Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот dunavfc » 19 авг 2013 02:45

Ако това правителство започне някаква отсечка от магистралата и завършат в срок,без излишни драми,без корупционни скандали,спазва всички наредби и се грижи за доброто движение на обекта и т.н. заслугата Е и тяхна ! Може би не се изразих напълно обективно,тройната коалиция също има заслуги за да я има тази зала в момента,само че залата започна да се осъществява в края на правителството на тройната коалиация,което е доста грозно и популистко. По същата схема,ГЕРБ можеха в края на своето управление да почнат нов национален стадион,да вдигнат пенсиите или да увеличат майчинските.

Съгласен съм напълно,че трябва да има последователност и да се работи в перспектива без значение кой е на власт,кой е бил и т.н. Тия мерения на магистрали,зали,детски гради и т.н. като цяло са доста безсмислена и детска занимавка,но тя се провокира от постоянните лъжи. Когато някой от БСП излезе и каже,че е построил повече магистрали от теб,а това категорично не е вярно,как искаш да не стават полемики ?

Не знаеш,какво щеше да се случи в САЩ,но можеш да обвиниш,някого в диктатура нали ? Когато протестиращите видимо не са агресивни не виждам,никакъв проблем в това,че полицията не действа по грубо,това показва едно доста демократично и адекватно отношение. Да припомням ли обаче,какво се случи на протестите през зимата ? Факли,коктейли Молотов,паведата,камъни,боя и т.н. Точно тогавашните безредици провокираха на следващият ден ББ да подаде своята оставка. Който от сегашните протестиращи търси конфликт с полицията си заслужава напълно арестуването и лежането в затвора,но нека не обобщаваме,защото тъмните елементи на тези протести са изключителна рядкост,не случайно тия протести придобиха етикетите - "Интелигентни" и "Мирни" . Зимата децата по протестите бяха рядкост,това говори красноречиво.

Помниш ли какво се случи на януари 2009 и помниш ли това http://www.youtube.com/watch?v=dUS87yQbf9o ? Тогава май беше доста "демократично" а ? А подадоха ли оставка тогава управляващите ? И тогава беше зима и изборите бяха близко....Нали ББ подаде оставка,защото бил към края си така или иначе,"недиктаторите" защо не го направиха същото ?

Аз никога не съм твърдял,че тук не е демокрация,дори напротив тука е свръх демокрация,което в някой случай,не е никак добре. А това,което се случва в Гърция,Англия,САЩ,Испания и т.н. е за тези,които твърдяха 4 год. че тук имало свръх полицейщина ;)

Съгласен съм,че протеста в подкрепа на Борисов до голяма степен беше организиран,само че разликата е,че той беше абсолютно формален,защото ГЕРБ вече не бяха на власт,докато разликата със сегашните контрапротестиращи е огромен. Не усещаш ли,че с тия протести в подкрепа и против правителството заприличваме на страните от Близкият Изток,особено актуален е случаят с Египет.

Има платени навсякъде,но мисля,че това което се случи на 16 август показа,огромната разлика между двете групи ;) Едните бяха с 5 автобуса,другите с 50...То е достатъчно да погледнеш лицата на хората,да чуеш,какво мислят и как разсъждават за да установиш,че има огромна разлика помежду им и си личи кой е там по желание и кой е докаран поради някаква друга причина....
Правителството има много хора,които го подкрепят,но доста се съмнявам да са повече от тези,които му искат оставката.

Ще завърша с назначенията. Това е много грешна практика,използва от всички,включително и ГЕРБ ! Все пак обаче,трябва да има някаква граница,не можеш да уволняваш някого,само защото е бил гербер,социалист,депесар и т.н.

Лека от мен ;)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 19 авг 2013 11:37

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:14, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 авг 2013 17:34

Журналистка пита контрапротестиращ:
- Ти ли го писал този плакат?
- Аз, ма како
- И какво пише на него?
- Ми не знам, не мога да чета
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 авг 2013 18:52

MCMXIII написа:Журналистка пита контрапротестиращ:
- Аз, ма како
- И какво пише на него?

Кажи нещо за "красивите и интелигентните" :) Красив човек акъл няма, тогава за какви глупости говорят "протестиращите" и "журналистите"?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 авг 2013 20:48

daniel875 написа:
MCMXIII написа:Журналистка пита контрапротестиращ:
- Аз, ма како
- И какво пише на него?

Красив човек акъл няма, тогава за какви глупости говорят "протестиращите" и "журналистите"?

:lol: :lol: :lol: аз съм красив,нямам акъл значи! Ще знам, професоре :idea:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 авг 2013 22:48

Jürgen написа: :lol: :lol: :lol: аз съм красив,нямам акъл значи!
И аз се почувствах обидена, дори почти съкрушена, мисля да дочакам да свършат Берое и Тича, след което да пророня горчиви сълзи в някое кьоше. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 авг 2013 23:10

Laetitia написа:
Jürgen написа: :lol: :lol: :lol: аз съм красив,нямам акъл значи!
И аз се почувствах обидена, дори почти съкрушена, мисля да дочакам да свършат Берое и Тича, след което да пророня горчиви сълзи в някое кьоше. :lol:

Да ти се оплача. И мен тук някои преди десетина дена ме нарекоха "Интелигент". И не знам дали това е хубаво. :roll: Само знам, че около 37-ма година в Съветска Русия доста хора така са ги обиждали.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 19 авг 2013 23:15

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:12, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 авг 2013 23:24

NOMER14 написа:Да ти се оплача. И мен тук някои преди десетина дена ме нарекоха "Интелигент". И не знам дали това е хубаво. :roll: Само знам, че около 37-ма година в Съветска Русия доста хора така са ги обиждали.
По принцип обиждат на "ентелегенти", но явно и ти си в кюпа. :mrgreen:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 авг 2013 23:53

Laetitia написа:
NOMER14 написа:Да ти се оплача. И мен тук някои преди десетина дена ме нарекоха "Интелигент". И не знам дали това е хубаво. :roll: Само знам, че около 37-ма година в Съветска Русия доста хора така са ги обиждали.
По принцип обиждат на "ентелегенти", но явно и ти си в кюпа. :mrgreen:

Е, щом се разпознавате като такива, кво да направим... Щото нещо протесто ойде на 50-100 човека. Али нема више. Кофти работа, ама сега като дойде реформаторскио блок, ум да ти зайде! Ще се певат песни, ще са по площаде стотици иляди и даже бибитко ще да каже: Евалла!
То снощи в Ловеч бяхме бая повече от протестите ви, ама бяхме и бая малко... Лоша работа, ама се постарахме, де. :) От сърце. И не бяхме платени, ей! И никого не мразим, още повече безплатно.
Е, има един дърт пичага, дет си казва от години рецитацията:
Да запеем песен, песен за сини шампиони, и за смърт на червени свине!
Ама това е алегория... ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”