Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Laury » 20 авг 2013 13:22

boabbb написа:Ще го вземете. спокойно. Не виждам да има сериозен интерес от друго място към него, а както казах Тотнъм има 10 халфа.

Те и 110 да имат , Ливърпул иска ли някой и те ще го поискат :twisted: Готино ще е Бейлчо да се контузи за едни 6-7-8 месеца , тогава нито пари ще видят нито играч...

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 20 авг 2013 13:29

Апропо, вчера се мерна нейде из Гонг-а, че Арда Туран искал да 'фаща пътя от Мадрид в посока Албиона, ама клаузата му била къде 20 млн пандурки, дали тоя афро-бразилец не е бил само много шум за нищо, а анадолеца да е била основната цел ? Въпреки, че нийде не изплува нищо, което да свързва LFC с Туран ... само предположение де ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 авг 2013 13:35

boabbb написа:Чифутите са уредили Бейл - друго обяснение на офанзивата на плехара на трансферния пазар не намирам.

Е то това е ясно от 5 месеца.
Бейл е сигурен за Реал. И тия ,който и да вземат ..не могат да заличат отсъствието му.
Срещу Кристъл Палас бяха трагични без него . И така ще са през целия сезон. Аз изобщо не се притеснявам от тях .Със сигурност ще са след нас в крайното класиране !

Петърчо реве за Сигурдсон и Демпси .За какво ти са ве петърчо ? Да се чудиш сега къде да ги продадеш ли ? Изобщо не харесвам нито единия ,нито другия. Тотнъм ,както гледам вече се отърваха от Демпси .
От самото начало бях против Вилиян. Ако някой от вас му беше гледал поне един мач в Анжи ..сега нямаше да хленчи тук като ученичка . 30 млн се безбожно много пари за него.
Ако обаче ..наистина е имало реален интерес от наша страна към него..тогава имаме неуспешна сделка ,върху която трябва сериозно да се замислят някои хора.
Брендън само преди четири дни заяви ,че няма нищо предстоящо ..незнам вече на кой да вярвам.
Мен ме е яд за Михитарян ,но не и за Вилиян.
Със сигурност обаче ще има друг вариант...няма начин да няма. Той махна Даунинг ,ще махне и Асаиди ..длъжен е да вземе нови атакуващи флангови играчи .
Особено ,когато мине предварителния кръг за ШЛ ..след това веднага ще започнат масово трансферите.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 авг 2013 13:40

Тотнъм са го взели. То затова еврейската паплач е мразена по целия свят, затова няма да ги съжалявам, като има случаи, като този миналата година на летище Сарафово.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 авг 2013 13:43

suareshampion написа:
boabbb написа:Чифутите са уредили Бейл - друго обяснение на офанзивата на плехара на трансферния пазар не намирам.

Бейл е сигурен за Реал. И тия ,който и да вземат ..не могат да заличат отсъствието му.
Срещу Кристъл Палас бяха трагични без него . И така ще са през целия сезон. Аз изобщо не се притеснявам от тях .Със сигурност ще са след нас в крайното класиране !

Петърчо реве за Сигурдсон и Демпси .За какво ти са ве петърчо ? Да се чудиш сега къде да ги продадеш ли ? Изобщо не харесвам нито единия ,нито другия. Тотнъм ,както гледам вече се отърваха от Демпси .
От самото начало бях против Вилиян. Ако някой от вас му беше гледал поне един мач в Анжи ..сега нямаше да хленчи тук като ученичка . 30 млн се безбожно много пари за него.
Ако обаче ..наистина е имало реален интерес от наша страна към него..тогава имаме неуспешна сделка ,върху която трябва сериозно да се замислят някои хора.
Брендън само преди четири дни заяви ,че няма нищо предстоящо ..незнам вече на кой да вярвам.
Със сигурност обаче ще има друг вариант...няма начин да няма. Той махна Даунинг ,ще махне и Асаиди ..длъжен е да вземе нови атакуващи флангови играчи .
Особено ,когато мине предварителния кръг за ШЛ ..след това веднага ще започнат масово трансферите.

Добре защо е нужно да го нападаш...човека никъде не е казал, че му липсват или че му харесват футболистите....просто каза, че още миналото лято загубихме две от трансферните си цели за сметка на Тотнъм и това лято е на път да се получи същото....което не си е никак приятно....

Сутрешните заглавия от италианските медии гласят, че спортно-техническият директор на Рома, Валтер Сабатини е пътувал до Лондон днес, където най-вероятно ще води преговори с Тотнъм относно трансфера на нападателя Ерик Ламела.

Ето пък информация, че Тотнъм искат и Ламела....ако си разделим Вилиян и Ламела ще е добре...щото поне единия да е при нас :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 авг 2013 13:48

На Тотнъм ако можете да им вземете някой от халфовете - давайте офанзива за Дембеле, за мен е супер класен играч. За Демпси и Сигурдсон няма какво да се нервирате - фигуранти са. То целия им отбор май ще е така цялата година като ги видях с Палас.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 авг 2013 14:22

Gil-galad написа:
suareshampion написа:

Добре защо е нужно да го нападаш...човека никъде не е казал, че му липсват или че му харесват футболистите....просто каза, че още миналото лято загубихме две от трансферните си цели за сметка на Тотнъм и това лято е на път да се получи същото....което не си е никак приятно....

