Eminem написа:Сираков е гаден, лицемерен далавераджия. Вън от Левски. Сираков НЕ Е истински левскар и никога не е бил!
А ти с какво си повече Левскар от Наско
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:Сираков е гаден, лицемерен далавераджия. Вън от Левски. Сираков НЕ Е истински левскар и никога не е бил!
Garra Dembele написа:А Наско защо не изгони заедно с Рамос, Силва ,Мюлдер, Лопез също така и Везалов, Старокин, Димов,Илиев и т.н.? Все доказани идиоти!
plamenst7 написа:Много хейтъри бе, много. Вие има ли легенда на клуба, която да не сте оплюли? Как всички са големи некадърници, само вие големите разбирачи?
futbolqga написа:plamenst7 написа:Много хейтъри бе, много. Вие има ли легенда на клуба, която да не сте оплюли? Как всички са големи некадърници, само вие големите разбирачи?
Как да не го плюеш Сираков? Не само заслужава да го плюем, а да го удавим! Знаеш ли кога мина мача с Гоце Делчев? Преди доста време беше - къде е новият? Знаеш ли кога освободихме четворката чужденци? Нали на следващия ден още щяхме да имаме заместници? Аз даже и един не виждам, в моя телевизор ли е проблема? И не минавайте с глупостта за парите - Кавдански свободен агент ли беше? А ние кой взехме вместо него - един, който и в Израел не го искат май? И ако пак ми говорите за парите - ами като няма пари запазваш състава в сегашното положение и точка. А това да освободиш половин отбор играчи и после да ми говориш, че нямало пари е пълна простотия и аматьорщина, която дори и от Сираков не съм очаквал.
СВОБОДЕН написа:Сираков най-добре си знае защо. Вероятно и неща които ти и аз не знаем. Защото от страни много лесно се дава акъл, а то последните години даващите акъл в Лески бяха прекалено много, та за това сме на този хал сега.
futbolqga написа:plamenst7 написа:Много хейтъри бе, много. Вие има ли легенда на клуба, която да не сте оплюли? Как всички са големи некадърници, само вие големите разбирачи?
Как да не го плюеш Сираков? Не само заслужава да го плюем, а да го удавим! Знаеш ли кога мина мача с Гоце Делчев? Преди доста време беше - къде е новият? Знаеш ли кога освободихме четворката чужденци? Нали на следващия ден още щяхме да имаме заместници? Аз даже и един не виждам, в моя телевизор ли е проблема? И не минавайте с глупостта за парите - Кавдански свободен агент ли беше? А ние кой взехме вместо него - един, който и в Израел не го искат май? И ако пак ми говорите за парите - ами като няма пари запазваш състава в сегашното положение и точка. А това да освободиш половин отбор играчи и после да ми говориш, че нямало пари е пълна простотия и аматьорщина, която дори и от Сираков не съм очаквал.
santiliana написа: Наско беше един от най-големите футболисти на Левски, както и от най-успешните ръководители.
Никой не мисли да фетишизира Наско. Но след като тук се опитвате да го изкарате по-черен от дявола, то редно е да бъде защитен. Може и да си е свалял гащите на терена като футболист, но също като футболист е вкарвал два гола за България на световни първенства(на Италия и Аржентина), куп голове на ЦСКА, а също и важни голове в ЕКТ. А също и той е човекът изработил трите дузпи вкарани от Стоичков на световното. Като ръководител е правил и грешки при назначаването и на треньори и избора на играчи, но има и попадения донесли успехи на клуба. Другите ръководители на отбора в най-новата ни история направили ли са колкото него?santiliana написа:Нека не фетишизираме дадена личност, без значение заслугите й.
Потребители, разглеждащи този форум: W84me и 16 госта