Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Fulcrum написа:Безкомпромисен ли си,малоумен ли си какъв си не те знам ама сериозно -> много си зле! Какво ти пречи химна бе у*чо??? Химна си е много добър и не пречи на никого освен на шизофреници като теб!Досега не съм чул дори нито един отявлен антикомунист който да каже,че видиш ли химна му пречел,защото бил написан еди кога си.Тъпите куплети са премахнати както и трябва да бъде ама на теб явно това не ти е достатъчноА ти като искаш да се върне "Шуми Марица" имаш ли идея изобщо,защо се пее в него "Шуми Марица окървавена" ??? Нека ти кажа -> при потушаването на Септемврийското въстание (1923г. да го знаеш щото се съмнявам,че изобщо си чувал за него...) в същата тази река Марица са плували труповете на стотици екзекутирани от "прекрасната" армия на Негово Височество и буквално е текла окървавена...Хайде сега си напрегни мозъчето и пак си помисли за химна...
viali69 написа:eelche написа:Виждам че комунистическите величия са изпълзяли от този форум та искам да ги питам как биха коментирали този факт възхваляващите Северна Корея,Маркс,Сталин и петолъчките "хора"?
Понеже аз пък виждам, че промитите мозъци на тема пещерен антикомунизъм са се активизирали днес във форума искам да попитам:
Ако в днешно време - 2013 година в България част от проруски и комунистически настроените граждани излязат по улиците на протести, организират стачки, строят барикади и искат да правят държавен преврат как ще реагират днешните съюзници на България от НАТО и ЕС ?
Ако бунтовете станат толкова силни, че могат да променят обществения строй, да извадят България от ЕС и НАТО и да я върнат в лоното на Русия как ще се държат САЩ и Западна Европа ?
Ако днес службите получат сигурни данни, че върху тези процеси има влияние от страна на служби извън ЕС и НАТО какво ще последва ?
Дали самолетите на НАТО няма да дойдат да бранят "демокрацията" в България ?
Хайде моля ви, преди да осъждате събития от миналото, вижте в какво настояще живеем !!!
santi_santi написа:Най-голямата грешка на най голямото зло в историята Хитлер е била че вместо да избива евреи е трябвала да изтребва до 9 коляно комунисти и техните производни![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта