Сензация! Тотнъм вади 5 милиона паунда за Неделев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: Сензация! Тотнъм вади 5 милиона паунда за Неделев

Мнениеот Venko123 » 19 авг 2013 22:16

Сензация! Байерн Мюнхен вади 15 милиона евро за Карачанаков

Браво, браво, с писането на тия новини може да го добутат до 2ра Турска дивизия за 100 000. :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 авг 2013 22:16

Янис Зику написа:Няма достатъчно мачове и няма да получи виза. Подобен трансфер ще е възможен най-малко след 6 месеца. Не знам как всички спортни сайтове не знаят едно просто правило.

Иначе се надявам да греша и да поеме към Англия, но с постъпката си срещу Черноморец ми падна в очите. Голям футболист не би направил нещо подобно.

Ти си този, дето не знае това ПРОСТО правило 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 19 авг 2013 22:17

Янис Зику написа:Няма достатъчно мачове и няма да получи виза. Подобен трансфер ще е възможен най-малко след 6 месеца. Не знам как всички спортни сайтове не знаят едно просто правило.

Иначе се надявам да греша и да поеме към Англия, но с постъпката си срещу Черноморец ми падна в очите. Голям футболист не би направил нещо подобно.

Не се нуждае от мачове за виза - България е член на ЕС ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 19 авг 2013 22:18

Има ли нещо потвърдено от клуба или пак си правите вятър с разни анонимни журналистически публикацийки ?

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 19 авг 2013 22:18

doktora25 написа:Новината е лоша ако е вярна.

Напротив! Ако се задържи още 3-4 сезона тук ще повтори историята на Гонзо, ако се сещаш.
Да, ще липсва ужасно на отбора но за него е важно макс бързо да се измъкне от кривата действителност на българския футбол и да заиграе в истинско първенство...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 19 авг 2013 22:19

Teo написа:
doktora25 написа:Новината е лоша ако е вярна. Дори и в Байерн да го искат, футболисти като него трябва да вдигат класата на родните отбори, поне докато помогнат за класиране в груповата фаза на ЕКТ.

Това ще е пълен абсурд да се откаже такава оферта от такъв престижен отбор като Тотнъм... там ще се изгради като силна фигура, достатъчно е играл по тия криви ниви нашите! Дано трансфера стане факт, стискам палци!

Ботев пари ли нямат, амбиции ли нямат? От едно влизане в ШЛ догодина много повече биха спечелили, но талант като него школата им не може да извади всяка година. Хич не ме е еня Тотнъм ли са какви са, дори и европейски шампиони да станат. Искам нашите отбори да се развиват и с парите от успехите да превърнат кривите ни ниви в европейски стадиони.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 19 авг 2013 22:20

Аз пък отивам директно в Реал Мадрид и Роналдо ще ми е резерва. 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 авг 2013 22:21

Der Führer написа:

Не се нуждае от мачове за виза - България е член на ЕС ;)

я ми кажи умнико Англия член ли е на Е.С. а сега ми кажи.
Това правило винаги го е имало.
LEVSKI_FOREVER

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 19 авг 2013 22:21

doktora25 написа:
Teo написа:
doktora25 написа:Новината е лоша ако е вярна. Дори и в Байерн да го искат, футболисти като него трябва да вдигат класата на родните отбори, поне докато помогнат за класиране в груповата фаза на ЕКТ.

Това ще е пълен абсурд да се откаже такава оферта от такъв престижен отбор като Тотнъм... там ще се изгради като силна фигура, достатъчно е играл по тия криви ниви нашите! Дано трансфера стане факт, стискам палци!

Ботев пари ли нямат, амбиции ли нямат? От едно влизане в ШЛ догодина много повече биха спечелили, но талант като него школата им не може да извади всяка година. Хич не ме е еня Тотнъм ли са какви са, дори и европейски шампиони да станат. Искам нашите отбори да се развиват и с парите от успехите да превърнат кривите ни ниви в европейски стадиони.

Предпочитам тези пари да се вложат в развитието на ДЮШ, и след време да имаме още 3- 4 ма играчи като Тошко .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 авг 2013 22:22

doktora25 написа:
Teo написа:

Ще има още много години да минат докато кривите ниви станат, европейски ниви, нали се сещаш? И не е сигурно дали Ботев ще стане шампион + това да се рискува такава оферта е просто смешно, това са много пари за нашите стандарти, който ще влезнат в употреба на стадиона им примерно и ДЮШ, даже ще останат и за селекция зимата...

Върни се в “Ботев”