Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

danketo
Контакти:

Re: Да направим разликата...

Мнениеот danketo » 17 окт 2009 19:28

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот POPCORN на 17 Окт 2009 17:09
абе бъдете малко обективни бе, не да хулите човека.той ви казва истината вие го хулите!затова сте на това дередже!заюото вярвате на Батков и на тези под него където ви замазвашт очите.Днеска още едно изказване, след почивката сме много по-добри...вие си решавате ама човека който прави сравнението е прав!
http://zalozite.hit.bg ... Безплатни Футболни Прогнози, Залози

в

абе много се вживяваш бе пич я по спокойно,да пенев е възпитан ,то тази година всички от цска са възпитани до кога ли,а иначе за мача честито заслужено победихте.

svis2ov
Контакти:

Мнениеот svis2ov » 17 окт 2009 20:50

Еми, да! И аз ще съм обективен , когато отборът ми побеждава! Я му сравнете коментарите, когато завърши наравно! И не дай Боже ЦСКА да падне....., тогава коментирайте дали Чичовото е обективен!
А този дето е пуснал темата, червеното му личи от 100 км....

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 17 окт 2009 20:54

Delpi отивай в червения форум и там си изливай приятните чуства към Л.Пенев.По нормално е тук изобщо да не се коментира другия отбор а най-малкото да го четкаме и ние левскарите.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 17 окт 2009 21:32

Любо за разлика от други хора поне е попил нещо хубаво от чужбина. Не мога да разбера защо плюете по автора на темата. Да наричате Любо Пенев "супата" или "чичовото" извинявам се, но това не е Ники Михайлов, Живко Миланов, Георги Сърмов и всички такива. Любо е доказано име във футбола и един от най-добрите нападатели играли в испанското първенство. Най-малкото го уважавйте за това ! Евала му правя, че си казва и нещатата каквито са. Всички знаем алтернативата играли сме добро, ама сме немали шансу. Сега при една евентуална загуба от Берое какво ще каже Гонзо ... пак сте играли добре :lol: :lol: :lol:
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 17 окт 2009 21:43

Това му харесвам аз на вашия треньор - винаги има критики към футболистите ви. Затова и те гледат винаги да дават максимума от себе си, поне до колкото ви следя. Нашите имат много лош навик да се оправдават само с "Играхме силно, но малшанс.." ; "Шанса беше на страната на другия тим.." и т.н., - Просто кажи, че не си играл добре и толкова. Не е нужно да се оправдаваш с неща, на които самият ти не вярваш. Ще видим следващите няколко двубоя как ще се представим и тогава ще можем да коментираме дали сме излезли от кризата. Една победа над Берое като домакини нищо няма да означава. Нека видим на някое по-кофти гостуване как ще се представим.
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 17 окт 2009 22:41

Разликата между Любо и Гонзо е очебиина културата и манталитета на постигналия всичко с труд Любо и мързеливия и тъп селянин Гонзо не може да има сравнение .единственото лошо в ЦСКА е че с тези мачове срещу предплатени отбори Любо не може да си създаде вярна оценка за силите на отбора си, това се видя и пролетта в сериозните мачове единствените точки който взеха бяха съдииски[ изключвам мача с вечния брат там всичко си е на договорка] но той може с много труд да компенсира, докато Левски с Гонзо няма светлина в тунела а само.... ЛОКОМОТИВ :)

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 18 окт 2009 00:17

Всички , които обидиха Delpi са глупаци.Най-тъпото , е когато виждаш нещо хубаво в противниковия лагер да го зачеркваш и хулиш.Заради такива лекенца има всеки път збивания в секторите.Сляпо вярващи си в някакъв техен идеал и не познаващи качеството обективност.И аз не харесвам цскарчетата дето ми се хвалят , че били зверските евробойци , а ние виж сме били евроидиоти , ама тия евроидиоти ги E*aли , като коне последните 20 години.Трябва да си обективен , в противен случай си смешен за аудиторията.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 окт 2009 03:09

Delpi, след тази тема имаш моя респект! ( не само, че с моя приятел ангелов имахте общи аватари!), харесвам умни и мислещи хора! Аз нито съм червен, нито син!!!!....Но пък по някакъв начин съм се гордял с Любо, голмайстор в Испания, два хет трика срещу Реал?! Кой сегашен наш футболист може да се похвали с това?! Много ми е интересен като треньор! Запомнете!!!! Той и Балъка ще успеят, защото не робуват на звезди! Всичко при тях се върти, те просто пресъздават модела! Не знам, тъп ли е, къв е, но си страхотно прав, той казва това което вижда и го казва както си е! ЦСКА не игра днес, той си го призна ! Но победиха, факт е, че заслужавха победата, защото повече се стараха, но нивото беше на "В" група! Но човека си го казва!............ Лека, полека, почва да печели респекта на независимите фенове!.......И ние сме от народа и не сме от "Левски"...........не сме и от "ЦСКА"................

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 18 окт 2009 06:29

... понякога човек не знае да се смее ли , или да плаче или просто да отмине щото ако се застои ... лошо ...
.... една темичка ... каква темичка само а ... за да разбере каква е идеята , на човек му трябва да проследи отзвука от нея за да чатне за какво иде реч .. щото от първия пост нещо не се схваща ясно - уж левскар , а прави заключения разни ... от които на всички червени им става драго , драго , драго драганов чак става ... любо супата бил пич пък Гонзо не ....
... неееее просто няма смисъл ... оставям кефа на червени и особено на ''НЕУТРАЛНИТЕ ФЕНОВЕ'' , които странно защо са не по малко доволни от шанса да поплюят ....
... защо винаги така става ....... и после друг ни бил виновен ....

.... щото все пак дали си фен на един отбор в повечето случаи означава , че не правиш неща от които като теглиш чертата ясно се вижда че полза имат феновете на другия отбор - направил си им густо да поплюят .... майната му ... и това ще мине ...
.. а че гусина пуснал темата е работил за едното красно име то е ясно ... нали се сещата - красно т.е. червено .... трябва да правим разликата ... ама понякога няма ...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 окт 2009 07:12

[quoteblue_wind на 17 Окт 2009 19:23

delpi написа:

Незнам дали е групаво сравнението или не. Аз лично виждам разликата...
Също така незнам дали не е глупаво да казваме, че съдията тънко е подпирал червените...

Не знам каква разлика виждаш.Единият е треньор на отбора,другият спортен директор.И ето виж след загубата от Рома какво коментира Любо
http://www.7sport.net/archive7ds/2009/1 ... 5528_4.htm
Ако това не ти стига, като пример мога да ти дам и грешката на Караджов срещу Фулъм,ако беше обективен Любо Пенев щеше да признае грешката на вратаря,но той не го направи за да не срива психически младия си вратар][/quote]

Не зная какво чудно виждаш в това!Любо е работил с добри треньори и явно е понаучил нещо.Футболът не е само игра,но и психология.Когато отбора ти пада не е нужно да се оправдаваш с играчите си,а да ги защитиш за да можеш после да имат респект и да изискваш от тях.При допуснати грешки от даден играч не е нужно да се нахвърляш върху него,за да не го комплексираш.Точно за това според мен Любо много правилно защити Караджов след наивната му грешка в мача със Фулъм.Това е играч,на който ще се разчита още дълго време и не трябва да се затормозява или да се травмира психическиНапълно нормално е и да критикуваш след такива мачове като снощния.Това държи футболистите под напрежение.Слушах Любо след мача.Беше прав на 100%Не можах да схвана мисълта ти,че единия е треньор,а другия спортен директор. :oops:

PS.Делпи,имаш от мен един голям респект за темата и за постовете ти по нея :!: :!: :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”