MuFc1878 написа:Red_Girl написа:Са ми е интересно тва лайно Домусчиев кво ше каже за платените фенове.. Със сигурност тея на стадиона не са от разград..
Знаем, че пишеш от стадиона...не се прави
Да, аз съм от Green Ladies..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Red_Girl написа:Са ми е интересно тва лайно Домусчиев кво ше каже за платените фенове.. Със сигурност тея на стадиона не са от разград..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:MuFc1878 написа:Red_Girl написа:Са ми е интересно тва лайно Домусчиев кво ше каже за платените фенове.. Със сигурност тея на стадиона не са от разград..
Да, аз съм от Green Ladies..![]()
daduradam написа:Как ги разпознаваш ? На мен всички на българи ми приличат
ЕМИЛ написа:daduradam написа:Как ги разпознаваш ? На мен всички на българи ми приличат
![]()
ние не сме китайци
daduradam написа:ЕМИЛ написа:daduradam написа:Как ги разпознаваш ? На мен всички на българи ми приличат
![]()
ние не сме китайци
Тъпак...
http://www.gol.bg/cska/2013-08-21/cska- ... roi.155190 и пак X
daduradam написа:Как ги разпознаваш ? На мен всички на българи ми приличат
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

daduradam написа:То е голям срам да отидеш да подкрепиш български отбор в ЕКТ...УЖАС
Мисълта ми беше, че между платените и неплатените разлика не виждам, ся може и недоскив да съм...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта