Уважаеми капанци,
Знаете, че много-много не се харесваме. Разбира се това са отживелици с давност от 866 година, никой не им обръща внимание вече, въпреки, че тогава Княза е бил прав...нека да не спорим...
ПОЗДРАВЛЕНИЯ от нас за добрата игра, не се цупете, време е да си подадем ръка! Ние знаем как се чувствате сега, преживели сме "златните" години на Гриша Топалов. Някой би казал "От където дошло, там отишло". Ние играхме в евротурнирите срещу Анортозис, вие успяхте дори да влезете в Лига Европа.
Поздравления, приемете нашите уважение и подадената ръка! Не отхвърляйте, ще ви трябва за домакинските срещи в ЛЕ...и нека не се делим повече.
Добре, капанци, много добре!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- counterstrike
- Контакти:
Добре, капанци, много добре!
Последна промяна от counterstrike на 22 авг 2013 00:55, променено общо 1 път.
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".
Re: Добре, капанци, много добре!
.... посочи ми капанците в отбора на Лудогорец .. ако обичаш и можеш .. 

- counterstrike
- Контакти:
batceko написа:.... посочи ми капанците в отбора на Лудогорец .. ако обичаш и можеш ..
Поздравям хората от града и окръга. В отбора е ясно, че няма нито един капанец. Поне треньора е капанец.
- 1Neutralen
- Контакти:
Респект за това мнение! Трябва да има повече такива мнения в този форум.
counterstrike написа:batceko написа:.... посочи ми капанците в отбора на Лудогорец .. ако обичаш и можеш ..
Поздравям хората от града и окръга. В отбора е ясно, че няма нито един капанец. Поне треньора е капанец.
нямам нищо напротив да се поздравят хората от Разград - хубав край , хубави хора .... както навсякъде в Блгария ... просто си мисля , че щеше да е по логично с оглед на фактите да кръстиш темата - Добре , момчета платени от Домусчиев , много добре .. примерно .. щото нали се сещаш , че с тези пари щеше да го има тоя отбор и в Полски Тръмбеш,Каспичан .. че и в Генерал Тошево

- counterstrike
- Контакти:
batceko написа:counterstrike написа:batceko написа:.... посочи ми капанците в отбора на Лудогорец .. ако обичаш и можеш ..
нямам нищо напротив да се поздравят хората от Разград - хубав край , хубави хора .... както навсякъде в Блгария ... просто си мисля , че щеше да е по логично с оглед на фактите да кръстиш темата - Добре , момчета платени от Домусчиев , много добре .. примерно .. щото нали се сещаш , че с тези пари щеше да го има тоя отбор и в Полски Тръмбеш,Каспичан .. че и в Генерал Тошево
Абе...капанците са страшни инати, не е точно така, както го описваш. Между другото, в Каспичан също са много "хард". "Каспичан" е прабългарско име. За Полски тръмбеш не знам, не мога да коментирам.
- POPCORN
- Контакти:
Евала на Лудогорец!Бях на мача, подкрепях ги доколкото можах и се радвах на головете им!Жалко,че се пропукаха за 5 мин така лошо!Да знаете,че да чуете химна на шампионската лига на живо е - БЕЗЦЕННО !!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
.. хахахах .. много готино стихотворение за Левски .... но .. ми е малко странно ..... откога най важното събитие за фен на цска е сезона на Левски да е лош ... всъщност това може би ясно говори за състоянието на отбора

- POPCORN
- Контакти:
batceko написа:.. хахахах .. много готино стихотворение за Левски .... но .. ми е малко странно ..... откога най важното събитие за фен на цска е сезона на Левски да е лош ... всъщност това може би ясно говори за състоянието на отбора![]()
![]()
![]()
това стихотворение не е мое.от един човек, който го е писал го видях и ми хареса и го сложих!то състоянието на отбора всички в България го знаят.Няма какво да коментираме състоянието на отбора.Това мислих,че е тема за Лудогорец , а не Левски и ЦСКА.И аз незнаех откога най-важното събитиве за фен на Левски е лиценза на ЦСКА и дали ще фалира и няма да фалира и дали ще в А окръжна и тн!Нали?Затова не ми казвай какво е важно и не важно!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- counterstrike
- Контакти:
Извинявам се на привържениците на другите отбори, но...
...може ли отбора от Подуене, да се разкара от темата. ТОВА Е ТЕМА ЗА БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ!
...може ли отбора от Подуене, да се разкара от темата. ТОВА Е ТЕМА ЗА БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ!