Karsa Orlong написа:suareshampion написа:Karsa Orlong написа:Поздравления, добра тема както винаги. Имам само една забележка - пускай ги 2-3 дни преди мача, защото до събота тази ще е над 10 страници коментари от хейтърите и заблудените наши фенове, които им отговарят.
Иначе за мача - обикновено играем успешно срещу тях като гости, не ги гледах вчера срещу Арсенал, но резултатът им определено е респектиращ. Надявам се на победа без значение от резултата.
Напротив, темата се пуска точно навреме.
Навреме, ако ги нямаше идиотите. Ето, двама-трима вече са писали, като им отговорят нашите един път и стана въргала ...
Еми нормално ...много хора мразят великия Ливърпул .
Но той малкия ги оправя ,това не трябва да те притеснява.

Дори имам чуството ,като чета тук ..че има и наши объркани фенове ,които не се радват на победата а на загубите.
Ония ден ,някои хора плюс тоя мишок борко борисов ,сигурно получиха удар след като Миноле хвана дузпата.
Тоя човек плюс цялата диема мразят Ливърпул в червата си . Не го ли усети как през целия мач ,отново коментираше с негативизъм и отново се опитваше да насади тоя негативизъм и напрежение у нашите фенове. Само и само да защити тезата си от преди година ,че Брендън е слаб треньор.
Но със всеки изминал ден и мач ,той вижда ,че стана за смях пред цяла България за смешните си прогнози .
Преди това пък не спираше да хвали Далглиш и неговите трагедии и нашите фенчета,които грам не разбират от футбол и нямат собствено мнение .. попиваха като гъби и му повтаряха думите по форумчетата. Смях .
Тази дебела свиня е само един дървен философ ,който хал хабер си няма от футбол и го е доказал хиляди пъти . И най големия парадокс е ,че точно този некадърник манипулира цяла футболна България ,която следи ВЛ и им налага грешното си смехотворно мнение и позиция !?
ДАНО МЕ ЧЕТЕ ТОЯ НЕЩАСТНИК И СЕ РАЗКАРА ОТ ЕКРАНА ФОРЕВЪР !
Всички виждат силата на този Ливърпул и умират от страх . Нашите фенове също я виждат,но не искат да си го признаят.
Много скоро обаче всички ще се завъртят на 360 градуса и ще започнат да възхваляват Брендън,Суарес и останалите .Само гледай ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.