vaskonti написа:В такъв случай аз питам на какво основание е заключена първата му тема? На основание "Да беше казал нещо ново"?
slavia_forever написа:Конкретно по отношение на цитираната тема аз в детайли ти обясних, че акцентът е поставен върху липсата на правосъдие в България само по себе си е клиширано още от заглавието. Тази теза не е необходимо да бъде доказвана с конкретен случай, който всъщност е голяма трагедия, придружен със снимков материал с кървища, ковчези, смачкани коли и т.н. По същия начин може да се тълкува тема със заглавие "Войната по пътищата", в която следва да се докаже, че има катастрофи. Ами то е ясно, че има, не е нужно това да бъде доказвано с подобни приложения снимки и други. Ако акцентът е бил върху друго, тогава авторът можеше да изясни нещата на ЛС и да измислим ново заглавие според посланието му, което отговаря на т.5, а именно от него да става ясно за какво става дума в самата тема и да я отключа.
Аз мисля, че обясних и конкретно! Цитирах и точката. Кое точно не разбираш? В колко мнения да го обясня? Колко аргументи да дам? Не ти ли се струва малко липса на уважение, да обяснявам на дълго и на широко определени мои действия с ти с цитат да ме попиташ същото отново в едно изречение проявявайки ирония?!