boi4eto68 написа:Лудогорец са много далече от истината, бях за тяхна победа, но отбор без самочувствие и опит като тях само излагат България, жалко и дори трагично!
Друго си е отбор със самочувствие и опит, като вашия...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
boi4eto68 написа:Лудогорец са много далече от истината, бях за тяхна победа, но отбор без самочувствие и опит като тях само излагат България, жалко и дори трагично!
mistreated написа:boi4eto68 написа:Лудогорец са много далече от истината, бях за тяхна победа, но отбор без самочувствие и опит като тях само излагат България, жалко и дори трагично!
boi4eto68 написа:mistreated написа:boi4eto68 написа:Лудогорец са много далече от истината, бях за тяхна победа, но отбор без самочувствие и опит като тях само излагат България, жалко и дори трагично!
Друг отбор освен Лудогорец не съм споменал, а ако намекваш за Левски, то Левски е номер 1 в новата ни история по успехи в Европа, факт който е неоспорим!
olfix написа:Ясно оттук нататък е едно-Лудогорец ще става шампион в България докато на Домусчиев му омръзне.Просто са поне две класи над всички други български отбори.А това,че са поне толкава под нивото на Базел,говори какви биха били шансовете на всички други наши тимове на един такъв етап.В групите на лига Европа ще бъде същото,както снощи-много желание и поредица от загуби.
mistreated написа:boi4eto68 написа:mistreated написа:boi4eto68 написа:Лудогорец са много далече от истината, бях за тяхна победа, но отбор без самочувствие и опит като тях само излагат България, жалко и дори трагично!
Друг отбор освен Лудогорец не съм споменал, а ако намекваш за Левски, то Левски е номер 1 в новата ни история по успехи в Европа, факт който е неоспорим!
Дам... и това стигна за отпадане от Иртиш, Сараево и Търнава в най-новата ни история. Факт неоспорим! Но това не е срам за България... жалко, дори трагично!
minchev_1951 написа:Трагично или трагикомично е само един отбор в света да бъде наречен N3?
minchev_1951 написа:olfix написа:Ясно оттук нататък е едно-Лудогорец ще става шампион в България докато на Домусчиев му омръзне.Просто са поне две класи над всички други български отбори.А това,че са поне толкава под нивото на Базел,говори какви биха били шансовете на всички други наши тимове на един такъв етап.В групите на лига Европа ще бъде същото,както снощи-много желание и поредица от загуби.
....................................................................................................................................
Много бързо определи шампиона за 2014 година. Особено след снощния мегамач на Лудогорец!...
boi4eto68 написа:Защо живееш в заблуда и си мислиш, че тези отбори са по слаби от нашите, дали ги превъзхождаме по бюджет, по организация, стадиони, по кокво ги превъзхождаме? Най-бедната страна в Европа, а се присмиваме и подценяваме доста по богати от нас, е те там ни е трагедията.Реалностите вече са други, виж целият ни спорт как е затънал, радваме се, ако наш спортист попадне във финал на дадено състезание. Та затова във футбола Левски е номер 1, факт!
olfix написа:Защо?Ти виждаш някой бг отбор да играе,като Базел ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта