Коко Динев плати първите си заплати?!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: Коко Динев плати първите си заплати?!

Мнениеот Rooster1912 » 21 авг 2013 02:13

s.th.1926 написа:Ти самият по-горе потвърди моите думи, че парите са за седалките на стадиона. Ясно е, че ще крадете яко. Няма смисъл да се отмяташ от думите си: табла, мабла и т.н. 1 000 000 лв за 18 000 седалки! Това беше обявено от жълтото ръководство. Оттам насетне всеки, който е виждал поне калкулатор в живота си, може да разбере за 5 секунди, че съм прав.

18 000 седалки + табло. Сега вдяна ли или пак трябва да ти се обясни? Важното е до плюем по жълтИтИ, нали така :mrgreen:

Община Пловдив обяви конкурс за нови седалки и табло на стадион „Ботев“
29 април 2013 14:06 | Дарик Пловдив |

Конкурс за доставка и монтаж на близо 18 000 седалки за стадион „Христо Ботев" и ново информационно табло обяви Община Пловдив. Седалките и модерният екран ще бъдат монтирани на трибуните на съоръжението след обновяването му. Още 252 VIP-места и 30 стола за резервните скамейки на стадиона са включени в изискванията на Общината към бъдещия изпълнител на поръчката.
Стадион „Христо Ботев" ще бъде обновен изцяло, като реконструкцията ще започне от култовата за феновете на Ботев „Трибуна Изток" след края на градското дерби с Локомотив. Парите за нови седалки и табло на стадион „Христо Ботев" са част от плащанията на правителството за приетия от Пловдив софийски боклук.

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Re: Коко Динев плати първите си заплати?!

Мнениеот smurfcho » 21 авг 2013 13:55

И кой спечели поръчката ?! Без да ми казваш знам, че е някоя от на Караибрахим и Пеевски фирмите...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Върни се в “Локо Пловдив”