Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот Djack_84 » 19 авг 2013 18:12

100 kila написа:
foetuss написа:
100 kila написа:Никакъв червен картон на повторението се вижда, че другия централен защитник е в наказателното Бодуров не е последен в отбрана като толкова знаеш защо нямаше червен картон при дузпата за македония срещу България това беше същата ситуация така, че никакъв червен картон може да се даде жълт.А при положението на Джордан защо нямаше дузпа ясно се вижда как пацо котенцето го спъва, а съдията даде жълт картон за симулация...

Не мисля, че си сериозен и това твоето си е чисто заяждане. Моля те кажи ми как видя, че не е последен защитник.Дори самото спъване отзад е чист червен картон, тоест два червени картона трябваше да му се дадат, но нека си говорим празни приказки и се правим на слепи. Ето, ще ти помогна, понеже ще говориш наизуст.

Изображение

Аз се отказвам да приказвам с вас вие не падате по гръб.То човек да си приказва с вас е все едно да си говори с стената.Толкова не можете да приемете, че Литекс бяха ощетени.

Отказваш щото не си прав,или си за очен лекар.Човека ти показва,че Бодуров е последен и нарушението е отзад ама ти пак си квичиш едно и също.Да не говорим,че Бодуров беше сигурно за 2 червени картона - дори при дузпата да е жълт няколко пъти влиза в глезените на Генков.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 19:52

Djack_84 написа:
100 kila написа:
foetuss написа:
100 kila написа:Никакъв червен картон на повторението се вижда, че другия централен защитник е в наказателното Бодуров не е последен в отбрана като толкова знаеш защо нямаше червен картон при дузпата за македония срещу България това беше същата ситуация така, че никакъв червен картон може да се даде жълт.А при положението на Джордан защо нямаше дузпа ясно се вижда как пацо котенцето го спъва, а съдията даде жълт картон за симулация...

Не мисля, че си сериозен и това твоето си е чисто заяждане. Моля те кажи ми как видя, че не е последен защитник.Дори самото спъване отзад е чист червен картон, тоест два червени картона трябваше да му се дадат, но нека си говорим празни приказки и се правим на слепи. Ето, ще ти помогна, понеже ще говориш наизуст.

Изображение

Аз се отказвам да приказвам с вас вие не падате по гръб.То човек да си приказва с вас е все едно да си говори с стената.Толкова не можете да приемете, че Литекс бяха ощетени.

Отказваш щото не си прав,или си за очен лекар.Човека ти показва,че Бодуров е последен и нарушението е отзад ама ти пак си квичиш едно и също.Да не говорим,че Бодуров беше сигурно за 2 червени картона - дори при дузпата да е жълт няколко пъти влиза в глезените на Генков.

На този червен герои му четох нещата докато написа простотията, че имало дузпа на Пламен срещу Джордан. Бил го закачил, не знам какъв слепец трябва да си за да твърдиш това

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 авг 2013 20:07

100 kila написа:Аз се отказвам да приказвам с вас вие не падате по гръб.То човек да си приказва с вас е все едно да си говори с стената.Толкова не можете да приемете, че Литекс бяха ощетени.

Моля те не се отказвай, не ме лишавай от това удоволствие. Освен това си напълно прав! Литекс наистина бяха ощетени, но все пак малко по-малко отколкото си ощетен ти самият.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 19 авг 2013 21:06

milen.hristov написа:На този червен герои му четох нещата докато написа простотията, че имало дузпа на Пламен срещу Джордан. Бил го закачил, не знам какъв слепец трябва да си за да твърдиш това

Имаше и още как! Направи му вятър и се строполи човека :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 19 авг 2013 21:56

GA_ veliki написа:
milen.hristov написа:На този червен герои му четох нещата докато написа простотията, че имало дузпа на Пламен срещу Джордан. Бил го закачил, не знам какъв слепец трябва да си за да твърдиш това

Имаше и още как! Направи му вятър и се строполи човека :lol:

То щото Генков не се метна като чувал картоф.
От началото на новия сезон само от Левски ревете,то не бяха тенденции,дузпи,картони и прочие.
Как пък от другите тимове(като изключим мачовете им с вас)ни един не се оплаква.Играха си хората,който би се радва,който падна си каза-паднахме заслужено и това е,чакаме следващите мачове.Точка.Само Левски ощетен,все той порязан.Далеч съм от мисълта,че вчера съдията беше зле,не,беше тотално зле.Генков бил спънат,хванат,бутнат,червени картони.Гошко Миланов предния мач нямаше нищо срещу него,нали,нищо че имаше кръв по лицето,бил си заплел краката и се ударил сам,ма то тва не се вижда.Срещу Берое червения картон на Крумов за какво беше.
Да ви дават титлата,че имате юбилей,останалите да си делят местата за ЛЕ и да се приключи.Жалка работа.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 авг 2013 22:05

Черно море - Славия, Черноморец - Нефтохимик, Локо Пд - Берое, ЦСКА - Локо Пд, Локо Сф - Черноморец, за тези мачове се сещам, в които имаше не малко критики към съдиите! Ако прегледам подробно програмата и върна хронологията, сигурно ще намеря и други. Самозаблуждавай се, но си много далеч от истината, ако си мислиш, че някой ще повярва на написаното от теб! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 19 авг 2013 22:43

Въобще не ми пука дали някой от сините фенове ще ми повярва. ;) Много хора във форума мислят като мен.Живейте си тогава със сините мечти.Желая ви успех. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Формално нарушение на Литекс-Левски

Мнениеот sin4ec » 19 авг 2013 22:44

Не знам колко от вас и как са гледали снощи мача, но около 70 минута имаше следната ситуация: Изритана топка към нас( синия сектор), излизаща в тъч. Преди обаче да напусне терена, момченце от подаващите топката влезе вътре и игра с нея. По правилник следва да се даде съдийска топка, но съдията отсъди...тъч за Литекс! :)
Безпрекословно формално нарушение на правилника! Дали това е реален повод за преиграване, е друга тема. Но става дума за поредната глупост на съдийската тройка( петорка) снощи. Забележете с какъв казус не могат да се справят, пък ние чакаме нормално съдийство.
И не знам по кадрите какво се вижда, но при дузпата ловешкият юнак първо драпа 6 метра по гащите на Генков, а после си го отпра отзад през двата крака. Синият нападател излиза сам на няколко метра от вратаря, а най-близкият защитник на Литекс безпомощно наблюдава от другия край на пеналта. И това ако не е " последен в защитата ", не знам кое е .
2-та минута не я коментирам, далече беше от нас. Всеки може да си направи извод.
А Генков още веднъж беше подкосен пред нас, но пак нямаше кой да види. Нейсе.
Не бих пропуснал и жалката симулация на вратаря, след като Гари му шлифова кръста. Идеята беше да се спре играта. Даже смяна трябваше да правят, инак се рискуваше картон за симулация, и то не какъв да е...
Гнусна неспортсменска реакция, което не пречи на някои да обвиняват в неспортсменство в тази ситуация...сините!
За далеч по-малки прегрешения напролет бяха вадени съдии. Да видим сега дали ще да е така? :mrgreen:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Re: Формално нарушение на Литекс-Левски

Мнениеот daniel875 » 19 авг 2013 22:54

Не виждам смисъл от подобна тема. Този мач беше първият през този сезон, в който "сините" показаха най- сетне някакво лице. Нека това да стане традиция и тогава ревът може и трябва да се увеличи, ако си заслужава. Естествено говоря по разумния начин, а не хамалската.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Формално нарушение на Литекс-Левски

Мнениеот vaskonti » 19 авг 2013 22:55

Такова нещо винаги може да мине в графата "съдията не видя" или в случая - "съдията е видял, че топката е излязла в тъч преди детето да я хване". То иначе по твоята логика може да искаш преиграване защото не ви е дал дузпа, а уж имало.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”