Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот LIMASSOL » 18 авг 2013 19:01

suareshampion написа:
LIMASSOL написа:Маклафлин и Тешейра ще играят днес на някаква секретна контрола на Мелууд с/у Нюкясъл при закрити врати.Дани Уорд е с нац отбор,за Флано се говори че ще отива под наем в Блекпул.За вратарите си прав,един читав нямаме,сега надеждтите са в Уорд.Сега се поразрових,тоя Юсуф Мерсин сме го купили през 2011 от Милоул за 1млн,като тогава сме изпреварили Сити и Челси за него лол.
Иначе за Алекс Ингълторп,лично Брендън миналата година го привлече от Тотнъм да води резервите ;)

Малките са паднали днес от Арсенал ...но защо не са играли Харито,Каньос и Чиривела ?
И ако знаеш, да ми обясниш ..Хендерсън защо не беше повикан при младежите на Англия...вече няма право ли ..или щото си е трагедия ? :)

Малките са били на лагери с националните отбори.
Хендо май беше 90-ти набор,въпроса е как досега е играл в отбора до 21г :!: :? Освен да има някакво правило,ако когато са започвали квалификациите да е бил под 21 и да има право да играе и на европейското в Израел ... друго обяснение нямам.

Утре от 21ч дербито с Ман Ю при резервите.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 авг 2013 23:22

LIMASSOL написа:
suareshampion написа:
LIMASSOL написа:Маклафлин и Тешейра ще играят днес на някаква секретна контрола на Мелууд с/у Нюкясъл при закрити врати.Дани Уорд е с нац отбор,за Флано се говори че ще отива под наем в Блекпул.За вратарите си прав,един читав нямаме,сега надеждтите са в Уорд.Сега се поразрових,тоя Юсуф Мерсин сме го купили през 2011 от Милоул за 1млн,като тогава сме изпреварили Сити и Челси за него лол.
Иначе за Алекс Ингълторп,лично Брендън миналата година го привлече от Тотнъм да води резервите ;)

Малките са паднали днес от Арсенал ...но защо не са играли Харито,Каньос и Чиривела ?
И ако знаеш, да ми обясниш ..Хендерсън защо не беше повикан при младежите на Англия...вече няма право ли ..или щото си е трагедия ? :)

Малките са били на лагери с националните отбори.
Хендо май беше 90-ти набор,въпроса е как досега е играл в отбора до 21г :!: :? Освен да има някакво правило,ако когато са започвали квалификациите да е бил под 21 и да има право да играе и на европейското в Израел ... друго обяснение нямам.

Утре от 21ч дербито с Ман Ю при резервите.

Точно така е.....ако е бил във възрастовата граница при започването на квалификациите, то може да играе на турнира дори да е над възрастта вече...така преди няколко години игра Хави Мартинес....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 19 авг 2013 20:55

Излизаме с доста добър състав с/у Ман Ю.
Ward, McLaughlin, Maguire, Jones, Kelly (c), Rossiter, Morgan, Roddan, Borini, Dunn, Ibe.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 авг 2013 22:58

Наебахме ги тия мангали. :) Ебати кефа.
Отзад слабичко ,но отпред много ми харесаха. Особено моя любимец Ибе вкара ебати парцала. Борини и той избухна с два гола. Морган и той вкара хубав гол . Дън удари греда ,като излезе сам срещу вратаря .
Кели игра централен ,но не беше на висота..незнам какво означава този негов пост днес ? Джоунс и той слабичък.
Хубава победа !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 авг 2013 23:50

suareshampion написа:Наебахме ги тия мангали. :) Ебати кефа.
Отзад слабичко ,но отпред много ми харесаха. Особено моя любимец Ибе вкара ебати парцала. Борини и той избухна с два гола. Морган и той вкара хубав гол . Дън удари греда ,като излезе сам срещу вратаря .
Кели игра централен ,но не беше на висота..незнам какво означава този негов пост днес ? Джоунс и той слабичък.
Хубава победа !

Борини трябва да започне да дупчи във ВЛ.
Много ми е симпатичен но до момента не показва кой знае каква игра...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 20 авг 2013 10:11

Хубава победа !

Хубав мач стана.В нападение доста раздвижено.Ибе играч на мача с хубавият гол и паса към Адам Морган.Борини показа желание,все пак играч за 12-13млн да го пратят при резервите не се случва много често,но явно е умно момче и осъзнава че трябва да се възползва от всеки шанс.Ако сте слушали интервютата след мача го попитаха за гола от фаул и той се засмя и каза че от 2год тренира всеки ден,сега го е нямало Джерард и е показал какво може :mrgreen: Малкият Роситър също много добре игра.
Другият понеделник сме домакини на Болтън от 16ч.
В събота е дербито с Евертън от 13ч при 18-годишните.
Тешейра (Болоня) и Сама (Шефийлд У) се очакват да отидат под наем.
[offtopic]Изображение[/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 авг 2013 10:22

LIMASSOL написа:
Хубава победа !

Хубав мач стана.В нападение доста раздвижено.Ибе играч на мача с хубавият гол и паса към Адам Морган.Борини показа желание,все пак играч за 12-13млн да го пратят при резервите не се случва много често,но явно е умно момче и осъзнава че трябва да се възползва от всеки шанс.Ако сте слушали интервютата след мача го попитаха за гола от фаул и той се засмя и каза че от 2год тренира всеки ден,сега го е нямало Джерард и е показал какво може :mrgreen: Малкият Роситър също много добре игра.
Другият понеделник сме домакини на Болтън от 16ч.
В събота е дербито с Евертън от 13ч при 18-годишните.
Тешейра (Болоня) и Сама (Шефийлд У) се очакват да отидат под наем.
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Да в малкия Роситър има потенциал. Джак Дън и той ми хареса в средата. Защитата и вратаря нещо не ме радват.Ще берем ядове там.
На Борини гола ,малко вратарски да ти кажа. Той я бие в него ,ама вратарчето нещо не я видя. :) Иначе добре и вкара фалц и беше въртяща ,но трябва да ги насочва в ъгъла.
Хареса ми начина ,по който обърнаха от 1-0 за мангалите в началото . Вдигнаха се ,показаха характер и за отрицателно време им шибнаха три гола.
Тешейра в Болоня ? Браво .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 22 авг 2013 14:29

Хари Уилсън, Райън Кент и Шей Оджо :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0iwfn1W7FRA[/youtube]

Мачът на резервите в понеделник с Болтън е отложен.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 24 авг 2013 15:11

Преди малко завърши дербито с Евертън до 18г.С голям късмет победихме с 1-0 с гол на Нейтън Бърк от дузпа в края на първото полувреме.Второто яко ни натиснаха,изпуснаха поне 3-4 чисти положения,а в добавеното време Райън Кръмп спаси и дузпа.

LFC U18: Crump, Randall, Hart ( Roberts), Cleary, Brewitt, Burke, Wilson, Brannagan, Trickett-Smith (O'Hanlon ), Ojo, Kent.
Каньос,Чиривея и Полгар не са картотекирани още защото не са им пристигнали документите.
[offtopic]Скрийн шот репортаж :)

Райън Кент печели дузпа с хубав пробив

Изображение

2 уникални положения на Евертн с глава

Изображение

Изображение

Спасяването на Кръмп в добавеното време

Изображение[/offtopic]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 24 авг 2013 15:16

Вратарчето добро ли ни е ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”