Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Re: Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Мнениеот Garra Dembele » 19 авг 2013 18:28

motg написа:Аз ще отида да гледам мача, нищо че не съм фен на Лудогорец. Предполагам че и булшинството от фенове ще е такова. По-добре да пуснат символични билети по 2-3лв да се понапълни стадионът. :mrgreen:

И за 2-3 лева не бих отишъл :lol:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 авг 2013 18:29

Не бе човек, то просто нещата следват някаква логика. Ако искам хора на стадиона ще намаля цената на билетите и никой няма да ме обвини. Защо да се разправям да пласирам билети през фирма "Альо" и фирма "Бальо", като ще ми е 100 пъти по лесно да пусна билети по 5 и 10 лева? Ще звъня аз на бабата на свакото на лелята, за билет, струващ 10 - 15 лева... Божеее
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 авг 2013 18:29

Интересна темичка :)
Яко ще хвърчат плюнки! Очаквам 1000 страници до полунощ.
[center]Изображение[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 19 авг 2013 18:30

Ами защо не като българският фен е заспал ? Май това ще е начина

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 авг 2013 18:32

Петричев и Домусчиев откакто са в А група пишат отвратителни декларации против всеки отбор,а сега искат подкрепа.Ще подкрепям Лудогорец,но вкъщи пред телевизора!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 19 авг 2013 18:34

slash1912 написа:Петричев и Домусчиев откакто са в А група пишат отвратителни декларации против всеки отбор,а сега искат подкрепа.Ще подкрепям Лудогорец,но вкъщи пред телевизора!

+ Напълно си прав. ;)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 авг 2013 18:34

Георгиев,защото е много по-лесно да задвижи връзките си и да намери достатъчно на брой фирми,чрез които да осигури някаква бройка.Дори да бяха пуснали билети от по 5-6 лева,пак нямаше да има много хора,за съжаление.В София разградчани не са много тачени,все пак отнеха по 1 титла и на Левски,и на ЦСКА.
ПП За n-ти път: няма да викам против Лудогорец,напротив,ще им стискам палци!
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 19 авг 2013 18:35

Teo написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Ами защо не като българският фен е заспал ? Май това ще е начина

българския фен го е гнус да посети тоя мач, гнус го е от 8-те чуждоземеца на терена!!

Еми то всеки отбор е така ;)

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 19 авг 2013 18:35

Viv.Brooke написа:Окей бе хора... дори и да е вярно, какво от това? Наемът е платен... отборът има право да кани. знам ли? Ясно е, че сами не можем да напълним стадиона. Кое му е лошото и тъпото от цялата работа? Това не мога да проумея.

Къв е проблема наистина?
Се едно да ти изпратят безплатна покана за театър, ясно е че вие не сте ние и няма как да се вдигнете 15 000 души агитка, така че аз лично одобрявам сякви начини да се пълни стадиона...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 авг 2013 18:38

Още един въпорс имам. Как мога да бъде платен, дори да искам, щом не мога да се обадя на никого?
1. Пари никой не ми дава;
2. Дори да искам билет не мога да си взема.

Е аз ще съм е*ати платения фен. Имаше един виц - "...сега и джипът ако ако го няма, то си е*ало организацията" :Д

Домусчиев има фирми в София, така че ако си е псунал билети в тях при някакви условия си е негова работа. Ако са без пари - това са покани. Аз защо нямам? В Разград на мачовете с най-голям интерес защо никой не взе билети без пари? Да билетите минаха през Биовет и за нас останаха има няма 2-3000 броя, но за безплати билети не зная..
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”