Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Mighty Reds » 20 авг 2013 16:28

Всяко зло за добро са казали хората ... Не е било писано да стане, не е станало ... да видим кой би бил вариант 3 (след арменеца и бразилеца ) ... Ако т'ва обаче е истина ( за отказването с лека ръка от Вилиан), най-вероятно на Еър ще му бъдат намазани ските.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 20 авг 2013 16:29

HoUs4oOL написа:
kokotzarq написа:След снощи и Бен Арфа не ми се понрави - лакомия, липсва му отборна игра - не вярвам той да е следващия в списъка, така че дясно крило ?????

За дясно крило явно ще мъчим Аспас,Хендерсън,Борини и Суарес....
Страшно малоумна трансферна политика имаме,страшно стиснато ръководство.

Омръзна ми да слушам глупости. Какво ти е виновно ръководството,че футболистите не избират Ливърпул ? :?: :evil: Мхитариян същата работа, НИЕ ВАДИМ ПАРИТЕ, това че тия помияри ни обръщат гръб пред мизерното отборче на Тотнъм,съставено за 2 сезона , не значи че РЪКОВОДСТВОТО не вади пари. Ние сами сме си в това положение, ако си изпълним целите за тоя сезон,може и да си търсим футболисти от първият ред на фифата, но дотогава няма смисъл да обвинявате ръководството в каквото и да е( за момента)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 авг 2013 16:31

E не последните години тез гадните пуйки взеха да са ми по-противни от Юнайтед... Първо където ни хванат ни бият и второ щом искаме някой играч те веднага се намесват и ни го вземат... Е**хти нещастниците... :x :x :x
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 20 авг 2013 16:32

Alonso_Massa написа:E не последните години тез гадните пуйки взеха да са ми по-противни от Юнайтед... Първо където ни хванат ни бият и второ щом искаме някой играч те веднага се намесват и ни го вземат... Е**хти нещастниците... :x :x :x

Аааа не така, ДАУНИНГ ЖИВОТНОТО ГИ НАКАЗА МИНАЛАТА ГОДИНА :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 20 авг 2013 16:34

Няма какво да се кахърим, набелязваме нова цел и гледаме тоя път трансфера да стане,че вече много играчи изпунахме.
[offtopic]Аз тук пак да си кажа за Ламела.[/offtopic]
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 авг 2013 16:40

The Crow написа:
HoUs4oOL написа:
kokotzarq написа:След снощи и Бен Арфа не ми се понрави - лакомия, липсва му отборна игра - не вярвам той да е следващия в списъка, така че дясно крило ?????

За дясно крило явно ще мъчим Аспас,Хендерсън,Борини и Суарес....
Страшно малоумна трансферна политика имаме,страшно стиснато ръководство.

Омръзна ми да слушам глупости. Какво ти е виновно ръководството,че футболистите не избират Ливърпул ? :?: :evil: Мхитариян същата работа, НИЕ ВАДИМ ПАРИТЕ, това че тия помияри ни обръщат гръб пред мизерното отборче на Тотнъм,съставено за 2 сезона , не значи че РЪКОВОДСТВОТО не вади пари. Ние сами сме си в това положение, ако си изпълним целите за тоя сезон,може и да си търсим футболисти от първият ред на фифата, но дотогава няма смисъл да обвинявате ръководството в каквото и да е( за момента)

Ръководството не вади пари как какво ми е виновно?
Тея мизерници са тръгнали с трици да ловят маймуни е няма как да стане.
Тия ''помияри'' ни предпочитат пред Тотнъм,защото шпорите вадят пари,а Хенри се стиска.
Целите за тоя сезон,имаш предвид място в четворката?
Трудно ще е,отбора има нужда от подсилване по крилата,от класен играч!
Честно казано яд ме,че изпускаме Вилиан,но по ме е яд,че ще подсили пряк конкурент за Топ4,а не нас...
Последна промяна от HoUs4oOL на 20 авг 2013 16:40, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 20 авг 2013 16:40

Не искам да съм лош пророк... обаче ,ако не вземем нищо .... 5-6 място ще е много този сезон пак... вижте какво правят Сити ,Тотнъм,Челси.... Манчестър не купиха нищо ,ама там съдиите ще ги добутат до 4-ката ако се наложи...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 авг 2013 16:46

suareshampion написа:
Gil-galad написа:Аз бих взел Мата от Челси, ако Моуриньо няма да го ползва... :lol: :lol:

Liverpool refused to go above their initial valuation and Willian is White Hart Lane bound as a result. (Andy Hunter - Guardian)

Анди Хънтър от Гардиън казва, че Ливърпул са отказали да повишат офертата си към Вилиян и затова той ще премине в Тотнъм. Значи същите номера като миналото лято....

Преценили са ,че това циганче не заслужава повече пари и са си напълно прави.

Абе може и да не заслужава, ама е дразнещо, че вече за трети път последните 2 летни прозореца се повтаря едно и също...да от една страна е хубаво, че отбора не се оставя да го изнудват за пари....от друга страна обаче, е на път за 3-ти път да загуби 'основната" си трансферна цел за сметка на Тотнъм и на няколко милиона....първо Сигудсон, после Демпси, а сега и Вилиян....верно е, че няма как да знаеш дали ще е успешен даден трансфер, но пък е*и му майката - всички знаят, че ти е основната цел - ми дай 1-2 милиона отгоре и го вземи - докажи че можеш да привлечеш някой играч щом го желаеш, а не се оставяш другите отбори да ти го измъкнат.... за Демпси им се досвиди 1 милион...за Сигурдсон 15 хиляди паунда заплата...за Вилиян сигурно пак няколко хиляди в заплатата е разликата....явно има нещо сбъркано в схемата на работа...дали е в собствениците, дали е в Айре или в Роджърс няма как да знаем...но нещо трябва да се промени според мен....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 20 авг 2013 16:50

Gil-galad написа:

Има нещо сбъркано при нас щом изпитваме такива трудности при купуването на класни футболисти ;).

Ся пак ще започнат слухове за Скот Синклеър и ще ми скъсат нервичките...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 20 авг 2013 17:00

----------------Пацо-----------------
---------Мъже в черно 4------------

------Капитана------Пас майстора-----
-Граф Дракула-Магьосника-Млад баща с 2 чавета
-----------------Стършела--------------

А дали е добре питам аз ? :mrgreen:
Последна промяна от tisho_ynwa на 20 авг 2013 17:17, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”