Добри новини за Лудогорец от Швейцария - Базел идва без голямата си звезда Марко Щрелер за първия плейоф за Шампионската лига утре.
Капитанът не игра и в мача за купата срещу Олд Бойс в неделя, но тогава никой не очакваше, че травмата ще се задълбочи. Щрелер има "малко разкъсване на мускул", заради което не може да играе в първия мач.
"Марко не може да издържи, от 10 дни не е тренирал с отбора", каза треньорът Мурат Якин.
Базел остана само с един нападател в отбора - новото попълнение Джовани Сио. "Това беше футболистът, когото искахме и с неговата скорост ще свърши работа", оптимист е Якин.
Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф за влизане в ШЛ !
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- cooldoctor
- Контакти:
Аз съм болен цесекар и утре отивам на мача с друг мой приятел, който също е от ЦСКА. Имаме билети за В сектор. Ще дерем гърло за Лудогорец и тва е.
- Tzar na bulgarite
- Контакти:
cooldoctor написа:Аз съм болен цесекар и утре отивам на мача с друг мой приятел, който също е от ЦСКА. Имаме билети за В сектор. Ще дерем гърло за Лудогорец и тва е.
Браво момчета шапка Ви свалям за това, България над всичко

-
- Контакти:
Освен благодаря, друго не знам какво да кажа. Един ден ще си върна жеста подобаващо!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Очаквано, Мисиджан ще може да играе срещу Базел:
http://www.sportline.bg/news/123780/lud ... estu-bazel
Остава дилемата Платини или Безяк. Според мен първият със сигурност ще играе. Може и двамата (един по един). Сигурен съм, че в защита ще се заложи на по-опитните Барт и Моци. Едва ли някой се съмнява, че Дяков ще си партнира със Златински. Кейсара и Минев са другите сигурни. Владо - бетон. Марселиньо - много вероятен. И остава въпросът с крилата - Мисиджан, Стоянов, Абало, може би и Мишо Александров. Ешпиньо - резерва по някое време.
Върджил Мисиджан смени Кишада в групата за мачовете с швейцарците
Остава дилемата Платини или Безяк. Според мен първият със сигурност ще играе. Може и двамата (един по един). Сигурен съм, че в защита ще се заложи на по-опитните Барт и Моци. Едва ли някой се съмнява, че Дяков ще си партнира със Златински. Кейсара и Минев са другите сигурни. Владо - бетон. Марселиньо - много вероятен. И остава въпросът с крилата - Мисиджан, Стоянов, Абало, може би и Мишо Александров. Ешпиньо - резерва по някое време.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
tsonpen написа:Очаквано, Мисиджан ще може да играе срещу Базел:Върджил Мисиджан смени Кишада в групата за мачовете с швейцарците
По-скоро Безяк. Марселиньо си е сигурен зад крилата и централния.
- D.Georgiev
- Контакти:
Стига сме си чесали езиците за публиката, нека да говорим за футбол, нещо което в този форум като цяло остава на заден план.
Иначе кактвто и да е код-дивоарецът, със сигурност не е по-лош вариант от опитен футболист като Щрелер. Още повече че няма как да се е сработил напълно с отбора си.
Другият играч, който силно ме притеснява е Валенин Щокер. Дано нещата около трансфера му в Шалке да се задвижат и мислено да не бъде в София.
Двата състава най-вероятно ще изглеждат така:
Лудогорец:
Владо Стоянов, Минев, Барт, Моци, Кайсара, Дяков, Златински, Фура, Марселиньо, Стоянов, Безяк
Базел:
Зомер, Деген, Шер, Фосер, Сафари, Ф.Фрай, Щокер, Диаз, Сала, Хака, Щрелер / Сио
Най-опитните в ЕКТ за Базел са Зомер, Деген, Сафари, Щокер, Диаз и Щрелер, останалите имат под 6 мача.
Иначе кактвто и да е код-дивоарецът, със сигурност не е по-лош вариант от опитен футболист като Щрелер. Още повече че няма как да се е сработил напълно с отбора си.
Другият играч, който силно ме притеснява е Валенин Щокер. Дано нещата около трансфера му в Шалке да се задвижат и мислено да не бъде в София.
Двата състава най-вероятно ще изглеждат така:
Лудогорец:
Владо Стоянов, Минев, Барт, Моци, Кайсара, Дяков, Златински, Фура, Марселиньо, Стоянов, Безяк
Базел:
Зомер, Деген, Шер, Фосер, Сафари, Ф.Фрай, Щокер, Диаз, Сала, Хака, Щрелер / Сио
Най-опитните в ЕКТ за Базел са Зомер, Деген, Сафари, Щокер, Диаз и Щрелер, останалите имат под 6 мача.
Последна промяна от D.Georgiev на 20 авг 2013 20:01, променено общо 2 пъти.

- Saint Etienne
- Контакти:
1-0 за Лудогорец
Лудогорец, не те харесвам, ако трябва да съм честен. Но те искам в Шампионската лига незабавно 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]