Сутрешните заглавия от италианските медии гласят, че спортно-техническият директор на Рома, Валтер Сабатини е пътувал до Лондон днес, където най-вероятно ще води преговори с Тотнъм относно трансфера на нападателя Ерик Ламела.

Ето пък информация, че Тотнъм искат и Ламела....ако си разделим Вилиян и Ламела ще е добре...щото поне единия да е при нас :lol: :lol:

Aбе кой го напада пък ти бе ? Стига си го пазил като писано яйце тоя .Нападал съм го . Обяснявам ,че по добре стана ,че Тотнъм взеха Сигурдсон и Демпси. Няма смисъл да се вайкаме за глупости . И Адам искаха преди време и него да бяха взели ,но за жалост Далглиш го взе.

За мен , Тотнъм всичко това го правят за да могат да ни спрат и да ни задминат трайно във ВЛ и успяха .
Защото те винаги са били зад нас през годините ..сега видяха падението ни след Бенитес и тръгнаха изцяло ..със всички средства срещу нас .Просто се възползваха от некадърните Ходжсън и Далглиш и успяха . Защото ние сме основния им конкурент за по предно място в класирането . Сигурно са вдигнали банкет ,като са видели ,че Далглиш дойде и даде милионите за куци магарета.
Хитър е евреина. Знае как да действа. Но тоя път ще се срещне с товарния влак -Брендън Роджърс !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 20 авг 2013 14:26

Слух за интерес към Дамиао мернах, но не вярвам да е истина, особено щом Суарес със сигурност остава. Може би опит за контраатака. Уф, не ми се иска да повярвам, че е вече сигурен за Тотнъм Вилиан, букитата постоянно сменят коефициентите. Но и така да е, съм сигурен, че ще се вземе играч за тази позиция и то за такава сума. Имам чувството, че е малко преувеличена истерията около него, защото изведнъж излезе на пазара и всички взеха да наддават. Не мога да коментирам, защото съм му гледал точно 2-3 мача и то в Шахтьор, плюс малко записи, но ми направи страхото впечатление. Надявам се, ако отиде в Тотнъм да се окаже надценен, и да отвори път за футболист, който би имал по-положително влияние. Например Ламела, за който Тотнъм се водеха фаворити на хартия, а едва ли ще вземат и двамата. Не знам, може пък да съм като "Лисицата и гроздето" :))) Времето ще покаже. Само в едно съм сигурен - абсолютно безсмислено е да се обвинява Роджърс за евентуалния провал на трансфера. Два отбора предлагат условията си и играча избира. Те са долу-горе идетични(защото е отчаян ход да се надцаква до безкрай. Ход, който би донесъл много негативи - да се предложи заплата равна с тази на Джерард, както някой тук предложи 150 000 паунда, това би подразнило всички в съблекалнята и би развалило атмосферата, просто защото е несправедливо.) Та двата отбора предлагат равни условия, и помислете добре, освен ако не сте фенове на Ливърпул, защо бихте избрали нас пред тях. Имат по-високо ценен треньор(защото за мен в никакъв случай не е по-добър), завършват пред нас последните няколко сезона, играят в Европа, показват по-сериозна амбиция - купуват титуляр в нац. отбор на Бразилия, национал на Испания, национал на Франция и много перспективно крило, срещу звездата на Селта(казвам, че много харесвам Аспас, но все още не е доказан), купуваме вратар на Съндърланд, а миналата година взимат един от топ 5 вратарите в света, талант от Б отбора на Барселона и резерва на Ман Сити (колкото и да е качествен Туре). И сега помислете кой отбор бихте избрали, ако нямахте клубни пристрастия, преди да започнете да обвинявате Роджърс, че е изпуснал Вилиан.

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 20 авг 2013 14:29

Май ще лапнат и двамата , нас пък ни свързват с Леандро Дамиао

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 авг 2013 14:30

suareshampion написа:
Gil-galad написа:
suareshampion написа:

Aбе кой го напада пък ти бе ? Стига си го пазил като писано яйце тоя .Нападал съм го . Обяснявам ,че по добре стана ,че Тотнъм взеха Сигурдсон и Демпси. Няма смисъл да се вайкаме за глупости . И Адам искаха преди време и него да бяха взели ,но за жалост Далглиш го взе.

За мен , Тотнъм всичко това го правят за да могат да ни спрат и да ни задминат трайно във ВЛ и успяха .
Защото те винаги са били зад нас през годините ..сега видяха падението ни след Бенитес и тръгнаха изцяло ..със всички средства срещу нас .Просто се възползваха от некадърните Ходжсън и Далглиш и успяха . Защото ние сме основния им конкурент за по предно място в класирането . Сигурно са вдигнали банкет ,като са видели ,че Далглиш дойде и даде милионите за куци магарета.
Хитър е евреина. Знае как да действа. Но тоя път ще се срещне с товарния влак -Брендън Роджърс !

Според мен никой не оспорва, че стана по-добре че не взехме Демпси и Сигурдсон....

TelegraphSport
Brazil midfielder Willian poised to snub Liverpool after undergoing medical ahead of £30m move to Spur

Още един слух, че Вилиян ще ходи в Тотнъм.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”