superspiro написа:За съжеление ми се струва,че можем да избягаме от тея гадове само в горите(те сигурно затова ги изсичат). Моля шумкарите тук да споделят как се живее в гората.
Трябва да има и мандри наоколо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
superspiro написа:За съжеление ми се струва,че можем да избягаме от тея гадове само в горите(те сигурно затова ги изсичат). Моля шумкарите тук да споделят как се живее в гората.
JohnnieWalker написа:АЙДЕ ДАЙТЕ ИМ ПО ЕДИН БАН НА ТИЯ НЕНОРМАЛНИЦИ БЕ ! ТОВА СПОРТЕН ФОРУМ ЛИ Е, ИЛИ МЯСТО ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И ИЗВЪНЗЕМНИ ПРОПАГАНДИ ?!
1palq4o1 написа:superspiro написа:За съжеление ми се струва,че можем да избягаме от тея гадове само в горите(те сигурно затова ги изсичат). Моля шумкарите тук да споделят как се живее в гората.
Гледай Беър Грилс
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
JohnnieWalker написа:АЙДЕ ДАЙТЕ ИМ ПО ЕДИН БАН НА ТИЯ НЕНОРМАЛНИЦИ БЕ ! ТОВА СПОРТЕН ФОРУМ ЛИ Е, ИЛИ МЯСТО ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И ИЗВЪНЗЕМНИ ПРОПАГАНДИ ?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта