Стартов състав:
1. Михайлов - 7 - реагира добре на няколко пъти в рамките на вратата, но извън нея... изтръпвам всеки път. Увисва при центриранията...
5. Станчев - 8 - добро представяне за пореден път, но не достатъчно се включва в офанзивен план.
6. Котев - 8 - спокоен и точен, стабилен, обра всички високи топки.
15. Александров (к) - 8 - стабилен както винаги
4. Венков - 8 - постепенно навлиза във форма и пасва в схемата ни
3. Георгиев - 7.5 - раздаде се отново. Имаше някои неточности, но определено се представя много по-силно от предния му престой на Тича.
8. Бергонси - 8,5 - много стабилен в защитен план, свърши много работа, разпределяше играта. Мисля, че има повече възможности при граденето на атаката и при липсата на Жоро Илиев трябва да се нагърби.
11. Райков - 6.5 - разпилян, неточен на моменти и не достатъчно активен в този мач. Може много повече и ако го прави, по-скоро ще спрем да говорим за ялово нападение.
14. Божилов - 6 - не знам какво му пречи да показва това, което може. В дупка е, но и не му е мястото забит напред.
7. Расим) - 7 - на познатото добро ниво, не блестеше, но и за това има време. Трябват му мачове и самочувствие.
9. Бакари) - 7,5 - малко по малко започва да показва качества. Много борбен, мощен, помага в защитен план, но понякога ме дразни липсата на комбинативност в точния момент и удари към вратата.
Резерви:
23. Младенов (69′) - 6 -явно не е във форма, дали е следствие от операцията или нещо друго, не знам. Длъжник за сега...
Останалите играха твърде малко, за да бъдат оценявани. Роската се включи добре, Живко за минута-две...
Старши треньор: Георги Иванов - Харесвам го по принцип, заради някои всеизвестни качества, които притежава, но се забелязват и недостатъци. Ако съумее да ги отстрани и преодолее, може да постигне много в професията. Постепенно избистря състава и стила на игра, но продължава с някои експерименти, които отдавна показаха, че не дават резултат, а по-скоро затормозват и без това яловата ни игра в атака. Може би е притиснат от липсата на изпълнители за завършващата фаза на играта, но нали все пак той прави селекцията?! Подчертавам, това е лично мнение без претенции някой да се съобразява с него. И още нещо, това е форум и всеки може да си изкаже мнението и не виждам нищо лошо в това, стига да е в подходящия тон. Написаното тук си е за наша, вътрешна употреба, неангажиращи мнения на фенове, а не професионални изявления на специалисти, журналисти и деятели в пресата или по медиите, та да се притесняваме, че не сме ние хората за даване на оценки. Напротив, оценката на феновете е важна, друг е въпросът доколко е точна и състоятелна

. Все пак си се и забавляваме тук, нали?! А кой ще чете и дали ще се съобразява с написаното, си е личен избор. Аз така мисля. Та така де, оценка на Гонзо- 7.5. Като престане с менкането на Бакари и Божилов напред и започнем да вкарваме повече, ще има и десетки даже

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------