D.Georgiev написа:Втора е по-големина и е най-старата. Проблем ли видя някъде? Джамии в други градове ли не си виждал?
Не не съм виждал... и защо по дяволите това нещо е обявено за паметник на културата?? на коя култура???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
D.Georgiev написа:Втора е по-големина и е най-старата. Проблем ли видя някъде? Джамии в други градове ли не си виждал?
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Teo написа:petko.h.markov написа:Teo написа:petko.h.markov написа:Тео ти ходил ли си в Разград въобще? Познаваш хора от там.Доколкото знам това е град в България.Ама твоето
е обяснимо-наскоро си взе изпита по лека атлетика.
Ходил съм там точно 2 пъти - пълен е мюсулмани и роми тоя град.............
А то в София и Пловдив са по-малко. И каква е връзката между населението и отбора? Собственикът е от София
и от ЦСКА. Ако ни беше собственик пак същите ли думи щеше да употребиш за него.Аз съм имал малшанса да се
запозная с него но в случая говорим за български отбор.
Петко ти да не мислиш, че аз отивам заради собствениците на стадионакакво общо има той в случая
Не ми харесва тоя отбор, града и като цяло никой в него с малки изключения и не го крия...
petko.h.markov написа:Teo написа:petko.h.markov написа:Teo написа:petko.h.markov написа:Тео ти ходил ли си в Разград въобще? Познаваш хора от там.Доколкото знам това е град в България.Ама твоето
е обяснимо-наскоро си взе изпита по лека атлетика.
Ходил съм там точно 2 пъти - пълен е мюсулмани и роми тоя град.............
А то в София и Пловдив са по-малко. И каква е връзката между населението и отбора? Собственикът е от София
и от ЦСКА. Ако ни беше собственик пак същите ли думи щеше да употребиш за него.Аз съм имал малшанса да се
запозная с него но в случая говорим за български отбор.
Петко ти да не мислиш, че аз отивам заради собствениците на стадионакакво общо има той в случая
Не ми харесва тоя отбор, града и като цяло никой в него с малки изключения и не го крия...
Добре.Но не обиждай българите които живеят там.Фирмата ми е работила там и познавам доста добри
и коректни хора.
El Grande Capitan написа:Garra Dembele написа:В България само един отбор е способен да напълни стадион Васил Левски! Всички знаят кой е!
Челси или Барселона имаш предвид?
Garra Dembele написа:zlatan написа:кое му е Българското бре на Лудогорец виж им групата за мача с Локото 18 човека-15 чужденци айде стига Българи.
Лудогорец си е на Лудогорец и на Разград да са живи и здрави хората от там и нека да напълнят стадин Васил Левски
В България само един отбор е способен да напълни стадион Васил Левски! Всички знаят кой е!
Teo написа:D.Georgiev написа:Втора е по-големина и е най-старата. Проблем ли видя някъде? Джамии в други градове ли не си виждал?
Не не съм виждал... и защо по дяволите това нещо е обявено за паметник на културата?? на коя култура???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта