TEDIMAR99 написа:
Вярвам, че ще докаже, че заслужава да носи номер __ на гърба си
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
TEDIMAR99 написа:
leoric написа:Все едно ни откраднаха Меси, а не някакъв анинимен негър, който 2/3 от форума знае от зимата насам (някои даже са го чули и преди 3-4 дена).Преценили са, че не струва толкова и не са дали. Точка. По-добре ли е, да хвърлиш маса пари за играч, само и само на всяка цена да подпише. По-добре ли е още един Керъл и Даунинг? Тоя е играл само в Украйна и 3 месеца в Русия. Ебем ти таланта 30-милионен.
suareshampion написа:Искам да попитам също ...не ви ли харесва как играят машините на Брендън ? Какво ви притеснява моите деца ? Успкойте се малко . Вие успяхте ли да се нарадвате на победата ? Вие всъщност изобщо радвате ли се някога ?Ебах аз тия негативни фенове братче .То бива бива ама..
Все нещо недоволнииииПовече секс ви казах бе пичове ...освободете напрежението малко
HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Искам да попитам също ...не ви ли харесва как играят машините на Брендън ? Какво ви притеснява моите деца ? Успкойте се малко . Вие успяхте ли да се нарадвате на победата ? Вие всъщност изобщо радвате ли се някога ?Ебах аз тия негативни фенове братче .То бива бива ама..
Все нещо недоволнииииПовече секс ви казах бе пичове ...освободете напрежението малко
Естествено,че на почти всички ни хареса играта от мача със Стоук,като изключим многото пропуски,но като се върне Суарес нещата ще се оправят.![]()
Притеснява ме поне мен липсата на качествени играчи които да играят по крилата!![]()
Аспас и Суарес не са играчи които да сложиш на крилото,особено Луис той трябва да е в атака и да мачка противниковите защити,да ги тормози и да им пълни кошницата с голове.![]()
Борини изобщо не го броя,Хендерсън не става за крило,а Стърлинг и егоиста Ибе не са готови да изкарат цял сезон срещу резачките в ВЛ...
Класа по крилата трябва,КЛАСА!
Alonso_Massa написа:И аз съм на мениение, че не е въпроса в това дали си струват парите за Вилиан, ами въпроса е че това смешно отборче ни взима транферна цел за 3-ти път... Не може просто такова нещо. Отбор с 3-4 добри сезона да е предпочитан пред най-успешния английски отбор... Както и да е... За мен това е добра новина, защото при такива обстоятелства е много вероятно Брендо да се насочи към Ериксен. Да видим какво ще измисли Брендо, но времето изтича остават вече по-малко от две седмици до края и е крайно време да се спази обещанието, че ще се вземат още футболисти. Другия пост, който ме притеснява е централния защитник. Много ми се иска да вземем Пападопулос. Дано има някакъв шанс да го вземем и да не започнем да се циганим за 3-4 милиона.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта