Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот TodorT » 19 авг 2013 17:13

Еее това е несериозно! Сега ако искаме Дончо Атанасов в Левски ....... дай по-добре да си върнем Тодор Христов. С играчи от Берое, от Гоце Делчев и т.н. няма да стане. В отбора ни няма КЛАСА! А класни играчи от А група не можем да закупим (тия дето са класни играчи в А група не можем да си ги позволим) ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 авг 2013 18:25

Стигнах само до 30- годишният футболист и и спрях да чета..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 авг 2013 18:30

добре де този Афрото има мачове с национала на Египет това някакви младежи ли са юноши ли са :oops: :cry:
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Нови в Левски

Мнениеот W84me » 19 авг 2013 18:32

milen.hristov написа:Деко къде е отишъл

Не е дошъл в Левски, не го знам...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 авг 2013 18:52

гледам десния бек на Славия Филипов е станал свободен агент. Това момче го искаше Гонзо преди три сезона още докато риташе за Сливен, но работата с Лечков тогава се разсъхна и взехме по-късно на пожар Дъстли. Мисля, че ако го вземем сега, ще ни е от голяма полза, още повече, че се видя ясно, че Старокин и за десен бек не става. Изобщо- най-належащо за гонене на момента са Старокин и Везалов. Просто не търпят отлагане...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 авг 2013 19:38

santiliana написа:гледам десния бек на Славия Филипов е станал свободен агент. Това момче го искаше Гонзо преди три сезона още докато риташе за Сливен, но работата с Лечков тогава се разсъхна и взехме по-късно на пожар Дъстли. Мисля, че ако го вземем сега, ще ни е от голяма полза, още повече, че се видя ясно, че Старокин и за десен бек не става. Изобщо- най-належащо за гонене на момента са Старокин и Везалов. Просто не търпят отлагане...

санти сега не може да ги изгоним те не са спешни тези двамата са лесни.Няма хора бе човек видя ли че в Ловеч направихме една смяна,НЯМАМЕ ФУТБОЛИСТИ.Спешно са нужни десен бек,десен халф,нападател,плеймейкър,резерва на Гари и така до зимата.
Зимата си тръгват Старокин,Везалов,Пламен Димов,Йорданов-взимаме само двама нови и отбора ще тръгне.
Филипов иначе го знам не го харесвам слабичък е .От белите само Галин ще ни свърши работа-левскар,евтин добър.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Нови в Левски

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 19:44

W84me написа:
milen.hristov написа:Деко къде е отишъл

Не е дошъл в Левски, не го знам...

Мисълта ми е, че може да дойде, въпреки, че нещо и на мен не ми се вярва. Виж с Милиев как изведнъж станаха нещата

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 19:48

zlatan написа:
santiliana написа:гледам десния бек на Славия Филипов е станал свободен агент. Това момче го искаше Гонзо преди три сезона още докато риташе за Сливен, но работата с Лечков тогава се разсъхна и взехме по-късно на пожар Дъстли. Мисля, че ако го вземем сега, ще ни е от голяма полза, още повече, че се видя ясно, че Старокин и за десен бек не става. Изобщо- най-належащо за гонене на момента са Старокин и Везалов. Просто не търпят отлагане...

санти сега не може да ги изгоним те не са спешни тези двамата са лесни.Няма хора бе човек видя ли че в Ловеч направихме една смяна,НЯМАМЕ ФУТБОЛИСТИ.Спешно са нужни десен бек,десен халф,нападател,плеймейкър,резерва на Гари и така до зимата.
Зимата си тръгват Старокин,Везалов,Пламен Димов,Йорданов-взимаме само двама нови и отбора ще тръгне.
Филипов иначе го знам не го харесвам слабичък е .От белите само Галин ще ни свърши работа-левскар,евтин добър.

Евтин, евтин но храбрият бай Тошко Батков пак ще трябва да плаща нещо, пък както всички знаем той не си пада по действието изваждане

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 19 авг 2013 20:11

milen.hristov написа:Евтин, евтин но храбрият бай Тошко Батков пак ще трябва да плаща нещо, пък както всички знаем той не си пада по действието изваждане

Чичо Венци не е лош човек и няма да го спре за Левски. Малко ли парета изкара от нас миналата среща. Но не ми се вярва изобщо да постъпи такова питане. Ясно е че новият бардак ще е от анонимни чужденци, дано само имат някаква класа, че вече не се трае с тия ментета.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 авг 2013 20:20

Ако вземем Дончо Марадончо :mrgreen: ще е голяма подигравка. За резерва може и да стане,ама нали ние търсиме класа :? ?! А Филипов.....някой да има наблюдения върху него :roll: ? Един-два пъти го гледах и не ми направи много впечатление,но може да не е бил във форма и затова.
ПП. според мене добро попълнение ще е Месито от Славия,Радослав Димитров май се казваше :) .

Върни се в “Архив”