ОФК „Пирин” - „Септември” 1:1 (2кр.)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
пиринска бундеслига
Контакти:

Re: ОФК „Пирин” - „Септември” (2кр.)

Мнениеот пиринска бундеслига » 21 авг 2013 14:52

stoyankd написа:Тези два отбора нямат ли общи корени? Нямаше ли сливане през 2003г?

Децата на ФК Перун Кресна - Перун Благоевград и Перун Симитли ще се срещнат в люто македонско дерби .Апостол Апостолов-Поли ще спечели парички , други ще спечелят точки .

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 21 авг 2013 14:53

stoyankd написа:Тези два отбора нямат ли общи корени? Нямаше ли сливане през 2003г?

:lol:

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 21 авг 2013 15:19

windy26 написа:

Точно със Септември Симитли нямат нищо общо,объркал си се,давай втори опит ;)

Я ни кажи истината от първа ръка. Как и откъде се пръкна чудото Пирин 1922 през 2005г., на кой беше наследник, на кой стадион играеше, а какво се случи на следващата година? Просто съм забравил някои неща и няма да е лошо да ми ги припомниш? Би ми било интересно.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 21 авг 2013 15:29

0:3 ако Симитли реши да ви пожали.... сега сериозно доста зле сте... явно и другия сезон ще си ритате в В група ако не ви вкарат по ''другите начини''

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 21 авг 2013 15:30

stoyankd написа:
windy26 написа:

Я ни кажи истината от първа ръка. Как и откъде се пръкна чудото Пирин 1922 през 2005г., на кой беше наследник, на кой стадион играеше, а какво се случи на следващата година? Просто съм забравил някои неща и няма да е лошо да ми ги припомниш? Би ми било интересно.

Македонска слава е създаден в град Горна Джумая през 1931 г.

През 1948 г. клубът е присъединен към новоучреденото физкултурно дружество Юлий Дерменджиев и преустановява самостоятелното си съществуване. Възстановен е през 2000 г. под оригиналното си наименование Македонска слава, след обединение с Гранит от село Стара Кресна. През 2003 г. премества седалището си в град Симитли и играе домакинските си мачове на местния градски стадион. През юли 2005 г. приема името Пирин 1922 и се мести в Благоевград. От есента на 2006 г. се нарича "ПФК Пирин Благоевград".

Играе мачовете си на стадион Христо Ботев. Основния екип е изцяло в зелено, а резервния изцяло в бяло. Изпълнителен директор на клуба е Венко Попов.

В края на 2008 отборът се обединява с едноименният отбор от „Б“ група Пирин (Благоевград), като обединеният отбор участва в „А“ група (на мястото на Пирин-Благоевград), а с квотата за Западната „Б“ група до края на сезона участва отбора на ПФК Банско, който домакинства в Банско. Отборът няма мажоритарен собственик, а е собственост на 17 бизнесмена.

ofk pirin
Контакти:

Мнениеот ofk pirin » 21 авг 2013 15:31

stoyankd написа:
windy26 написа:

Ако може аз да ти обясня от първа ръка и така , през 2005 Македонска Слава- Благоевград играещ мачовете си на стадиона в Симитли,защото са изгонени от един престъпник които не им разреши да ползват стадиона в Благоевград се прекръстиха на Пирин1922 с които по късно Пирин се обединиха. Отбора на Симитли Септември през 2005 г се състезаваше във В група те играеха мачовете си в неделя а Славата в събота това е.

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 21 авг 2013 15:53

Мисля,че добре го обясниха колегите по форум.Просто 2008 г. имаше много голямо напрежение между ПФК Пирин Блг,който идваше от В гр. и Пирин 1922 (демек Мак.Слава) и се реши да ги обединят да тушират конфликта.Истинският Пирин включи 5-6 човека в А гр.( Делев ,Галчев и др.) ,а бившата Мак Слава (Пирин 1922) се намърда да играе на Христо Ботев в Благоевград,защото в Симитли играеха на ливадата пред 200 човека и почти цял Благоевград ги мразеше.Без публика и без нормален стадион щяха да изчезнат бързо и затова взеха решение да се слеят с Пирин Блг.,който тогава беше много зле финансово и податлив на корупция ;)

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 21 авг 2013 16:24

Симитли е близо до Благоевград , но няма да се учудя , ако примерно им се развали автобуса . :) В българския футбол всичко е възможно . :) Лягаш си с едно класиране , събуждаш се с друго . :)

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 21 авг 2013 16:26

FC Pirin - Real написа:ОФК „Пирин” домакинства тази неделя в любопитен двубой срещу отбора на „Септември” Симитли, който се обедини с „Перун” Кресна,. От щаба на отбора-симбиоза обявиха, че ще премират двойно за победа в Благоевград. Срещата е с начален час 20:00 на стадион „Христо Ботев”.

след като ти самия си направил симбиоза със симитли и кресна,да казваш на друг "отбора симбиоза" е меко казано нагло :mrgreen:
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 21 авг 2013 16:30

windy26 написа:

ето го втория опит(първи за мен),сегашния перун благоевград,наследник на пирин бл се обедини преди доста години с македонска слава симитли,а истинският пирин бл в момента го гледат 50 кравари в банско
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Върни се в “Пирин”