Редно ли е да се плаща за подкрепа?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Редно ли е да се плаща за подкрепа?
И от една банка предлагат безплатни билети
- GA_ veliki
- Контакти:
Тоя петричев е бахти лицемера
Като ще играе за България и дано влезе в групите, парите ще ги даде на България?Все пак нали е национална кауза? 

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- damyanov1963
През 1991-а имах щастието да присъствам на ст. Българска Армия, за пръв и последен път на този стадион се събраха 40 000 души, президента на ЦСКА Вальо Михов беше пуснал свободен вход, но тогава ЦСКА катастрофира с 1:4, след като първия мач в Хамбург бяха паднали "само " с 0:2. В следващия кръг Хамбургер пък катастрофира с 1:3 и 0:3 не от БАТЕ, Жилина, или Иртиш да речем, а от Сигма Оолмуц - моля? Не, няма грешка, имаше такъв не знайно от къде пръкнал се чешки отбор тогава.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Кво толкова ги дъвчете лудогорци , ако имахме нормални стадиони нямаше да се налага да играят в София ! Разбирам мъката на софиянци че не са на тяхно място , ама няма нужда от злоба ! Все пак всички са наясно че феновете на отбора нито са някакви богаташи , нито пък са многобройни ! Разликата от това да играеш в собствения си град , и да си гост/домакин на 300км е от тука до луната! Лично аз ако не бях на 500 км щях да отида да ги гледам !
-
- Контакти:
Всички европейски грандове доста често раздават безплатни билети и няма нищо лошо ако и Лудогорец раздават такива още повече, че трудно ще се съберат много хора.
Лошото е, че част от синята и червена публика свикна да и плащат за всичко. Плащат им да са на стадиона, Волен за 20 сребърника купи и едните и другите велики фенове. Тези хора искат да им плащат, че са българи. За съжаление заради платените нарко елементи от софииските стадиони избягаха хилядите нормални и останаха само платени декларатори. За щастие това са малко хора изпаднали тотално и готови да продадат и майка си. Цяла България е с Лудогорец, а дали на стадиона или пред телевизора това всеки сам го решава. Успех!
Лошото е, че част от синята и червена публика свикна да и плащат за всичко. Плащат им да са на стадиона, Волен за 20 сребърника купи и едните и другите велики фенове. Тези хора искат да им плащат, че са българи. За съжаление заради платените нарко елементи от софииските стадиони избягаха хилядите нормални и останаха само платени декларатори. За щастие това са малко хора изпаднали тотално и готови да продадат и майка си. Цяла България е с Лудогорец, а дали на стадиона или пред телевизора това всеки сам го решава. Успех!
suburban написа:той просто няма да определи цена за билетите - входа ще е FREE!
Пич,много си зле,честно.Няма как да пусне свободен ход,защото е забранено с разпоредби от УЕФА.Второ,наистина се дава пари на хора да се ходи на този мач,за което не му прави чест.Колкото пари да имаш-не можеш да си купиш фенска маса.Нека да плаща по всички да му създават имидж по всички възможни медии,няма да има ефект.Нито ми буди симпатии отбора от Разград(мое мнение),нито ме впечатляват някакви форумни смисляци с агитации с емблемата на този отбор,които изникнаха изведнъж с влизането на отбора в А група.Пожелавам им да да вземат дори и Шампионската лига,но пак ще са си селско отборче,създадено за кафа на един мутраген,на който никой копче не може да му каже в Разград.Това са фактите,дано бият Базел и толкова
[offtopic]http://spodelide.com/images/504380013752858.gif[/offtopic]
- GA_ veliki
- Контакти:
Viv.Brooke написа:Окей бе хора... дори и да е вярно, какво от това? Наемът е платен... отборът има право да кани. знам ли? Ясно е, че сами не можем да напълним стадиона. Кое му е лошото и тъпото от цялата работа? Това не мога да проумея.
"Националната кауза" и глупостите на петричев те това е тъпото
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
GA_ veliki написа:Viv.Brooke написа:Окей бе хора... дори и да е вярно, какво от това? Наемът е платен... отборът има право да кани. знам ли? Ясно е, че сами не можем да напълним стадиона. Кое му е лошото и тъпото от цялата работа? Това не мога да проумея.
Тъпо е и да се самоопределяш като отбор на народа, но го четем и слушаме.....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- GA_ veliki
- Контакти:
Кашчей написа:GA_ veliki написа:Viv.Brooke написа:Окей бе хора... дори и да е вярно, какво от това? Наемът е платен... отборът има право да кани. знам ли? Ясно е, че сами не можем да напълним стадиона. Кое му е лошото и тъпото от цялата работа? Това не мога да проумея.
Всеки си има отбор на народа в себе си , и не съм го обявил за национална кауза

"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- damyanov1963
Кашчей написа:GA_ veliki написа:Viv.Brooke написа:Окей бе хора... дори и да е вярно, какво от това? Наемът е платен... отборът има право да кани. знам ли? Ясно е, че сами не можем да напълним стадиона. Кое му е лошото и тъпото от цялата работа? Това не мога да проумея.
"Отбор на народа" произлиза от там, че дали от любов, или омраза, целия народ се интересува от Левски. За доказателство виж форумите, почти няма тема в която да не присъства Левски.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч