Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

CapO
Контакти:

Re: Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Мнениеот CapO » 19 авг 2013 18:21

dodo7271 написа:Лудогорец така и не разбраха нещо много важно. Какво значение колко фена ще има на мача в София? Ами така се стекли нещата - Разград е далеч, хората не са богати и не могат да си позволят пътуване до София. Дори и в сряда да няма много хора, Лудогорец може само да спечели - уважение, престиж с играта си. А от там и повече фенове. Обаче благодарение на чудовищния комплекс на Домусчиев, сега фирмите ще плащат на служителите си да ходят на мач. И защо? Каква е разликата между почти празен стадион и пълен стадион, с фенове, които си мълчат????

Що пък да си мълчът, аз обмислям да ходя(не съм фен на нито 1 отбор в България) и ще се счупя да викам ако отида. Това, че не подкрепям Лудогорец и нямам нищо общо с Разград не ме прави по-малко българин. Ида ли ще се разцепя.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 19 авг 2013 18:21

В САЩ едно 80% от хората на Супербол са платени от фирми. И това един приятел ми каза, ама от друг чух, ама няма да кажа имената на фирмите, че да не ги злепоставям... Айде, айде. Преди 89 как мислите на Васил Левски са се събирали 70 хил. Партията е нареждала на заводите да пращат хора.
Последна промяна от stn на 19 авг 2013 18:22, променено общо 1 път.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 19 авг 2013 18:21

:) :) :) :) :) :) :) :)
Последна промяна от IvanGit на 19 авг 2013 18:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 19 авг 2013 18:21

АЗ незнам защо някой комплексирани хора си мислят че от 1 милион че и повече София, няма да се намерят 5-6 хиляди да изслушат химна на ШЛ и да гледат Български отбор в плейофа.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 авг 2013 18:23

Не е редно

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 авг 2013 18:25

Боже Господи,на никого не ме е яд,напротив - ще стискам палци на Лудогорец,но кой да чете :!: :?: И от никого не съм го чул - обадиха ми се лично приятели с предложение да отидем,понеже е безплатно.А те дори не са такива футболни фенове.Георгиев,как очакваш да звъннеш телефон на някого и да ти осигури ей така безплатни билети - те се заемат от служителите във фирмата,а незаетите ги дават на роднини/приятели на служителите.Никой няма да пусне обява "Даваме свободни билети.Моля заповядайте".@stn,опитът ти за ирония не е на място :!:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 авг 2013 18:26

Дори да е истина аз лично не виждам плащане. Просто ти дават билет без ти да го плащаш. Виж ако ти дадат и 50 лв. вече можеш
да кажеш че са ти и платили.

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 19 авг 2013 18:27

Аз ще отида да гледам мача, нищо че не съм фен на Лудогорец. Предполагам че и булшинството от фенове ще е такова. По-добре да пуснат символични билети по 2-3лв да се понапълни стадионът. :mrgreen:

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 19 авг 2013 18:28

На мен не ми е ясно колко трябва да си тъп и прост да си татуираш Левски, Ботев и Раковски, да се правиш на патриот и да викаш за НЕ-български отбор. Това е някакъв абсолютен парадокс и най-явен пример защо държавата ни е на това дередже. Аз никак не харесвам Лудогорец, ръководството им ми е антипатично, а феновете им са ми смешни, но това не ме спира да ида без да ми плащат и да ги подкрепя, защото този им мач не е само за тях, а и за ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, за коефициента ни, за престижа на държавата ни! Няма да вея шалче на Лудогорец, но ще отида да ги гледам и ще съм за тях от началото до края!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 авг 2013 18:28

Pichichi написа:Дори да е истина аз лично не виждам плащане. Просто ти дават билет без ти да го плащаш. Виж ако ти дадат и 50 лв. вече можеш
да кажеш че са ти и платили.

Правилно,не е плащане,а е подкуп :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”