ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот валидол за теб » 19 авг 2013 22:35

vaskonti написа:Ае честито, Янчев се върна... При тая липса на вътрешни халфове вероятно ще е полезен, но се надявам да не е титуляр... :roll:

Надали ще е резерва, Стойчо "има да му връща". Жалко за Дюлгера, пак ще гушне пейката, а иначе е пълен психопат на терена. Иначе Тошко го заслужава това завръщане, като най-добрият вариянт беше да влезе в щаба на мястото на джуниър, ама .....
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 19 авг 2013 22:36

Ся остава и Янев да върнете. :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 авг 2013 22:40

валидол за теб написа:
vaskonti написа:Ае честито, Янчев се върна... При тая липса на вътрешни халфове вероятно ще е полезен, но се надявам да не е титуляр... :roll:

Надали ще е резерва, Стойчо "има да му връща". Жалко за Дюлгера, пак ще гушне пейката, а иначе е пълен психопат на терена. Иначе Тошко го заслужава това завръщане, като най-добрият вариянт беше да влезе в щаба на мястото на джуниър, ама .....

Направо идея си нямам вече кой ще играе. Както нямахме хора, така се набълбукахме с хиляди. Ако англичанина и тоя от Стоук подпишат, в средата и в нападение става тъпканица. Но какво ли се учудвам, ние имаме трима класни вратари плюс младежки национал, та в нападение ли няма да вземем 10-15 човека?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 19 авг 2013 22:44

vaskonti написа:
валидол за теб написа:

Направо идея си нямам вече кой ще играе. Както нямахме хора, така се набълбукахме с хиляди. Ако англичанина и тоя от Стоук подпишат, в средата и в нападение става тъпканица. Но какво ли се учудвам, ние имаме трима класни вратари плюс младежки национал, та в нападение ли няма да вземем 10-15 човека?

Наистина бая народ се събра, но нищо неочаквано-Стойчо обича да има в изобилие.... дано се сработят до 3-4кръга и да почваме да газим.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 авг 2013 23:05

Batkoto написа:
Новият в ЦСКА продавал наркотици и едва не умрял по време на мач 19 август 2013 | 16:36 28 Twitter Евентуално ново попълнение на ЦСКА Мамади Сидибе е преживял много в живота си. Бившият нападател на Стоук е израснал в един от бедните квартали на Париж и дори е продавал наркотици за кратък период от време. Строгият му баща Сюлейман обаче успява да го спре от вредното влияние на улицата и да го вкара в правия път. "Живеех в наистина лош квартал. Много приятели попаднаха в затвора, а някои умряха, защото нямаше какво друго да правят, освен да продават наркотици. Изгубих четирима мой приятели или в гангстерски войни, или в някакви инциденти. Дори наскоро загубих един мой човек. Намериха го с торба на врата. Никой не знае какво точно се е случило", разказва в интервю за вестник "Daily Mail" през 2010-а година Сидибе. "Когато живееш на такова място, започваш да подражаваш на приятелите си. Виждаш, че те имат пари, а ти се разхождаш с празни джобове. Искаш и ти да си като тях и тръгваш да правиш лоши неща. Започнах да продавам наркотици. Твърди, леки, всякакви. Но не го правих дълго време, тъй като ме беше страх от баща ми, ако полицията дойде вкъщи. Той винаги следеше какви ги върша и ако ме видеше с лоши хора, когато се връщах вкъщи ме биеше. Тогава много ме беше яд на него, но днес разбирам, че съм имал късмет, че е бил толкова строг с мен. Ако не ме беше спрял, сега щях да съм като тях", обяснява играчът. През 2007-а година Сидибе преживява истински кошмар по време на един мач с националния отбор на Мали от квалификациите на Купата на Африка. При визита на Того част от местните фенове нахлуват на терена и нападат Мамади и звездата на тима Фредерик Кануте. Сидибе получава сериозна рана в ръката си и дори изпада за кратко в безсъзнание. Съотборниците му успяват да го издърпат в съблекалните през един счупен прозорец и да го закарат до болница. "Дори когато стигнах до болницата мислех, че ще ми изтече всичката кръв и ще умра. Това беше най-ужасният момент в живота ми. След това, което се случи в Того мислех да се откажа от националния", разказва Мамади.

този е видял и две и двеста, няма да се стресне от мизерната българска действителност .. ;)

Да не вземем да го назначим за доктор, вместо хранителни добавки ще ги снабдява с хубави средства. Ще потичват като сърнички сетне! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 авг 2013 00:57

След Тошко Янчев не мога да отрека оздравителната и социална политика на клубът! :)

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 авг 2013 13:41

Янчев е голям ЦСКА-р, но не мога да разбера трансферната политика на Стойчо, имам чувството, че 3-4 човека докарват играчи паралелно...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 20 авг 2013 13:56

намерихме човека...
Договорът на Брайън Хауърд с "червените" за 1 година

...но какво ще го правим Гъргоров ? :(

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2013 13:59

leski написа:намерихме човека...

Този не е ли по-скоро опорен халф?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 авг 2013 14:02

vaskonti написа:
leski написа:намерихме човека...

Този не е ли по-скоро опорен халф?