Никой не е длъжен да си купува акции, но след това да не е писнал някой, че не му харесва еди какво си. След като не даваш какъв си ти да изискваш? Три дена дървене на ху*ове до небесата, днес 30 човека, добре че бяха малките, за да има кой да помага. Големи на думи, но с миши сърчица, това са 99% от феновете на ЦСКА в България, добре че го има тоя 1%. А Паро, като му спряха парите почна да лае, преди това лижеше задниците на боклуците, понеже давали пари, били наляли 50-60 млн., чакай бе, тоя отбор 2008 година е оставен с 2 400 000 лева положителен баланс, идват двама пернишки тъпира и за 5 години правят 10 пъти по-големи дългове, е как става тая работа? Паро като беше главен скаут, защо не ходи да гледа играчи, а цял ден на пейката пред сектор "А" седи на сянка и си клатеше краката. Стоичков големия мъж "Акциите са У менИ, щом аз съм тука нЕмате пробУеми, е ги акциите у червената книга.", видехме те и тебе, стана по напечено и си би камшика, като лека жена, а само с името си можеше да привлечеш инвеститори и български и чуждестранни, дори и по-голямо доверие на хората, но понеже името ти е по важно от клуба заради който си станал това, което си реши най-добре да ходиш да откриваш стадиони по селата в Румъния. Сера им на подкрепата, от такива легенди да чакаме помощ - ха ха. Дано успее да стане всичко и накрая искам да дойдат всичките помияри, които сега не спират да плюят отбора и хората, които се отказаха вече от едни заплати, защото няма пари все още, и като дойдат аз ще ида и ще ги изгоня, нека после ме наричат, че съм платен като владайския селски бек цимбика. Сектор А и Г не са готови, защото гърнетата са казали на Майкъла да не ги пипа между другото, ако някой не е разбрал.
Сега и адвокатите един по един излизат и говорят и те, къде бяха до преди две седмици, когато бяха в клуба, що не говориха тогава? Като боклуците са ги карали да подписват документи в ущърб на ЦСКА, защо не напуснаха тогава отбора, а чакат?
Нали се бяхте насрали заради чуждения лиценз, "В" група и т.н., айде покажете се сега и помогнете, то и аз мога цял ден да правя гимнастика за пръстите, но не ми харесва тоя вариант.
Днес - чистене на сектор Г = 30 човека (добре, че някои хора се наспаха и успяха да дойдат след това, но явно пиенето им е по важно). Ако и декември месец, когато пуснат акциите мислите активността да е същата и да не може да отделите 100 лева един път, направо да ни закриват, то няма смисъл едни и същи 300-400 човека, които сме редовно на стадиона да се опитваме да направиме нещо и да помогнеме, отсреща да ни показват среден пръст.
Прост народ = слаба държава, добавям и слаб народ = слаба държава. На думи сме много големи, но иначе мишки до дъното на душата си. Стане ли въпрос да се действа всеки си намира оправдание, след това претенции имат.
Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Червени_шампиони написа:Никой не е длъжен да си купува акции, но след това да не е писнал някой, че не му харесва еди какво си. След като не даваш какъв си ти да изискваш? Три дена дървене на ху*ове до небесата, днес 30 човека, добре че бяха малките, за да има кой да помага. Големи на думи, но с миши сърчица, това са 99% от феновете на ЦСКА в България, добре че го има тоя 1%. А Паро, като му спряха парите почна да лае, преди това лижеше задниците на боклуците, понеже давали пари, били наляли 50-60 млн., чакай бе, тоя отбор 2008 година е оставен с 2 400 000 лева положителен баланс, идват двама пернишки тъпира и за 5 години правят 10 пъти по-големи дългове, е как става тая работа? Паро като беше главен скаут, защо не ходи да гледа играчи, а цял ден на пейката пред сектор "А" седи на сянка и си клатеше краката. Стоичков големия мъж "Акциите са У менИ, щом аз съм тука нЕмате пробУеми, е ги акциите у червената книга.", видехме те и тебе, стана по напечено и си би камшика, като лека жена, а само с името си можеше да привлечеш инвеститори и български и чуждестранни, дори и по-голямо доверие на хората, но понеже името ти е по важно от клуба заради който си станал това, което си реши най-добре да ходиш да откриваш стадиони по селата в Румъния. Сера им на подкрепата, от такива легенди да чакаме помощ - ха ха. Дано успее да стане всичко и накрая искам да дойдат всичките помияри, които сега не спират да плюят отбора и хората, които се отказаха вече от едни заплати, защото няма пари все още, и като дойдат аз ще ида и ще ги изгоня, нека после ме наричат, че съм платен като владайския селски бек цимбика. Сектор А и Г не са готови, защото гърнетата са казали на Майкъла да не ги пипа между другото, ако някой не е разбрал.
Сега и адвокатите един по един излизат и говорят и те, къде бяха до преди две седмици, когато бяха в клуба, що не говориха тогава? Като боклуците са ги карали да подписват документи в ущърб на ЦСКА, защо не напуснаха тогава отбора, а чакат?
Нали се бяхте насрали заради чуждения лиценз, "В" група и т.н., айде покажете се сега и помогнете, то и аз мога цял ден да правя гимнастика за пръстите, но не ми харесва тоя вариант.
Днес - чистене на сектор Г = 30 човека (добре, че някои хора се наспаха и успяха да дойдат след това, но явно пиенето им е по важно). Ако и декември месец, когато пуснат акциите мислите активността да е същата и да не може да отделите 100 лева един път, направо да ни закриват, то няма смисъл едни и същи 300-400 човека, които сме редовно на стадиона да се опитваме да направиме нещо и да помогнеме, отсреща да ни показват среден пръст.
Прост народ = слаба държава, добавям и слаб народ = слаба държава. На думи сме много големи, но иначе мишки до дъното на душата си. Стане ли въпрос да се действа всеки си намира оправдание, след това претенции имат.
Явно много ти е накипяло.Иначе за всичко си прав.
Tommi написа:vaskonti написа:Тая молба е такава смешка, че няма накъде повече. На всичко от горе от общо 5-6 думи едната е грешно изписана.
Аз притежавам 5 акции на Манчестър Юнайтед, но да ви кажа, не съм писал молба до Малкълм Глейзър, а просто посетих един брокер, който свърши цялата работа.
Акциите на Ман Юн са на вторичния пазар, самият процес е доста по-различен.
Не че сега инвестиционният посредник не може да приема заявките и да разпределя акциите (зависи от начина на предлагане), но Лупи прави някакви странни схеми.
Така е, ама мога с почти пълна увереност да си заложа...да кажем, дясната ръка, че няма фирма по света, която да приема подобни молби за купуване на акции.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
- Контакти:
CSKA 78 написа:Уважавам Стоичков,като футболист,но тези му думи будят недоумение,какъв е смисъла(може би трябва да търсим "по-дълбок" смисъл) от това "изявление",Стоичков сигурно знае(а,ако не го знае, по-добре да не се обажда),че по-този начин ,нито си прави "реклама" пред "червената" общност,нито "помага" на ЦСКА!И в крайна сметка,някой
поискал ли е от Стоичков да си купи акции!!??(ама наистина,някой поискал ли е такова нещо от него!!??)
На голям разбирач се прави!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Тая молба е такава смешка, че няма накъде повече. На всичко от горе от общо 5-6 думи едната е грешно изписана.
Аз притежавам 5 акции на Манчестър Юнайтед, но да ви кажа, не съм писал молба до Малкълм Глейзър, а просто посетих един брокер, който свърши цялата работа.
Не че сега инвестиционният посредник не може да приема заявките и да разпределя акциите (зависи от начина на предлагане), но Лупи прави някакви странни схеми.
