Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Най-накрая да се завърти един по-висок защитник около Герена. На мен ми се искаше поне 195, но и 189 става.
- alexveselinov
- Контакти:
Ако подпише това ще е втората добра новина за днес след освобождаването на Лопез.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
- alexveselinov
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Високият почти 190 сантиметра футболист е на 22 години и е играл в Хетафе.
Високичък е, а последно на колко е?
Full name Alejandro Pérez Navarro
Date of birth August 11, 1991
Place of birth Madrid, Spain
Това е от уикипедията...
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
alexveselinov написа:ralka_levskarka написа:Високият почти 190 сантиметра футболист е на 22 години и е играл в Хетафе.
Високичък е, а последно на колко е?
Full name Alejandro Pérez Navarro
Date of birth August 11, 1991
Place of birth Madrid, Spain
Това е от уикипедията...
Мхм, скоро ги е навършил. Ами дано подпише, мога да му пожелая успех със синята фланелка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- mistreated
- Контакти:
Ако това е защитника, който толкова чакахте, мисля че е подигравка с клуба. Тоя пич от началото на годината има записани 113 минути на терена в Уеска!
Само да допълня, че Уеска мин. година завършиха на предпоследно място в Сегунда и отпаднаха. Щом там не се е наложил... смятай. Бру пасти да яде.
Само да допълня, че Уеска мин. година завършиха на предпоследно място в Сегунда и отпаднаха. Щом там не се е наложил... смятай. Бру пасти да яде.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Ако това е защитника, който толкова чакахте, мисля че е подигравка с клуба. Тоя пич от началото на годината има записани 113 минути на терена в Уеска!
Важното е да е правилен. Знаеш как е. Честно да си кажа, в момента и отрязано дърво да сложат за защитник, пак ще съм доволен. При тая суша...
- mistreated
- Контакти:
Nuke написа:mistreated написа:Ако това е защитника, който толкова чакахте, мисля че е подигравка с клуба. Тоя пич от началото на годината има записани 113 минути на терена в Уеска!
Важното е да е правилен. Знаеш как е. Честно да си кажа, в момента и отрязано дърво да сложат за защитник, пак ще съм доволен. При тая суша...
Какво значи да е правилен, та той не е играл. Как го прецениха, нямам идея. Всичко е да "запълним бройката" и Насо да каже, че най-после е намерил правилния защитник.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Nuke написа:mistreated написа:Ако това е защитника, който толкова чакахте, мисля че е подигравка с клуба. Тоя пич от началото на годината има записани 113 минути на терена в Уеска!
Какво значи да е правилен, та той не е играл. Как го прецениха, нямам идея. Всичко е да "запълним бройката" и Насо да каже, че най-после е намерил правилния защитник.
Не го казах сериозно. Иронизирам Сираков. Той явно от Мъри е наследил тая дума. Ползва я за щяло и нещяло.

- milen.hristov
- Контакти:
Ботев (Пловдив) ще прибере изгонения от Левски Кристовао Рамос ако трансферът на Тодор Неделев се осъществи.
Старши треньорът на пловдивчани Станимир Стоилов обяви наскоро, че много харесва играта на португалския халф, но не би го привлякъл, тъй като в момента няма свободна позиция за него.
Засиленият интерес от страна на английския Тотнъм към Неделев обаче променя изцяло ситуацията. В крайна сметка ако младият талант бъде продаден именно Рамос ще е първи вариант за запълване на дупката в състава, съобщи ТВ7.
Старши треньорът на пловдивчани Станимир Стоилов обяви наскоро, че много харесва играта на португалския халф, но не би го привлякъл, тъй като в момента няма свободна позиция за него.
Засиленият интерес от страна на английския Тотнъм към Неделев обаче променя изцяло ситуацията. В крайна сметка ако младият талант бъде продаден именно Рамос ще е първи вариант за запълване на дупката в състава, съобщи ТВ7.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Диамутен, като дойде с 200 мача зад гърба си в Серия А, да не би да беше прекрасен?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]