Кашчей написа:daniel875 написа:Нали знаеш, че "протестите" в столицата бяха несъстоятелни? Така е, когато ти плащат, за да протестираш, а не изразяваш своята истинска позиция, трудно се стига до истината. От години привържениците на "Левски" и ЦСКА забравиха какво е да се насладиш на футболен мач от българското първенство.
И каква е причината за това? Дали не е манията за превъзходство, насадена от соц времената, когато беше чудо друг отбор да стане шампион или носител на КСА?
Колко пъти сме чели и чували :"Това не е моят "Левски".. "Това не е моят ЦСКА"?
Сякаш техните са само тези, които побеждават?!? Когато ги бият-вече не са техни.. Фенове, а не привърженици (фен на руски означава сешоар).
Между другото, май само за София-Запад и за една групичка от Сектор Г се говори сериозно, че получават пари от клуба, за да не правят золуми.. Та кои са платените фенове?
Това е нещо, за което съм говорил, макар и малко, защото не знам нещата в детайли. Естествено, че имаш право, за да твърдиш това. Превъзходството прави така, че когато един отбор е в криза, има премятане в другата крайност.
Днес се говори, Кашчей, за фенове, а не за привърженици. Мисля, че това е достатъчно показателно.
Аз не съм против разградчани, но ще е доста трудно в сряда. Ако влязат в групите, ще спечели целия български клубен футбол. Това, което правят в момента хората на Домусчиев, се прави в цял свят. Все едно ръководствата на "Барселона" и "Манчестър Юнайтед" не участват в благотворителни акции, за да си пишат активи, а доколко им пука за това, е съвсем друг въпрос.