце ,директно хващам гората и никога повече няма да си позволя да се излагам в ефир .
Дори и да биме ,те казват ..биха ,"ама тва онова" .Винаги има "ама..това онова" .И след това същите неща ,ги четем по форумчета.Промиха мозъците на нашите фенове.
Спорните ситуации ги коментират винаги в ущърб на Ливърпул и играчите ни. Особено Суарес го изкараха най големия изрод .
Пожелавам им една бомба под офисите .
Ха-ха, вярно, и мен много ме дразнят като коментират Манафчестър. Миналата година при 1-2 на Анфийлд как оправдаваха съдията ... толко съм ги псувал
Леевски, оле
-
suareshampion
LIMASSOL написа:Scott Sinclair having his medical at West Brom today.
Това последно е добра новина за нас
Е аз си познавам вече много добре Брендън и от 3 месеца повтарям ,че тоя куц кон няма кой да го вземе в Ливърпул ,но някои хора не ме слушат.
Джони айде вече се успокой.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
LIMASSOL написа:Пападополус здрав ли е вече? Гледам снощи не е бил в групата за мача.
Ако наистина сме отказали 10 млн за Шкъртел ..това означава ,че Брендън иска да го остави в отбора като трети вариант за централен. Според мен ако Шкъртел остане ,няма да вземем Пападопулос . Ще вземем само Илори за четвърти вариант . Така мисля, аз .
Ако обаче получат по голяма оферта за Шкъртел и решат да го продадат ,тогава вече можем да скочим за Пападопулос. Просто мисля логично.
А в същото време трагичния Коатес ..ще продължи да взима заплата от клуба без да помага с нищо.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Gil-galad написа:Liverpool are close to agreeing a deal for the £10m-rated Derby County midfielder Will Hughes, whom they would leave at the Championship club for the rest of the current season. [Independent]
От Индепендънт казват, че близо договорка за 10() милиона паунда за Хюз от Дарби, който ще остане под наем там до края на сезона.....явно това ще е най-голямото име което ще купим тоя прозорец, щом ще се дават 10 милиона за него....и то при положение, че има Сусо, Роситер, Дън, Тейшейра, Пелоси и Чиривела(ясно е, че не всички ще се наложат в първия отбор, но все пак...)
Т'ва сигурно е някаква подигравка?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
http://www.lfcfamily.co.uk/scout-report-will-hughes/
Малко инфо за блондина,дори и да го вземем едва ли ще дадем 10м,по-скоро 3-4 и другите евентуално под форма на бонуси.
Малко инфо за блондина,дори и да го вземем едва ли ще дадем 10м,по-скоро 3-4 и другите евентуално под форма на бонуси.
3-4 и бонуси е нормално.После трябва да го оставим в Дарби Каунти да се обиграва.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
daduradam написа:3-4 и бонуси е нормално.После трябва да го оставим в Дарби Каунти да се обиграва.
BenSmithBBC
LFC like Will Hughes a lot and have scouted him extensively, but I'm told no plans to bid for him this summer
Бен Смит от BBC казва, че от Ливърпул наистина много харесват Хюз, но нямат планове да отправят оферта това лято.
Graham Hunter: "Real see a scenario where they are willing to trade Benzema to get money to try to go for Suarez. That’s their strategy."
Ето и потвърждение, че Реал са готови да продадат Бензема, за да се опитат да привлекат Суарез.
Sky Sports reporting Willian is considering his options, and BT Sport have just confirmed we have now signed Willian. One of them is right!
А нещо интересно от последните минути, като се говори, че още има шанс Влиян да не подпише с Тотнъм.....
http://sulia.com/channel/liverpool-fc/f ... be5af1c61/
А според Скай Италия има интерес към Ламела......
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Graham Hunter: "Real see a scenario where they are willing to trade Benzema to get money to try to go for Suarez. That’s their strategy."
Ето и потвърждение, че Реал са готови да продадат Бензема, за да се опитат да привлекат Суарез.
Добре бе тея от Реал нормални ли са?
Суарес,Бейл и Роналдо в един отбор,че то както беше написал някой във форума на Реал,мачовете им ще са нещо от рода на играта Лаком за гол...
Толкова индивидуалност на едно място не ми се вярва,че ще се спогаждат.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Willian considering his options after passing Tottenham medical
Brazil international Willian has passed his medical at Tottenham and talks are continuing over a five-year deal, according to Sky sources.
The fee involved for the Anzhi Makachkala midfielder is believed to be a Tottenham club record of £30m, however sources close to the player say he is still considering his options.
Willian, who was also strongly linked with Liverpool, would become Spurs' third record signing this summer after deals of £17m and £26m for Paulinho and Roberto Soldado.
Tottenham could recoup all of their outlay so far if they accepted Real Madrid's world record offer for Wales forward Gareth Bale, though the club refused to comment on reports in the Italian and Spanish media that technical director Franco Baldini was in Madrid for discussions over the transfer on Wednesday night.
Ето инфото за Вилиян от Скай.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.