RedeviL написа:Teo написа:RedeviL написа:Teo написа:PFK_Levski написа:Обаче .... един човек като е свикнал да критикува - само това си знае да прави ! Не може същите хора , които сега се жалват и едва ли не уволниха треньора на Лудогорец , преди да критикуваха Петев ,че ги прибирал в защита , а сега пък що играли в нападение ..... това вашето е смешно , не , не е смешно - жалко е ! Лудогорец играха колкото могат ..... хорааа , това е Базел . Ако не сте го разбрали е крайно време да го разберете ! Успех на Лудогорец в групите на ЛЕ - там според мен ще имате сили да вземете някоя друга точка !
Как да не го критикуваш бе брат, тоя идиот какво ги кара да играят офанзивно при 2:1 за Лудогорец, нормален ли какъв еТи видя ли какви дупки имаше в защитата на Лудогорец
Ха-ха, ма ти още ли се ядосваш за тактиката на Стоев и си мислиш, че въпреки всичко Лудогорец са имали реални възможности да отстранят Базел и да влезнат в ШЛ..?
Да! Имаха реални шансове за влизане в групите на ШЛ, но тактическата неграмотност на Стоев прееба мача. Но вие още не може да разберете, че мача го изгуби той, а не футболистите.
Я ми припомни в кой точно мач на Лудогорец, когато са се връщали назад да пазят резултат, не са се дънили главоломно!? Защо си мислиш, че днес щеше да е различно? Даже го виждам така: при 2:1 за Лудогрец, ако се бяха върнали в защита и Базел ги обърнеше, както се е случвало неведнъж, просто си представям какви коментари само щяха да витаят из форума..
Братле, говоря ти реално, че имаха по-голям шанс да запазят този резултат с добро катеначо от колкото да се натиграват с тях. Сега грозно, не грозно това е футбол и печели този, който вкара повече голове. С наситена защита и добре подсигуряваща се от зад, нямаха да имат проблеми според мен. Единствените футболисти, който правиха разликата беше Салах, но той е добър, когато му се остави свободно пространство и набере скорост, а при добре подредена защита, няма да никакъв шанс да прави, каквито и да било фамозни движения. Лично за мен, от това което видях днес е че и двата отбора бяха на добро, ниво с леко преимущество от страна на Базел, все пак идват като фаворит и с по-голям опит в тази фаза на турнира и с футболист, който има силни индивидуални качества като Салах. Това е днешния Базел - високо самочувствие и 1-2 класни футболисти, който с правилна тактически замисъл могат да бъдат спрени. Лично за мен мача го загуби треньора Стоев. Лека вечер и браво на Лудогорец, но можеше и повече, много повече да се вземе днес от мача.