Мнениеот proscrip » 20 авг 2013 17:21
Гледах ги наще с Чмц, Славия, Локо Пд и ЦСКА - от мача с Берое гледах репортаж, на Левски им гледах последните три мача, уж съм пристрастен, ама на наще кончета им липсва каквато и да е идея или просто, ако я има - не се получава, явно не е случайно, защото не е в един или два мача, а във всички - не знам и Гонзо какви ги твори, но в момента играем като Добруджа и Локо Горна отпреди 20 г. като бяха в А група - бетон назад, някое бързо крило случайно да стане някой рикошет. Какво да се прави - това е реалността! За съжаление Левски и те не са никак в час от началото на сезона, имат си проблеми, психически изтормозени, не им се получава играта - като ги гледах последните 3 мача, гол с глава Цецо, си мисля, че няма да вкара, единствено онова тъмното скаридче по фланговете - Родригез е опасен, но при положение, че Сашо - бореца отдавна не влиза в игра, съм по-спокоен. Димов направи страхотен мач с Литекс за неговото ниво, просто ви спаси 1-а точка, но онея другите балерини отзад не знам още колко ще ги търпи вашия тренер - ако защитата ви е като с Литекс и Димов няма ден - ще влезе някой случаен гол или този път на Бекир някой пас ще мине или някой удар, не знам дали Жоро ще играе.
Колкото до това с американския футбол и ръгбистите - дето има един лаф, то да кажат, че сестра ти е ку*ва, после иди доказвай, че нямаш сестра - времето на Прическата отмина, а малък Сашко пука някъде по дискотеките, но пък е гот като се сформира такъв футболен фолклор.