Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Мнениеот Teo » 22 авг 2013 00:56

RedeviL написа:
Teo написа:
RedeviL написа:
Teo написа:
PFK_Levski написа:Обаче .... един човек като е свикнал да критикува - само това си знае да прави ! Не може същите хора , които сега се жалват и едва ли не уволниха треньора на Лудогорец , преди да критикуваха Петев ,че ги прибирал в защита , а сега пък що играли в нападение ..... това вашето е смешно , не , не е смешно - жалко е ! Лудогорец играха колкото могат ..... хорааа , това е Базел . Ако не сте го разбрали е крайно време да го разберете ! Успех на Лудогорец в групите на ЛЕ - там според мен ще имате сили да вземете някоя друга точка !

Как да не го критикуваш бе брат, тоя идиот какво ги кара да играят офанзивно при 2:1 за Лудогорец, нормален ли какъв е :?: Ти видя ли какви дупки имаше в защитата на Лудогорец :?:

Ха-ха, ма ти още ли се ядосваш за тактиката на Стоев и си мислиш, че въпреки всичко Лудогорец са имали реални възможности да отстранят Базел и да влезнат в ШЛ..? :mrgreen:

Да! Имаха реални шансове за влизане в групите на ШЛ, но тактическата неграмотност на Стоев прееба мача. Но вие още не може да разберете, че мача го изгуби той, а не футболистите.

Я ми припомни в кой точно мач на Лудогорец, когато са се връщали назад да пазят резултат, не са се дънили главоломно!? Защо си мислиш, че днес щеше да е различно? Даже го виждам така: при 2:1 за Лудогрец, ако се бяха върнали в защита и Базел ги обърнеше, както се е случвало неведнъж, просто си представям какви коментари само щяха да витаят из форума.. :lol:

Братле, говоря ти реално, че имаха по-голям шанс да запазят този резултат с добро катеначо от колкото да се натиграват с тях. Сега грозно, не грозно това е футбол и печели този, който вкара повече голове. С наситена защита и добре подсигуряваща се от зад, нямаха да имат проблеми според мен. Единствените футболисти, който правиха разликата беше Салах, но той е добър, когато му се остави свободно пространство и набере скорост, а при добре подредена защита, няма да никакъв шанс да прави, каквито и да било фамозни движения. Лично за мен, от това което видях днес е че и двата отбора бяха на добро, ниво с леко преимущество от страна на Базел, все пак идват като фаворит и с по-голям опит в тази фаза на турнира и с футболист, който има силни индивидуални качества като Салах. Това е днешния Базел - високо самочувствие и 1-2 класни футболисти, който с правилна тактически замисъл могат да бъдат спрени. Лично за мен мача го загуби треньора Стоев. Лека вечер и браво на Лудогорец, но можеше и повече, много повече да се вземе днес от мача.

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф ШЛ / 21:45 btv

Мнениеот hristov25 » 22 авг 2013 00:57

Teo написа:
hristov25 написа:Точно всичките му смени бяха в атака. Според мен искаше още един гол за 3:1 само, че Базел не са Партизан или Слован. Има и друго така и неразбрах да е сложил персонален пазач на Салах при положение, че е знаел за качествата му.

Христов, не бяха проблем смените му, тактически мача след 2:1 подходи като пълен аматьор, който си беше повярвал, че може да вкара още 1 гол и да реши мача, като в защита пое огромния риск да остави Саламов да си прави каквото иска, резултата беше налице точно след няколко минути. Феновете на отбора да търсят вина в слабия подход на треньора им, ей богу с тези футболисти в момента да не влезеш в групите на ШЛ е трагедия - двата най-добри халфа в България - Дяков и Златински, който са мотора на отбора, добро нападение и прилична защита и класен вратар като Влади.

Някой го беше написал (ти или някой друг. Не помня вече), а именно за затваряне на мача при 2:1. За мен смените са проблем, защото вместо да си промениш тактиката си по време на мача чрез смените т.е да минеш на контратаки при 2:1 и бетониране отзад направи точно обратното. Както и да е мача е загубен ако Стоев е умен ще си извади изводите от тук нататък. Обаче пропускаме и друго, че Стоев преди Лудогорец не е водил голям отбор и не е играл подобни мачове с такъв залог т.е. липса на опит.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 авг 2013 00:58

W84me написа:ДОМУЗА Е КУЛТОВ! ЛЕВСКИ БИЛИ ПОСТАВЕНИ, ЗАТОВА ВЛЕЗЛИ В ГРУПИТЕ! :mrgreen: Естествено, че ще сме поставени, като предишната година бяхме играли 1/4 финал за УЕФА! Да се класират и тия тая година за 1/4 финал и догодина, ако станат шампиони ще са поставени! Мъката е много голяма! Трябва да свикнете с мисълта, че Левски ще остане ЕДИНСТВЕНИЯ български отбор, играл в групите на ШЛ!

Това е факт, но я сравни Сиони и Киево със Слован, Партизан и Базел !
Благодаря пак казвам на момчетата, донесоха ни много емоции !
Обичам ги, обичам отбора !
Надявам се в лига Европа просто да играем малко по-умно и да измъкнем по -добри резултати !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 22 авг 2013 00:58

Хе хе хе хе хе хе :mrgreen:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:Tzar na bulgarite

Мнениеот Странджата » 22 авг 2013 00:59

Един е цар Киро и ти си след него!
Иначе не разбирам защо е тази злъч в оценките за Лудогорец. На стадиона имаше хора повече от половината Разград, отборът игра така, че никой няма от какво да се срамува - все пак "Лонжин" не е "Чайка", сега ще играят в европейската лига единствени от българските отбори тази година. И на мене ми се искаше Левски да е на тяхно място, но скоро няма да стане. Видя се, че е по-добре да си пръв на село, отколкото последен в града.
Ако Лудогорец имат нормална група, с тази игра ще вземат най-малко 7-8 точки, което сега не е по силите нито на червения колос, нито на синия гранд - все реликви от миналото ....

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 22 авг 2013 00:59

W84me написа:ДОМУЗА Е КУЛТОВ! ЛЕВСКИ БИЛИ ПОСТАВЕНИ, ЗАТОВА ВЛЕЗЛИ В ГРУПИТЕ! :mrgreen: Естествено, че ще сме поставени, като предишната година бяхме играли 1/4 финал за УЕФА! Да се класират и тия тая година за 1/4 финал и догодина, ако станат шампиони ще са поставени! Мъката е много голяма! Трябва да свикнете с мисълта, че Левски ще остане ЕДИНСТВЕНИЯ български отбор, играл в групите на ШЛ!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Това ми е едно от любимите ми оправдания. Розовите също го използват ,защото винаги имат по-малък коефициент от Левски.Истината е ,че Лудогорец срещна мнооооого слаб Партизан и като нищо можеше да отпадне. Определено имаха много късмет тази година ,но ще видим в групите на ЛЕ как ще е. Според мен може да са един от отборите завършил на 48мо място в турнира - както беше Цска - 2009та година :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Левски_с_дубъла на 22 авг 2013 01:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2013 01:00

Колко ли жалки бихме изглеждали пред на запад, ако знаеха с какви неща се гордеем в България.. :lol:

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 22 авг 2013 01:01

W84me написа:ДОМУЗА Е КУЛТОВ! ЛЕВСКИ БИЛИ ПОСТАВЕНИ, ЗАТОВА ВЛЕЗЛИ В ГРУПИТЕ! :mrgreen: Естествено, че ще сме поставени, като предишната година бяхме играли 1/4 финал за УЕФА!

+1914

Точно това ми направи супер грозно впечатление.Кирил Фалкона има ли си на идея през какво премина отбора ни за година и половина в Европа и България?!И вместо да каже "...да,надиграха ни,бяхме по-слаби" валията на Лудогорието почна да се оправдава като жена.

Разберете,само Левски София има сили да повтори участието си в груповата фаза на Шампионската лига и от това много хора ги боли ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2013 01:01

Teo написа:
RedeviL написа:
Teo написа:
RedeviL написа:
Teo написа:
PFK_Levski написа:Обаче .... един човек като е свикнал да критикува - само това си знае да прави ! Не може същите хора , които сега се жалват и едва ли не уволниха треньора на Лудогорец , преди да критикуваха Петев ,че ги прибирал в защита , а сега пък що играли в нападение ..... това вашето е смешно , не , не е смешно - жалко е ! Лудогорец играха колкото могат ..... хорааа , това е Базел . Ако не сте го разбрали е крайно време да го разберете ! Успех на Лудогорец в групите на ЛЕ - там според мен ще имате сили да вземете някоя друга точка !

Как да не го критикуваш бе брат, тоя идиот какво ги кара да играят офанзивно при 2:1 за Лудогорец, нормален ли какъв е :?: Ти видя ли какви дупки имаше в защитата на Лудогорец :?:

Ха-ха, ма ти още ли се ядосваш за тактиката на Стоев и си мислиш, че въпреки всичко Лудогорец са имали реални възможности да отстранят Базел и да влезнат в ШЛ..? :mrgreen:

Да! Имаха реални шансове за влизане в групите на ШЛ, но тактическата неграмотност на Стоев прееба мача. Но вие още не може да разберете, че мача го изгуби той, а не футболистите.

Я ми припомни в кой точно мач на Лудогорец, когато са се връщали назад да пазят резултат, не са се дънили главоломно!? Защо си мислиш, че днес щеше да е различно? Даже го виждам така: при 2:1 за Лудогрец, ако се бяха върнали в защита и Базел ги обърнеше, както се е случвало неведнъж, просто си представям какви коментари само щяха да витаят из форума.. :lol:

Братле, говоря ти реално, че имаха по-голям шанс да запазят този резултат с добро катеначо от колкото да се натиграват с тях. Сега грозно, не грозно това е футбол и печели този, който вкара повече голове. С наситена защита и добре подсигуряваща се от зад, нямаха да имат проблеми според мен.

Какво да ти кажа, братле? На думи изглежда лесно, но в действителност... Лека и от мен! ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 авг 2013 01:03

snakebite написа:

Това е факт, но я сравни Сиони и Киево със Слован, Партизан и Базел !
Благодаря пак казвам на момчетата, донесоха ни много емоции !
Обичам ги, обичам отбора !
Надявам се в лига Европа просто да играем малко по-умно и да измъкнем по -добри резултати !

Какво има да им сравнявам? Има си правила в УЕФА, каквото си заслужиш, това и ще получиш! Левски една година гази наред, а на следващата година влизането в ШЛ беше лесно! Такива са правилата!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Лудогорец”