Сензация! Тотнъм вади 5 милиона паунда за Неделев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Сензация! Тотнъм вади 5 милиона паунда за Неделев

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 20 авг 2013 21:55

stn написа:Не разбрахте ли, че си правят ташкент с вас?

Ташкент е столицата на Узбекистан. Тошко там няма да ходи, спокойно! 8-) Има сериозен интерес и нашите са готови да го продадат при добра оферта, аз това разбрах от думите на Сашо Александров. Така че чакаме и ще видим :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 21 авг 2013 00:25

Raoul_Duke написа:Сега очаквам и някой черно-бял помак да се включи с крилата фраза от сорта на: "Ние се борим с илюминатите, вие продавате на Тотнъм" :mrgreen: :lol: :lol:

Ахахахахахахаха,да да, сега ше ни обявят за еврейски турци,само седи глей....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 авг 2013 11:04

Обсъдени са няколко варианта за трансфера на Тодор Неделев в Тотнъм. На срещата между Александър Александров и Франко Балдини в Лондон първоначално

са били предложени 3.5 млн. паунда, но в крайна сметка Кривия е докарал цената до 5 милиона от английската валута. Най-вероятно парите ще пристигнат в Ботев на 2 транша до края на тази календарна година. В момента се проверява ситуацията около издаването на работна виза на Неделев за Острова. Възможно е крилото да бъден преотстъпен на друг клуб, или да остане да играе в Ботев и да се присъедини към шпорите през зимата. Вероятно по тази схема в касата на пловдивчани ще влязат 2 милиона паунда, за да се капарира футболиста, а останалите 3 милиона ще бъдат платени на няколко транша.

[offtopic]http://plovdivderby.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6875:-2-&catid=19:2012-08-13-19-55-35&Itemid=72[/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 21 авг 2013 11:19

Работата все още е висяща, но ми е интересно ако наистина трансфера стане факт (дай Боже), ние кво правим?
Според мен можем за известно време дори без да купуваме нов играч-просто слагаме Вандер на мястото на Тошко, Ромарио отляво и в центъра Мариян и Анисе играят зад Вуйчо....види ми се че и без Тошко ше късаме шорти.....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 21 авг 2013 11:25

slash1912 написа:
Обсъдени са няколко варианта за трансфера на Тодор Неделев в Тотнъм. На срещата между Александър Александров и Франко Балдини в Лондон първоначално

са били предложени 3.5 млн. паунда, но в крайна сметка Кривия е докарал цената до 5 милиона от английската валута. Най-вероятно парите ще пристигнат в Ботев на 2 транша до края на тази календарна година. В момента се проверява ситуацията около издаването на работна виза на Неделев за Острова. Възможно е крилото да бъден преотстъпен на друг клуб, или да остане да играе в Ботев и да се присъедини към шпорите през зимата. Вероятно по тази схема в касата на пловдивчани ще влязат 2 милиона паунда, за да се капарира футболиста, а останалите 3 милиона ще бъдат платени на няколко транша.

[offtopic]http://plovdivderby.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6875:-2-&catid=19:2012-08-13-19-55-35&Itemid=72[/offtopic]

щом се е пазарил кривия-може,той е добър в смятането

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 авг 2013 11:31

Малее, Кривия и той великия меринджей ги е накарал да УДВОЯТ офертата. Вие болни ли сте? Т'ва да е не Бейл. Симпатизирам му на момчето ( основно заради головете срещу оня отбор :) ), обаче вие взехте да прекалявате с глупостите. Дано отиде в Тотнъм, ако ще и за 2 лева да е, но ме съмнява - прекалено много играчи взеха и не ми се иска да го пратят в Суиндън, например.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 21 авг 2013 11:44

El Grande Capitan написа:Работата все още е висяща, но ми е интересно ако наистина трансфера стане факт (дай Боже), ние кво правим?
Според мен можем за известно време дори без да купуваме нов играч-просто слагаме Вандер на мястото на Тошко, Ромарио отляво и в центъра Мариян и Анисе играят зад Вуйчо....види ми се че и без Тошко ше късаме шорти.....

Имаме крила: Ромарио, Вандер, Анисе, Педро. За определени домакинства може да се даде шанс и на школата. /Юсеин, Казаков/
Нападател: Домо, Вуйчо, Костов, Ромарио
Крила: Ромарио, Вандер, Анисе, Педро, Дяков
Офанзивен полузащитник: Мариан, Анисе, Вуйчо, Вандер.
Имаме доста добра взаимозаменяемост в атака. До трима липсващи (контузии, ч.к.) се покриват спокойно от наличните футболисти.
Според мен Тошко, най-вероятно, ще остане в Ботев до НГ

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 21 авг 2013 11:47

Pupper_ написа:Според мен Тошко, най-вероятно, ще остане в Ботев до НГ

Нда....тва би било най-доброто...

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 21 авг 2013 14:43

boabbb написа:Малее, Кривия и той великия меринджей ги е накарал да УДВОЯТ офертата. Вие болни ли сте? Т'ва да е не Бейл. Симпатизирам му на момчето ( основно заради головете срещу оня отбор :) ), обаче вие взехте да прекалявате с глупостите. Дано отиде в Тотнъм, ако ще и за 2 лева да е, но ме съмнява - прекалено много играчи взеха и не ми се иска да го пратят в Суиндън, например.

Защо да не са 5млн. паунда???
Във вишата лига се дават къде по-луди пари за по-слаби футболисти, като Андерсон,Тошич,Анди Керъл,Чарли Адам и т.н. примери много!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 авг 2013 15:27

Червени Воини написа:
boabbb написа:Малее, Кривия и той великия меринджей ги е накарал да УДВОЯТ офертата. Вие болни ли сте? Т'ва да е не Бейл. Симпатизирам му на момчето ( основно заради головете срещу оня отбор :) ), обаче вие взехте да прекалявате с глупостите. Дано отиде в Тотнъм, ако ще и за 2 лева да е, но ме съмнява - прекалено много играчи взеха и не ми се иска да го пратят в Суиндън, например.

Защо да не са 5млн. паунда???
Във вишата лига се дават къде по-луди пари за по-слаби футболисти, като Андерсон,Тошич,Анди Керъл,Чарли Адам и т.н. примери много!

Чакай, чакай, откъде идват тия играчи? Порто, Партизан, Нюкасъл и Блекпул ( преди това в Рейнджърс ). Кой е тоя отбор Ботев ( Пловдив )? Разбирам да са правили трансфери из цяла Европа - добре, ама ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Ботев”