Така е, ама мога с почти пълна увереност да си заложа...да кажем, дясната ръка, че няма фирма по света, която да приема подобни молби за купуване на акции.
Не залагай, защото с това факсимиле се оказа, че има такава-ПФК "ЦСКА" ЕАД

Интересно, защо не са посочили и цена на акция, с ДДС, за да си направя сметка какво количество да си поръчам

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Тая молба е такава смешка, че няма накъде повече. На всичко от горе от общо 5-6 думи едната е грешно изписана.
![]()
![]()
Интересно, защо не са посочили и цена на акция, с ДДС, за да си направя сметка какво количество да си поръчам
Принципно цената не е толкова важна в случая, по-важно е кой колко пари е готов да инвестира. А вече дали акцията ще струва 2 лева или 200 лева, все тая - приготвената сума от потенциалния "инвеститор" си е една и съща и не зависи от цената на акцията, а най-вече от атрактивността й..
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Тая молба е такава смешка, че няма накъде повече. На всичко от горе от общо 5-6 думи едната е грешно изписана.
![]()
![]()
Принципно цената не е толкова важна в случая, по-важно е кой колко пари е готов да инвестира. А вече дали акцията ще струва 2 лева или 200 лева, все тая - приготвената сума от потенциалния "инвеститор" си е една и съща и не зависи от цената на акцията, а най-вече от атрактивността й..
Акция на дружество с милиони дългове надали ще е атрактивна, но водени от любовта към трите портокала.. или четерите свещени букви, колко ли наивници ще си подарят на Лупи парите

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Дружество с милиони дългове не може да излезе на борсата. Това пък значи, че ако излезе на борсата, акциите на ЦСКА ще са достатъчно атрактивни по простата причина, че всички дългове са покрити, което пък ще е показател, че клубът се ръководи професионално и че парите, които ще дойдат от акции няма да се откраднат. А няма да се откраднат просто защото няма никакъв смисъл - и да ги открадне, Томов ще си е на загуба, тъй като вече ще е покрил милионите дългове.
vaskonti написа:Дружество с милиони дългове не може да излезе на борсата. Това пък значи, че ако излезе на борсата, акциите на ЦСКА ще са достатъчно атрактивни по простата причина, че всички дългове са покрити, което пък ще е показател, че клубът се ръководи професионално и че парите, които ще дойдат от акции няма да се откраднат. А няма да се откраднат просто защото няма никакъв смисъл - и да ги открадне, Томов ще си е на загуба, тъй като вече ще е покрил милионите дългове.
Като ви ги пусне по 2.50 ще е на печалба дори. Колко от тук пишещите и навити да купят акции се замислят върху цената?

Засега още не сте покрили записаният капитал, а ви остава не много време. Одитът кога ще започне, защото вътрешната ревизия няма никаква сила в такива дела?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Е как ще излезе на печалба?
Дълговете са около 10 милиона, за капитала трябват още два. Би би ми обяснил как точно ще излезе на печалба с тия акции? Дори не по 2.5, по 5лв да ги пусне? А дори и да излезе на печалба, колко голяма ще е, че да си е струвало такава грандиозна операция? Напънала се планината и родила мишка! Ще завърти ебати врътката за 10-15 милиона за да "открадне" няколко хиляди, които на всичко от горе е крайно съмнително, че изобщо ще ги има?
Дълговете са около 10 милиона, за капитала трябват още два. Би би ми обяснил как точно ще излезе на печалба с тия акции? Дори не по 2.5, по 5лв да ги пусне? А дори и да излезе на печалба, колко голяма ще е, че да си е струвало такава грандиозна операция? Напънала се планината и родила мишка! Ще завърти ебати врътката за 10-15 милиона за да "открадне" няколко хиляди, които на всичко от горе е крайно съмнително, че изобщо ще ги има?