Берое-Черно море-0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое-Черно море-19 август 21 часа
Aйде Берое.
Слабо полувреме с много брак и за двата отбора.
-
- Контакти:
sandi74 написа:Слабо полувреме с много брак и за двата отбора.
абсолютно

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
HEATSEEKER написа:sandi74 написа:Слабо полувреме с много брак и за двата отбора.
абсолютно![]()
![]()
![]()
Факт.Който го разбира футболчето си го разбира,всичко друго е щракане,чешене трошене на клавиатурите от лаици бъкел не вдяващи нищо от това странно и абсолютно непознато и неразгадаемо за тях животно футбола.

Хубави момичета има в цяла България, макар и на мен като варненка да ми стана приятно, като ни бяха обявили за пети по хубост в света.зеления написа:Ние във Варна нямаме такова нещо като кукуруз. Той, доколкото знам, вирее по равнините и низините, а не в морето. При нас има риби, кораби, хубави момичета и прекрасен нощен живот.
Колкото до нощния живот, ще кажеш, че чалготеки с тъпи кyрволяци и селски бекове има само във Варна...
Аз бях вчера и днес в Зарата при мъжа, градът е много хубав и зелен. Жалко, че някои хора имат някакви идиотски изкривени представи за Стара Загора.
Софиянци скандират "селяни" към варненци, те пък наричат беройци така, заралии сигурно скандират така, като гостува отбор от по-малък град... Верижна просташка реакция.
Мен лично ме е интересувало единствено човек да е интелигентен и почтен, а това не се придобива от месторождението.
Иначе слабичък мач. Чудя се дали Гонзо е радетел за това Черно море да играе със... сини екипи.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
-
- Контакти:
Re: Берое-Черно море-0:0
Санди къде си мойййй....

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Логично равенство.Голяма мъка и за двата отбора бе тази вечер това извънредно сложно за тях животно футбола.
Стоим трудно срещу толкова добре построена защита. Черно море си бяха дошли за 0:0 и това се доказва от 1 удар отправен към вратата и нито един точен. Ние обаче не можем да пробием когато е толкова гъсто в полето където атакуваме и когато съперника не греши в отбрана. Нямаше го и т.н. "случаен" гол, който да отпуши мача. Имаме да поработим над тази част от играта.
-
- Контакти:
аз като човек реалист, все пак съм доволен на равенството.Мисля, че ни подцениха, ама това си е техен проблем
HEATSEEKER написа:аз като човек реалист, все пак съм доволен на равенството.Мисля, че ни подцениха, ама това си е техен проблем
Не съм ви гледал другите мачове, ама разбирам защо имате само 1 отбелязан гол до момента. В защита - отличен, напред - нула.